נמכר - רסיבר קולנוע ביתי onkyo integra tx ds 939
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
בלי כרטיס DTS. בתצורתו המקורית.
הוא אידאלי כיום כמגבר סטריאו דווקא, שעבורו ממילא אין רלוונטיות לכל תקני הקידוד-סראונד המודרניים.
נחשב מוסיקלי, ונהנה מיתירות אלקטרונית/חשמלית רצינית (אספקת 500watt פלוס ב- פאוור סטייג' וב- capacitance),
שנאי טורודיאלי, טרנזיסטורי mosfet...
יכול לדחוף כל רמקול, כולל הקשים שבינהם בעלי 4 אום (שזה מה שהוא דחף אצלי בשעתו בקלילות).
THX Certified שזה משהו לא שכיח.
יש לו פרה אמפליפייר ו- dac מעולים כולל גם מגבר אוזניות משובח.
אכן כפי שאמרו מעלה, מתאים גם לסטייג' אנלוגי של פטיפון (למכורים לתקליטים).
הוא אידאלי כיום כמגבר סטריאו דווקא, שעבורו ממילא אין רלוונטיות לכל תקני הקידוד-סראונד המודרניים.
נחשב מוסיקלי, ונהנה מיתירות אלקטרונית/חשמלית רצינית (אספקת 500watt פלוס ב- פאוור סטייג' וב- capacitance),
שנאי טורודיאלי, טרנזיסטורי mosfet...
יכול לדחוף כל רמקול, כולל הקשים שבינהם בעלי 4 אום (שזה מה שהוא דחף אצלי בשעתו בקלילות).
THX Certified שזה משהו לא שכיח.
יש לו פרה אמפליפייר ו- dac מעולים כולל גם מגבר אוזניות משובח.
אכן כפי שאמרו מעלה, מתאים גם לסטייג' אנלוגי של פטיפון (למכורים לתקליטים).
...או שהיית זורק אותו מהמרפסת על הראש של השכן שאתה ככ אוהב...
...או שהיית זורק אותו מהמרפסת על הראש של השכן שאתה ככ אוהב...
היות והשרשור הנני רואה כי מסרב לגוועה למרות שהמוצר כבר נמכר,
אספר (למי שמעוניין) כי מחיר הסגירה בפועל היה 500 ש"ח לבחור מקסים מחולון.
מבקש בעצם להעביר את המסר:
לא היתה כל כוונה מצידי לעשות עושר בעסקה זו.
השבח לאל ומבחינה פיננסית הנני מסודר.
יותר חשוב לי, שאם אצלי המגבר נמצא ללא שמוש (כבר כמה שנים) אז במקום שהוא יזרק לפח (בלחץ האשה)
זה שינתן לאחד אחר חובב בתחום שכן יכול ויודע להעריכו כמו שצריך.
התקשר אלי אדם, וכמו כל חובב בתחומנו תוך דקות בודדות נעשנו לקולגות מן המניין.
הוא שאל שאלות ונתתי תשובות, ואחרי כמה דקות שיחה ביקש שאם לא קשה לי לעשות קצת כיווץ למחיר ולעזור לו,
השבתיהו בכיף מה שתרצה. הוא אמר 500 וישר אמרתי כן - בלי לחשוב ולבלי להסס.
מדגיש - גם אם המחיר של סגירת העסקה בפועל הוא מתחת לשווי שוק של המוצר בעת הזו, אין הדבר מפריע
כהוא זה. ואף נהפוכו, שהרי אם סייעתי בעקיפין למישהו שכן זקוק למחיר הנמוך, אז זו מצווה.
המכשיר נמסר לקונה שחיברו כמגבר סטריאו לפטיפון (הוא חובב תקליטים בעל אוסף מכובד).
מבחינתי שהסוס עבודה הזה יסב לו ולסביבתו אושר והנאה מוסיקלית, אלו חשובים (לי) מוסרית ומצפונית לא פחות מאשר
התמורה הכספית הזוטרה בהחלט שהתקבלה בגינו, שהיא כבר עדיפה מאשר לזרוק אותו לפח (כמו שהאשה כמעט אלצתני לעשות).
יתרה על כך, התעקשתי ממנו שכשיגיע לביתו, יחבר יפעיל ויעביר אלי סרטון קצר בווטסאפ, על מנת שאראה לאיזה בית
לבסוף מגיע המוצר, ולספוג באמצעות הפידבק את התחושה של "עשיתי באמצעות העסקה משהו מועיל לאחר ולחברה".
