אשמח להכוונה לקניית מכונת קפה

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
raoul פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

נכנסו לבית חדש ואנחנו מרהטים את כל המטבח במוצרים חדשים. אישתי מיקשה לקנות מכונת קפה ודי הכווינה אותי ל-Nespresso Latisima Touch, אבל בעיקר בגלל שהעיצוב שלה יפה .

הצריכה:
שנינו אוהבים קפה, שותים 2-3 כוסות ביום בעבודה ואז עוד אחת בערב בבית - אז סה"כ מדובר על כוס קפה אחת כל ערב ובסופ"ש 3 כוסות ליום (לכל אחד מאיתנו)

אנחנו שותים 99% מהזמן קפה הפוך \ לאטה.

לי חשוב קפה חם, אני רוצה הקצפה טובה שגם מחממת טוב את החלב.
חשוב לי גם שיהיה מהיר ונוח לנקות.

האם הלטיסימה טאצ' מתאימה?
אשמח להמלצות למשהו אחר אם זה לא הכי מתאים שאוכל הראות לאישתי....
חשוב שיהיה עיצוב יפה ושלא יהיה מכשיר בומבסטי.

תקציב 1,000~1,800 ש"ח.

כדאי להזמין מאמזון?

(ביום ראשון אני אמור לקבל כיריים אינדוקציה שהזמנתי מאמזון איטליה.... אני מתרגש!)

זרובבלה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

כל המכונות של "נספרסו" הן בעיקרון אותו הדבר, ההבדל היחיד ביניהן הוא עיצוב הפלסטיק מבחוץ.
יש לי לטיסימה טאץ', היא אכן קומפקטית ולא תופסת הרבה מקום.
הקפה לא יוצא מאוד חם (לפחות לטעמי, בעיקר בחורף מרגישים את זה) והפתרון לכך הוא למזוג לכוס הקפה מים רותחים לדקה ולשפוך אותם, התהליך הזה בעצם מחמם את הכוס ועקב כך גם הקפה ייצא יותר חם.
תלך לחנות "נספרסו" הקרובה לביתך ותנסה את הקפה שלהם, הם משתמשים בלטיסימה טאץ' בחנויות שלהם, כך תוכל להתרשם יותר טוב.
מבחינת ניקיון, הדבר היחיד שדורש מעט יותר זמן הוא המקציף חלב שצריך לפרק ולנקות, אם יש לך מדיח כלים, ניתן להכניס אותו למדיח, אם לא אז יש צורך להשרות אותו במי סבון.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”