טלויזיה SHARP 42 SA1
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
האמת ? לא דובים ולא יער !...
שום דבר ממה שהאדון רשם ב- זאפ הוא לא נכון !!! לפחות לא במכשיר שלי ...
"תמונה לא חדה אך טובה" ??? שיחליט !!! מעניין איך הבחור חיבר אותה, אצלי משום מה התמונה היא חדה וטובה מאוד, דרך אגב חברה מדובר ב- SHARP ! יכולים להיות חסרונות אבל תמונה לא חדה ???
"התמונה מרצדת ונמרחת, במסך מלא התמונה מעוותת והכתוביות נמרחות" תמונה מרצדת ? במכשירי מדבקה זולים אין תופעה כזאת... איך הוא כיוון אותה ? איזו שיטת שידור? במסך מלא התמונה מעוותת והכתוביות נמרחות ? מוזר... יש את שיטת "פנורמה" במכשיר שבדיוק מונע את זה.....
או שיש לי ולו שני מכשירים שונים, או שהאדון לא חיבר את שלו כיאות או ש......
ודרך אגב לחיזוק טענותיי אזי רכשתי גם את אותו הדגם 37 לחדר השינה....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אל תיקח את מה שכותב כל פלוני אלמוני בזאפ כדבר אמין, אין מצב שמוצר של SHARP יהיה גרוע.
SHARP היו החברה הראשונה שפיתחו את טכנולגיית ה-LCD והשקיעו את כל מרצם באכנולוגיה הזאת.
לראייה אין להם מוצרי פלאזמה.
אמרתי לכמה וכמה אנשים, בגלל ששיטת השידור בארץ היא לא מהמתקדמות חשוב החיווט וממיר מתאים מספק התוכן שלך.
תלך לחנויות מקצועיות שיש להם תצוגה של SHARP ואני בטוח שלא תתאכזב.
מה שקרה שדוגמא שנתת זה שמישהו קנה מכונית מירוץ שמבלי שיש לו רשיון נהיגה והוא מתפלא למה שהמכונית לא טובה
SHARP היו החברה הראשונה שפיתחו את טכנולגיית ה-LCD והשקיעו את כל מרצם באכנולוגיה הזאת.
לראייה אין להם מוצרי פלאזמה.
אמרתי לכמה וכמה אנשים, בגלל ששיטת השידור בארץ היא לא מהמתקדמות חשוב החיווט וממיר מתאים מספק התוכן שלך.
תלך לחנויות מקצועיות שיש להם תצוגה של SHARP ואני בטוח שלא תתאכזב.
מה שקרה שדוגמא שנתת זה שמישהו קנה מכונית מירוץ שמבלי שיש לו רשיון נהיגה והוא מתפלא למה שהמכונית לא טובה
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אני דווקא מסכים עם הקטע של "תמונה לא חדה אך טובה"
יצא לי לראות את המסך הרבה לעומת מסכים אחרים, ובהחלט הגעתי למסקנה שתמונה חלקה וטובה(יחסית) עקב איבוד החדות. הרבה בדומה למה שקורה כשמורידים את הsharpness במסך ואז יש פחות חדות, ועקב כך גם רואים פחות את כול התופעות הלואי של הכיווץ.
אותו הדבר- יש לזה חיסרון, אבל בסופו של דבר - דבר טוב והכרחי.
יצא לי לראות את המסך הרבה לעומת מסכים אחרים, ובהחלט הגעתי למסקנה שתמונה חלקה וטובה(יחסית) עקב איבוד החדות. הרבה בדומה למה שקורה כשמורידים את הsharpness במסך ואז יש פחות חדות, ועקב כך גם רואים פחות את כול התופעות הלואי של הכיווץ.
אותו הדבר- יש לזה חיסרון, אבל בסופו של דבר - דבר טוב והכרחי.
DVD ומשחקי מחשב ממש סוף...
טלויזיה YES - רואים ממרחק 4 מ' באיכות ממש טובה.
לאחר כל מה שקראתי בפורום - ולפני הרכישה היה לי חשש מהאיכות אבל כיום ולאחר יומיים של בחינה מדוקדקת תוך שימוש במערכת קולנוע ביתית ניתן לומר שהקניה ממש ממש מוצלחת.
מאד ממומלץ.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
ממש לא, אצלנו כשאנחנו אוכלים בפינת אוכל במרחק של כ- 4/4.5 מ' מהמסך וגם כשאנחנו יושבים בסלון במרחק של 2/2.5 מ' (ואפילו קצת אלכסוני) הראות היא מעולה, אין כאן, לפי דעתי, מילות מפתח.... המסך מאוד איכותי ומומלץymg כתב:מרחק 4 מטר, מילות המפתח פה...