LG65sj950y הגיע היום לאחר שעתיים מופיע פס צהוב!
היי חברים חלק מכם היה שותף כאן לפני שבוע בהתלבטות בבחירה של מסך 65 .
בסוף בחרתי ב Lg 65 sj 950y לא עבר אפילו יום וכבר מופיעה תקלה הבאה כפי שתראו בצילום הבא.
מה דעתכם ?כמובן שאני יחזיר האם לקחת מסך זהה חדש או לבטל עיסקה? ועוד דבר קטן הזמנתי התקנה קירית המתקין של היבואן הביא איתו מתקן שנראה משומש וגם לא הדגם שרשום בהזמנה , התקשרתי אליו וביקשתי שיביא מתקן חדש כפי שמופיע בהזמנה.
בסוף בחרתי ב Lg 65 sj 950y לא עבר אפילו יום וכבר מופיעה תקלה הבאה כפי שתראו בצילום הבא.
מה דעתכם ?כמובן שאני יחזיר האם לקחת מסך זהה חדש או לבטל עיסקה? ועוד דבר קטן הזמנתי התקנה קירית המתקין של היבואן הביא איתו מתקן שנראה משומש וגם לא הדגם שרשום בהזמנה , התקשרתי אליו וביקשתי שיביא מתקן חדש כפי שמופיע בהזמנה.
@davidler
·יכול לקרות עם כל מוצר...בשביל זה יש אחריות...לי יש את אותה טלוויזיה בדיוק ואני מאוד מרוצה עם כיול נכון מקבלים תמונה מעולה
יחסית למחיר שאפשר לקנות אותה היום היא אחת הטלוויזיות עם התמורה הכי גבוהה לכסף
·יכול לקרות עם כל מוצר...בשביל זה יש אחריות...לי יש את אותה טלוויזיה בדיוק ואני מאוד מרוצה עם כיול נכון מקבלים תמונה מעולה
יחסית למחיר שאפשר לקנות אותה היום היא אחת הטלוויזיות עם התמורה הכי גבוהה לכסף
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכול בהחלט לקרות עם כל מוצר. יש במסך שלך תקלה, הם צריכים להחליף את המסך או לפחות את הפאנל (כי הוא לא ניתן לתיקון).
עם זאת, למה שירחיבו לך את תקופת האחריות? יש לך אחריות ל-3 שנים, זה רשום בהסכם הרכישה.
גם אם קיבלת מוצר פגום או לא תקין, יחליפו\יתקנו לך אותו כל עוד אתה בתקופת האחריות.
תדבר עם השירות, ואם לא תהיה מרוצה ממה שמציעים לך, תחזיר את המסך וזהו.
עם זאת, למה שירחיבו לך את תקופת האחריות? יש לך אחריות ל-3 שנים, זה רשום בהסכם הרכישה.
גם אם קיבלת מוצר פגום או לא תקין, יחליפו\יתקנו לך אותו כל עוד אתה בתקופת האחריות.
תדבר עם השירות, ואם לא תהיה מרוצה ממה שמציעים לך, תחזיר את המסך וזהו.
לא יכול להיות, תבדוק אם זה לא במקרה מסך של סמסונג במסווה.
הרי LG אף פעם לא מתקלקל...
טוב, לפחות האחריות של ח.י אז כנראה שיחליפו לך מסך בתוך יום, וגם ירחיבו לך אחריות ל-10 שנים, וגם ישלחו נציגה לעשות לך הרפיה על הסטרס שעברת...
(הציניות לא קשורה אליך ישירות
)
הרי LG אף פעם לא מתקלקל...
טוב, לפחות האחריות של ח.י אז כנראה שיחליפו לך מסך בתוך יום, וגם ירחיבו לך אחריות ל-10 שנים, וגם ישלחו נציגה לעשות לך הרפיה על הסטרס שעברת...
(הציניות לא קשורה אליך ישירות
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3724
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
לא מובן לי ההמצאה הישראלית של נותני השירות בארץ.
(מבלי להכליל.יש עדיין כאלו שיודעים לתת שרות)
רכשתי מוצר חדש כבר באותו יום התקלקל!!!לא נשבר!
למה שלא יחליפו בחדש!!???
ישר רצים לתקן.מילא זה קורה אחרי מספר חודשים אני מבין .
אבל כבר באותו יום שהתקינו את המוצר בבית הלקוח.
לדעתי תדרוש החלפה בחדש!!!!
במידה ולא יסכימו זכותך לבטל את העסקה.
בהצלחה..
למה שלא יחליפו בחדש!!???
בהצלחה..
·הכן זו הייתה דרישתי בשיחה אתמול בבוקר עם נציגת חי היבואן לבקשתה שלחתי תמונות המראות את התקלה , אמרה שתעביר למחלקה התכנית ושחזירו אלי , כמובן שלא חזרו אחרי כמה שעות קיבלתי סמס ״לבקשתך תואם נציג שיגיע ב 3.05 בין 9:00 ל13:00. ״ כמובן שאף אחד לא תיאם או יצא קשר עם תשובה לגבי המסך.שוב יצרתי קשר עם נציגי היבואן הם טענו שאין להם מסך זהה במלאי והם מחפשים בחנויות , זה היה נראה לי מוזר שבמחסן היבואן אין ובחנויות יש, בגלל שחששתי שיביאו מסך מתצוגה הדגשתי בפני הנציג כי המסך יתקבל רק במידה והוא חדש!הנציג אמר שהמועד שנקבע בסמס שנשלח מבוטל . ושיחזרו אלי עם תשובה בימים הקרובים. קראתי כאן בפורום הרבה אוהדים של היבואן שמהללים את השירות שלו , מקווה שלא נתוודע לגלות שזה בדיוק אותו שירות של כל היבואנים בארץ.העדכן בהמשךbig007 כתב:לא מובן לי ההמצאה הישראלית של נותני השירות בארץ.