זה היה חשוב לי. את זה הבחור עשה מכל הלב ובהנאה גמורה וכך סייע בידי לסגור מעגל.
אז מעסקה קטנה ותמורה שולית מבחינה כספית, הרווחנו קולגה נוסף ושימחנו לב אדם.
אם מחר אצטרך מהקונה ומיכולותיו היחודיים שלו עזרה (או עצה טובה) אין בליבי ספק שאקבלה ומכל הלב.
זה חלק ממה שעושות עסקאות ביד 2 לישראלי המצוי, מקרבות ויוצרות קשרים חדשים.
זה לא עובד כך (אולי) אצל הגויים, אבל זה כן עובד כך אצלנו היהודים - מה לעשות עם מיוחד.
נ.ב
אם המגבר לא היה נמכר בתוך שבוע, הוא היה מפורסם למסירה בחינם. ממש כך.
אדם צריך להודות על הטוב שקיבל בחייו, ולהיות מסוגל לחלוק בו עם הסביבה והחברה, שאחרת לא עשינו כלום.
מי שהכסף אינו בר משמעות גדולה מדי עבורו - או שהוא אינו קריטי עבורו באותה עסקה,
אז למכור בכסף קטן ממש, או למסור בחינם ולעזור לזולת. ואין הרגשה טובה מכך האמינו לי.
גם זה מסר חשוב שאני מבקש להעביר מכאן באמצעות השרשור הזה.
אספר (למי שמעוניין) כי מחיר הסגירה בפועל היה 500 ש"ח לבחור מקסים מחולון.
מבקש בעצם להעביר את המסר:
לא היתה כל כוונה מצידי לעשות עושר בעסקה זו.
השבח לאל ומבחינה פיננסית הנני מסודר.
יותר חשוב לי, שאם אצלי המגבר נמצא ללא שמוש (כבר כמה שנים) אז במקום שהוא יזרק לפח (בלחץ האשה)
זה שינתן לאחד אחר חובב בתחום שכן יכול ויודע להעריכו כמו שצריך.
התקשר אלי אדם, וכמו כל חובב בתחומנו תוך דקות בודדות נעשנו לקולגות מן המניין.
הוא שאל שאלות ונתתי תשובות, ואחרי כמה דקות שיחה ביקש שאם לא קשה לי לעשות קצת כיווץ למחיר ולעזור לו,
השבתיהו בכיף מה שתרצה. הוא אמר 500 וישר אמרתי כן - בלי לחשוב ולבלי להסס.
מדגיש - גם אם המחיר של סגירת העסקה בפועל הוא מתחת לשווי שוק של המוצר בעת הזו, אין הדבר מפריע
כהוא זה. ואף נהפוכו, שהרי אם סייעתי בעקיפין למישהו שכן זקוק למחיר הנמוך, אז זו מצווה.
המכשיר נמסר לקונה שחיברו כמגבר סטריאו לפטיפון (הוא חובב תקליטים בעל אוסף מכובד).
מבחינתי שהסוס עבודה הזה יסב לו ולסביבתו אושר והנאה מוסיקלית, אלו חשובים (לי) מוסרית ומצפונית לא פחות מאשר
התמורה הכספית הזוטרה בהחלט שהתקבלה בגינו, שהיא כבר עדיפה מאשר לזרוק אותו לפח (כמו שהאשה כמעט אלצתני לעשות).
יתרה על כך, התעקשתי ממנו שכשיגיע לביתו, יחבר יפעיל ויעביר אלי סרטון קצר בווטסאפ, על מנת שאראה לאיזה בית
לבסוף מגיע המוצר, ולספוג באמצעות הפידבק את התחושה של "עשיתי באמצעות העסקה משהו מועיל לאחר ולחברה".
זה היה חשוב לי. את זה הבחור עשה מכל הלב ובהנאה גמורה וכך סייע בידי לסגור מעגל.
אז מעסקה קטנה ותמורה שולית מבחינה כספית, הרווחנו קולגה נוסף ושימחנו לב אדם.
אם מחר אצטרך מהקונה ומיכולותיו היחודיים שלו עזרה (או עצה טובה) אין בליבי ספק שאקבלה ומכל הלב.
זה חלק ממה שעושות עסקאות ביד 2 לישראלי המצוי, מקרבות ויוצרות קשרים חדשים.
זה לא עובד כך (אולי) אצל הגויים, אבל זה כן עובד כך אצלנו היהודים - מה לעשות עם מיוחד.
