תנור משולב מיקרוגל

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
yuvalw פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,

במסגרת חיפושים אחרי תנור שני למטבח (בשביל שיהיה אפשר לעשות עופות ועוגות במקביל לדוג') המוכר המליץ לי על תנור משולב מיקרוגל, משהו כזה: https://www.siemens-home.bsh-group.com/ ... t/HB84K552

הרעיון הוא שניתן לחסוך במקום במטבח משום שיהיה אפשר להוציא את המיקרו הקיים. השאלה שלי היא האם למישהו יש נסיון עם תנורים כאלו? מה שהייתי רוצה לדעת זה האם פעולת המיקרוגל בתנור כזה היא ממש כמו מיקרוגל רגיל שיש בבית? דהיינו ניתן לחמם מזון מהמקרר/מקפיא תוך 2-3 דקות (ללא צורך בחימום התנור וכו).

תודה,
יובל

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

yuvalw כתב:היי,

במסגרת חיפושים אחרי תנור שני למטבח (בשביל שיהיה אפשר לעשות עופות ועוגות במקביל לדוג') המוכר המליץ לי על תנור משולב מיקרוגל, משהו כזה: https://www.siemens-home.bsh-group.com/ ... t/HB84K552

הרעיון הוא שניתן לחסוך במקום במטבח משום שיהיה אפשר להוציא את המיקרו הקיים. השאלה שלי היא האם למישהו יש נסיון עם תנורים כאלו? מה שהייתי רוצה לדעת זה האם פעולת המיקרוגל בתנור כזה היא ממש כמו מיקרוגל רגיל שיש בבית? דהיינו ניתן לחמם מזון מהמקרר/מקפיא תוך 2-3 דקות (ללא צורך בחימום התנור וכו).

תודה,
יובל
...
שלום,
אני 24 שנים משתמש רק במיקרו משולב תנור.
לא אתייחס לדגמים ספציפיים כי זה משתנה בכל מספר שנים.
המיקרוגל מתפקד בדיוק כמו מיקרוגל לא משולב.
התנור מתפקד כמו מכשיר אובן, לא כמו תנור אפיה גדול
זה בגלל שהבידוד פחות ז"א: בתור תחליף לאובן, המכשיר המשולב אופציה מצויינת וחוסך במקום
אבל צריך שיהיה בבית גם תנור אפיה רגיל.
יש עוד ייתרון למכשיר משולב: בד"כ יש בו תוכניות שמשלבות את המיקרו עם התנור. זה יכול לחסוך זמן בישול לעוף ודברים כאלה.
yuvalw פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה,
מה שאני מחפש זה הפוך, תנור משולב מיקרו, זאת אומרת שהוא קודם כל תנור עם כל התכונות הרגילות של תנור, אבל יש לו אופציה לחימום בגלי מיקרו. יכול להיות שזה אותו דבר וסתם קטע שיווקי לקרוא לזה "תנור משולה מיקרו" ולא "מיקרו משולב תנור". מה שמטריד אותי זה, שבניגוד למיקרו, אין פה צלחת מסתובבת ושהחימום לה יצא אחיד..

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

yuvalw כתב:תודה,
מה שאני מחפש זה הפוך, תנור משולב מיקרו, זאת אומרת שהוא קודם כל תנור עם כל התכונות הרגילות של תנור, אבל יש לו אופציה לחימום בגלי מיקרו. יכול להיות שזה אותו דבר וסתם קטע שיווקי לקרוא לזה "תנור משולה מיקרו" ולא "מיקרו משולב תנור". מה שמטריד אותי זה, שבניגוד למיקרו, אין פה צלחת מסתובבת ושהחימום לה יצא אחיד..
...
הבנתי, זה מוצר שונה ממה שאני מכיר
raoul
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

נכנסנו לבית חדש לפני שבועיים וקנינו את כל מוצרי המטבח. בין היתר קנינו תנור וגם תנור משולב מיקרו.
הדגם של התנור המשולב מיקרו הוא AEG KM8403101M
(לשים לב שיש גם דגם מאוד מאוד דומה שהוא בעצם גריל משולב מיקרו ולא תנור KR8403101M - לשים לב לאות R, שהוא זול יותר ב-1000 ש"ח אבל לא מה שחיפשנו)

עד היום היה לנו כל מוצר בנפרד: מיקרו, תנור, וטוסטר אובן פשוט.
המוצר הכי שימושי היה דווקא הטוסטר אובן הפשוט ואחריו המיקרו.