למה שלא יחליפו בחדש!!???
בהצלחה.....
לי יש LG65UJ670Y
נראה כי יש בעיה עם כרטיס הרשת (אבחנה טלפונית של טכנאי ח.י) הטיוי מתנתקת מהרשת כל הזמן
בכל אופן,שרות ח.י ישלחו טכנאי אחר 12 יום (מיום הקריאה),העדפתי לבטל את הרכישה בינתיים חלפו כבר 10 ימים מאז דרישתי לביטול וטרם נעניתי
אנו בונים על שרות טוב ומתברר לי כי הוא רחוק מכך, עקב נתון זה לא אתקרב לLG יותר
נראה כי יש בעיה עם כרטיס הרשת (אבחנה טלפונית של טכנאי ח.י) הטיוי מתנתקת מהרשת כל הזמן
בכל אופן,שרות ח.י ישלחו טכנאי אחר 12 יום (מיום הקריאה),העדפתי לבטל את הרכישה בינתיים חלפו כבר 10 ימים מאז דרישתי לביטול וטרם נעניתי
אנו בונים על שרות טוב ומתברר לי כי הוא רחוק מכך, עקב נתון זה לא אתקרב לLG יותר
התלבטות חדשה הדגם LG 65sj950 משנת2017 יצא מהמלאי ואין צפי לקבל . הציעו לי במקום טלויזיה מהדגמים החדשים של 2018 הדגם נקרא LG 65sk8500 בארצות הברית הדגם נקרא SK9000 הביקורת ברייטינג לא טובה כל כך. על פניו יש לדגם FALD
48 אזורים .
מה דעתכם?
48 אזורים .
מה דעתכם?
השוואה בין הטלויזיה שלי כרגע לבין המוצעת החדשה https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold*0.1
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@בוננזה
·
בקיצור מציעים לו מסך טוב יותר, אז אני לא רואה את הבעיה פה.
@davidler
.
לפי מה שמצאתי, אכן ה-SK9000 בארה"ב היא המקבילה ל-SK8500 כאן בארץ.
לפי הביקורת ב-RTINGS המסך טוב יותר בערך בכל פרמטר. חוץ מזה, FALD טוב יותר מ-Edge, אין בכלל תחרות.
אתה יכול לנסות ללחוץ לקבל את ה-SK9500, כי אתה קנית את מסך הדגל, אבל בסה"כ ההצעה של ח.י. הוגנת לחלוטין.
·
@davidler
.
לפי הביקורת ב-RTINGS המסך טוב יותר בערך בכל פרמטר. חוץ מזה, FALD טוב יותר מ-Edge, אין בכלל תחרות.
אתה יכול לנסות ללחוץ לקבל את ה-SK9500, כי אתה קנית את מסך הדגל, אבל בסה"כ ההצעה של ח.י. הוגנת לחלוטין.
@TheCoolest
·
לא טענתי שיש בעיה, פשוט גם בסמסונג ראיתי פוסטים שקיבלו אותו שרות בסופו של יום.
גם במקרה הנ״ל הבחור לא קיבל יחס בהתחלה (ויש לזכור שפתח ישר שרשור בפורום שכל בר דעת יודע שגם חי מסתכלים כאן).
בנוסף יש את הבחור עם ה-630 וכרטיס הרשת שמקבל שרות צולע, אף על פי שאני בטוח שבסוף הבעיה תפטר.
מה שאני אומר זה שסה״כ כולם מספקים אותו שרות פלוס מינוס ולא צריך להתלהם על אף אחד.
מבחינתי גם חי נתנו כאן שרות טוב, אבל לא מדהים ולא שונה מהותית משאר היבואנים.
·
לא טענתי שיש בעיה, פשוט גם בסמסונג ראיתי פוסטים שקיבלו אותו שרות בסופו של יום.
גם במקרה הנ״ל הבחור לא קיבל יחס בהתחלה (ויש לזכור שפתח ישר שרשור בפורום שכל בר דעת יודע שגם חי מסתכלים כאן).
בנוסף יש את הבחור עם ה-630 וכרטיס הרשת שמקבל שרות צולע, אף על פי שאני בטוח שבסוף הבעיה תפטר.
מה שאני אומר זה שסה״כ כולם מספקים אותו שרות פלוס מינוס ולא צריך להתלהם על אף אחד.
מבחינתי גם חי נתנו כאן שרות טוב, אבל לא מדהים ולא שונה מהותית משאר היבואנים.
·TheCoolest כתב:@בוננזה
·
@davidler
.
אתה יכול לנסות ללחוץ לקבל את ה-SK9500, כי אתה קנית את מסך הדגל, אבל בסה"כ ההצעה של ח.י. הוגנת לחלוטין....