בעיית לייטנסי
היי, אני מחובר לסיבים האופטיים של פרטנר, ועד עכשיו הכל היה ממש מעולה, אבל לפני בערך שעה נדפק לי משהו באינטרנט.
עד לפני חודש וחצי הייתי מקבל בערך פינג 55-58 לגרמניה למשך רוב שעות היום, ולפעמים בשעות העומס היה עולה קצת ואחרי מספר ריסטרטים לראוטר היה חוזר.
לפני חודש וחצי דיברתי עם נציג שלהם, שעשה לי ריסטרט (ביקשתי שיעשה ריסט לניתוב שאני מקבל, כדי שהניתוב הטוב יחזור) וזה עבד מעולה, חזר לי הפינג 55-58, ובנוסף הוא שם לי חבילת גיימר.
עכשיו, עד לפני חצי שעה בערך היה לי פינג 56 לגרמניה, אבל אז היה לי ניתוקון קטן משרת משחק (לא חושב שזה היה ניתוק כולל של האינטרנט) והפינגים עלו בטירוף, ב-cmd אותה כתובת שהייתי מקבל בה 55 עכשיו על 80.
ממש מבקש עזרה, תודה.
עד לפני חודש וחצי הייתי מקבל בערך פינג 55-58 לגרמניה למשך רוב שעות היום, ולפעמים בשעות העומס היה עולה קצת ואחרי מספר ריסטרטים לראוטר היה חוזר.
לפני חודש וחצי דיברתי עם נציג שלהם, שעשה לי ריסטרט (ביקשתי שיעשה ריסט לניתוב שאני מקבל, כדי שהניתוב הטוב יחזור) וזה עבד מעולה, חזר לי הפינג 55-58, ובנוסף הוא שם לי חבילת גיימר.
עכשיו, עד לפני חצי שעה בערך היה לי פינג 56 לגרמניה, אבל אז היה לי ניתוקון קטן משרת משחק (לא חושב שזה היה ניתוק כולל של האינטרנט) והפינגים עלו בטירוף, ב-cmd אותה כתובת שהייתי מקבל בה 55 עכשיו על 80.
ממש מבקש עזרה, תודה.
נערך לאחרונה על ידי thak ב 24/05/2018 21:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עוד משהו שאולי יכול לעזור לאתר את הבעיה - עד לא מזמן שבדקתי באתר http://www.dslreports.com/tools/pingtest את הפינגים הייתי מקבל פינגים מעולים (58 גרמניה, 61 אמסטרדם, 62-63 שוויץ וכו'), והג'יטר היה אפסי, ולמעט מ-3 מקומות בהם היה מופיע 9999 ולא היה עובד הכל היה טוב.
היום שאני עושה בדיקה רק 2 מתוך השרתים נותנים תגובה (ברזיל וקנדה) השאר על 9999.
היום שאני עושה בדיקה רק 2 מתוך השרתים נותנים תגובה (ברזיל וקנדה) השאר על 9999.