היום אני קצת מצטער על הרכישה כי המשולב הזה לא פשוט להפעלה... במיקרו היו 2 תוכניות שהיינו משתמשים כל הזמן: הפשרה וחימום רגיל - שניהם היו קלים מאוד להפעלה וגם הילדים הקטנים שלי הסתדרו. במשולב בנתיים (עברו רק שבועיים) נראה שצריך להיות מהנדס טילים כדי להפשיר פיתה.

עוד בעייה שנתקלתי בה היא : שברגע שאתה משתמש במוצר כתנור אין לך איך להפשיר פיתה במקביל. ולא רק זה... גם שאתה מסיים להשתמש בו כתנור, הוא חם מאוד ואתה לא יכול להשתמש בו כמיקרו בצורה רגילה - צריך לשים לב מה את מכניס פנימה - לא לשים פלסטיקים....

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #6 

...
לגבי עניין הצלחת המסתובבת, אני יכול להרגיע אותך.
מחליפים את הסיבוב של הצלחת בסיבוב של אלמנט גלי המיקרו, כך שבסופו של דבר החימום יוצא אחיד באותה מידה.
המוצר שאתה מציין הוא אכן גם תנור מלא וגם מיקרו מלא.
יש לי מוצר דומה של גורנייה והמיקרו שלו מתפקד אחלה. החיסרון העיקרי הוא פשטות ההפעלה. במיקרוגלים הקודמים שלי היתה לי אפשרות הפעלה ממש בכפתור אחד. במכשיר הנוכחי שלי אני צריך קודם להדליק, אז לגלול לאופציה של מיקרוגל (כי המכשיר יודע לעשות הרבה דברים), לבחור עוצמה וזמן, ורק אז להתחיל את הפעולה. הרבה יותר מסורבל, וחבל שלא עשו איזו אופציה של הפעלה מהירה למיקרו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #7 

...
·

אחרי שנים של שימוש במיקרו עם צלחת מסתובבת, עברתי לשימוש בתנור משולב מיקרו של בוש.
להבדיל ממיקרו שהחימום מגיע מקרן/גל 1, בתנור יש 4 כאלו ולכן הצלחת המסתובבת מיותרת. החימום אחיד והייתי אומר שאפילו אחיד וטוב יותר מהמיקרו עם הצלחת המסתובבת.

yuvalw פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

טלHD כתב:
...
...
·

אחרי שנים של שימוש במיקרו עם צלחת מסתובבת, עברתי לשימוש בתנור משולב מיקרו של בוש.
להבדיל ממיקרו שהחימום מגיע מקרן/גל 1, בתנור יש 4 כאלו ולכן הצלחת המסתובבת מיותרת. החימום אחיד והייתי אומר שאפילו אחיד וטוב יותר מהמיקרו עם הצלחת המסתובבת.
...
היי, תודה. הרגעת אותי :)
איזה דגם של בוש?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #9 

yuvalw כתב:
...
...
היי, תודה. הרגעת אותי :)
איזה דגם של בוש?
...
·

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901587

raoul
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

...
·
שים לב שהדגם הזה הוא לא תנור מלא, אין לו גוף חימום תחתון, במקום זה יש לו מה שנקרה 4D....
זה כמו דגם KR8403101M של AEG .
בבוש\סימנס הדגם שהוא תנור מלא עם גוף חימום תחתון עולה יקר בצורה לא הגיונית.

yuvalw פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

תודה, נקודה חשובה. דווקא נראה שבסימנס שהעליתי בפוסט הפותח כן יש חימום עליון ותחתון, אבל זה דגם יחסית ישן שנמצא רק ב"עודפים" .

raoul
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

yuvalw כתב:תודה, נקודה חשובה. דווקא נראה שבסימנס שהעליתי בפוסט הפותח כן יש חימום עליון ותחתון, אבל זה דגם יחסית ישן שנמצא רק ב"עודפים" .
...
·
מש לא? זה דגם שלגמרי קיים וחי.
איך הגעת לזה שזה רק עודפים?

לדוגמא:
לינק לטרקלין חשמל

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #13 

raoul כתב:
...
...
·
שים לב שהדגם הזה הוא לא תנור מלא, אין לו גוף חימום תחתון, במקום זה יש לו מה שנקרה 4D....
זה כמו דגם KR8403101M של AEG .
בבוש\סימנס הדגם שהוא תנור מלא עם גוף חימום תחתון עולה יקר בצורה לא הגיונית.
...
·
למה זה רלוונטי או חשוב אם יש טורבו שמפזר את החום בצורה אחידה?
אולי רק לאפיית עוגות ללא טורבו.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”