צריבת מסך OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
ורדים פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתעניין בטלויזיה 55" של LG ויש לי כמה שאלות:
1. מה ההבדל בין שני המודלים B7Y ו C7Y?
2. מצאת ביוטיוב כמה הזהרות לגבי צריבת מסך BURNING הנגרמת במסכי OLED. למישהו יש נסיון עם זה?
3. מישהו ביוטיוב מספר שחיבר מקרן קול לטלויזיה C7Y ולא היה סינכרון בין בקול לתמונה. נכון?
4. אם לא OLED מה לקנות 55" באותה רמה של איכות צבאים?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. העיצוב.
2. Burn-in - צריבה, לא burning. אתה שואל אם מישהו הצליח לצרוב את המסך שלו? לא זכור לי שראיתי הודעות על כך כאן בפורום.
3. אולי. תלוי במקרן קול ובהגדרות של המקרן ושל המסך. יש בקרות לכיוון השהייה של הסאונד במסך, בד"כ גם במקרן עצמו. אני משתמש במקרן קול של VIZIO, ויש לי סנכרון מושלם.
4. OLED של SONY.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

לגבי צריבות - לא הייתי מתרגש מזה אלא אם כן אתה הולך להשתמש במסך כמוניטור לשימוש מחשב או מצגת קבועה כמו תפריטים וכו'. כמעט בלתי אפשרי לצרוב אותם בשימוש ביתי סביר (טלויזיה, סרטים, סדרות, גיימינג וכו'). ה- B7 הוא כבר מסך ה- OLED השני שלי ואין בו (וגם במסך הקודם שהיה לי) זכר לצריבות גם אחרי ימים רבים ברצף שאני משחק באותו משחק עם אותו ה- HUD הקבוע.

לגבי בעיית סנכרון קול - אכן יש גם אצלי את העניין הזה וזה די מעצבן וגם די לא ממש פתיר. האודיו באיחור מורגש כאשר המסך על מצב תמונה "GAME". הקדמת האודיו דרך הגדרות המסך עוזרת מעט אך לא פותרת לגמרי את הבעיה. לי זה לא מפריע כי אני משחק עם בכלל עם אזניות. במידה ולא היו לי אזניות הפתרון המלא שאני חושב שיפתור את זה הוא פשוט לחבר את המחשב/קונסולה דרך רסיבר ומשם הוידאו ייצא הלאה למסך. (אצלי כרגע הקונסולה מחוברת ישירות למסך ומשם האודיו נשלח ב- ARC לרסיבר).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”