נ.ב
אם המגבר לא היה נמכר בתוך שבוע, הוא היה מפורסם למסירה בחינם. ממש כך.
אדם צריך להודות על הטוב שקיבל בחייו, ולהיות מסוגל לחלוק בו עם הסביבה והחברה, שאחרת לא עשינו כלום.
מי שהכסף אינו בר משמעות גדולה מדי עבורו - או שהוא אינו קריטי עבורו באותה עסקה,
אז למכור בכסף קטן ממש, או למסור בחינם ולעזור לזולת. ואין הרגשה טובה מכך האמינו לי.
גם זה מסר חשוב שאני מבקש להעביר מכאן באמצעות השרשור הזה.
מכרת אחלה מכשיר באחלה מחיר...על תתן לכל מגיב פה להטריד אותך.
היה לי את ה 939 כמה וכמה פעמים
כשלך
משולב עם כרטיס dts של MSB
ומשולב עם יחידת dts נפרדת millennium של MSB.
נכון עבור קולנוע הוא כבר מזמן לא רלוונטי
אך כמושלב לדו ערוצי + היכולת להיות מגבר כוח לגמרי לא רע.
המחיר שמכרת -עשית כיף לבנאדם שקנה.
עד היום חבר טוב שלי נהנה ממנו בתור מגבר 5 ערוצים ולא מוכן להחליפו.
היה לי את ה 939 כמה וכמה פעמים
כשלך
משולב עם כרטיס dts של MSB
ומשולב עם יחידת dts נפרדת millennium של MSB.
נכון עבור קולנוע הוא כבר מזמן לא רלוונטי
אך כמושלב לדו ערוצי + היכולת להיות מגבר כוח לגמרי לא רע.
המחיר שמכרת -עשית כיף לבנאדם שקנה.
עד היום חבר טוב שלי נהנה ממנו בתור מגבר 5 ערוצים ולא מוכן להחליפו.
אתה איש יקר !
מפרגן לאורך כל הדרך - במיוחד לגבי כל המסר.
נותר לי להצטער שלא יצא לי לרכוש ממך ולהינות מהכרות עם איש מיוחד.
כיף לדעת שיש כמוך שמסתובבים בסביבה.
הרבה הצלחה בכל אשר תפנה !
תודה על השיתוף של הסיפור
מפרגן לאורך כל הדרך - במיוחד לגבי כל המסר.
נותר לי להצטער שלא יצא לי לרכוש ממך ולהינות מהכרות עם איש מיוחד.
כיף לדעת שיש כמוך שמסתובבים בסביבה.
הרבה הצלחה בכל אשר תפנה !
תודה על השיתוף של הסיפור
התודה היא לך יוסי
העונג הוא כולו שלי כמובן.
שמח לשמוע שיש לך עוד אחד כזה גם, בהחלט מוצר מיוחד שהיום כבר לא עושים ולא מייצרים כמותו ובטח שלא
באיכות כשלו. מדובר במוצר מדור הנפילים שעדיין ייצרו ביפן ממש, לא כמו הצעצועים הסינים של ימנו המרגישים
כקרטון ביד וקלים כקלקר נידף ברוח. לרוב המוצרים המודרניים של ימנו, אינם שורדים את מבחן הזמן כמו
המוצרים של פעם - עושים אותם זול, מוכרים בזול, וכידוע אין ארוחות חינם.
אינני יודע כמה מגברי 939 עוד נותרו בעולם פעילים, אך כך או אחרת עושה הרושם כי אלו נעשים בימנו למוצרי
אספנות למכורים לדבר וזה יפה.
העונג הוא כולו שלי כמובן.
שמח לשמוע שיש לך עוד אחד כזה גם, בהחלט מוצר מיוחד שהיום כבר לא עושים ולא מייצרים כמותו ובטח שלא
באיכות כשלו. מדובר במוצר מדור הנפילים שעדיין ייצרו ביפן ממש, לא כמו הצעצועים הסינים של ימנו המרגישים
כקרטון ביד וקלים כקלקר נידף ברוח. לרוב המוצרים המודרניים של ימנו, אינם שורדים את מבחן הזמן כמו
המוצרים של פעם - עושים אותם זול, מוכרים בזול, וכידוע אין ארוחות חינם.
אינני יודע כמה מגברי 939 עוד נותרו בעולם פעילים, אך כך או אחרת עושה הרושם כי אלו נעשים בימנו למוצרי
אספנות למכורים לדבר וזה יפה.