זה נכון שהדילי בצפיה מאוד גדול בסלקום טיוי ובפרטנר טיוי כמו שבהוט טוענים?
"
אז מה שאתה אומר זה שהצרכן הישראלי לא הפנים את ההבדל?
"אני חושב שזה לאט-לאט תופס תאוצה' ואתה רואה את זה ברשת והרבה מאד שיח סביב העניין הזה. תבין מה זה אומר דרך הזכייה של נטע באירוויזיון. הצופים אצל חברות ה-OTT ראו את הזכייה בעיכוב של שתי דקות ויותר. זה כבר נהייה לא רלוונטי ומאד מתסכל, כי חלק מהצופים כבר קיבל פוש או קיבל הודעה שנטע זכתה, ועדיין לא ראו את זה אצל המתחרות האינטרנטיות".
יש פערים בין המתחרות החדשות?
"כן יש פערים. בקמפיין רואים את הפער מול סלקום ופרטנר, שאצלן זה יותר חמור".
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001237145
אז מה שאתה אומר זה שהצרכן הישראלי לא הפנים את ההבדל?
"אני חושב שזה לאט-לאט תופס תאוצה' ואתה רואה את זה ברשת והרבה מאד שיח סביב העניין הזה. תבין מה זה אומר דרך הזכייה של נטע באירוויזיון. הצופים אצל חברות ה-OTT ראו את הזכייה בעיכוב של שתי דקות ויותר. זה כבר נהייה לא רלוונטי ומאד מתסכל, כי חלק מהצופים כבר קיבל פוש או קיבל הודעה שנטע זכתה, ועדיין לא ראו את זה אצל המתחרות האינטרנטיות".
יש פערים בין המתחרות החדשות?
"כן יש פערים. בקמפיין רואים את הפער מול סלקום ופרטנר, שאצלן זה יותר חמור".
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001237145
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@rafiav
·
בניגוד לנטען בתשדיר עם רונאלדו ששודר בקשת 12 ובערוץ עשר, כי המונדיאל ישודר רק ב-HOT, המשחקים ישודרו בכל הפלטפורמות. כאן פנתה לרשות השנייה
מדובר כמובן בהטעיה צרכנית, שכן המונדיאל משודר על ידי תאגיד כאן (53 משחקים), ערוץ הספורט (9 משחקים), וערוץ קשת 12 (2 משחקים). 3 הערוצים האלה משודרים בכל הפלטפורמות הרב-ערוציות בנוסף ל-HOT, כמו yes, סלקום TV, פרטנר TV ועידן פלוס (ללא ערוץ הספורט).
תאגיד כאן דורש לפסול תשדיר חסות של HOT
לעניין הדיליי, שידור דרך עידן פלוס או דרך הלווין אינו סובל מדיליי, כלומר צופי YES או סלקוםTV (הממיר מחובר לעידן פלוס) מקבלים שידור HD ללא דיליי
היחידים שיסבלו מדיליי הם לקוחות פרטנר (כל הלקוחות ללא יוצא מן הכלל) ולקוחות סלקום שצופים דרך סטרימר/טלוויזיה חכמה (כאמור אין בעיה בממיר המחובר לעידן פלוס)
·
בניגוד לנטען בתשדיר עם רונאלדו ששודר בקשת 12 ובערוץ עשר, כי המונדיאל ישודר רק ב-HOT, המשחקים ישודרו בכל הפלטפורמות. כאן פנתה לרשות השנייה
מדובר כמובן בהטעיה צרכנית, שכן המונדיאל משודר על ידי תאגיד כאן (53 משחקים), ערוץ הספורט (9 משחקים), וערוץ קשת 12 (2 משחקים). 3 הערוצים האלה משודרים בכל הפלטפורמות הרב-ערוציות בנוסף ל-HOT, כמו yes, סלקום TV, פרטנר TV ועידן פלוס (ללא ערוץ הספורט).
תאגיד כאן דורש לפסול תשדיר חסות של HOT
לעניין הדיליי, שידור דרך עידן פלוס או דרך הלווין אינו סובל מדיליי, כלומר צופי YES או סלקוםTV (הממיר מחובר לעידן פלוס) מקבלים שידור HD ללא דיליי
היחידים שיסבלו מדיליי הם לקוחות פרטנר (כל הלקוחות ללא יוצא מן הכלל) ולקוחות סלקום שצופים דרך סטרימר/טלוויזיה חכמה (כאמור אין בעיה בממיר המחובר לעידן פלוס)
סמנכ"ל השיווק של הוט עסוק בהטעית הציבור גם בנושא הזה, קודי היא לא תוכנה פיראטית.אין לי בעיה עם ממיר פתוח, אבל כאשר חברה מאפשרת להתקין על הממיר שלה תוכנות פיראטיות כמו קודי, זו בעיה. יש חברות שמחריגות את זה. חלק מהחברות האלה אפילו מעודדות את הצפייה בתוכן הפיראטי, וזו פגיעה ישירה ביצירה הישראלית...
חוץ מזה, אם הממיר פתוח, למה שהחברה תתערב במה שהלקוח יעשה עם הממיר שלו?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
שידור עידן פלוס בהחלט סובל מדיליי לעומת יס.בנישוורץ כתב:@rafiav
·
היחידים שיסבלו מדיליי הם לקוחות פרטנר (כל הלקוחות ללא יוצא מן הכלל) ולקוחות סלקום שצופים דרך סטרימר/טלוויזיה חכמה (כאמור אין בעיה בממיר המחובר לעידן פלוס)...
באופן קבוע אני רואה את זה.
הפרש של 10-15 שניות, אני מעריך.
למיטב זכרוני יש דיליי בעידן פלוס לעומת יס. יס מקדימים את עידן פלוס.
יש גם דיליי בסטינג ובנקסט, שתיהן שייכות ליס והוט, שלמרות הפרסומות והכתבה הזו כנראה גם הן מבינות שזה העתיד ולכן משקיעות במוצרי OTT.
ברגע שרוב הלקוחות יהיו מחוברים ל-OTT ולא ללווין וכבלים, ייתכן שהבעיה תקטן בהנחה שהדיליי בין חברת OTT אחת לשנייה קטן יותר.
יש גם דיליי בסטינג ובנקסט, שתיהן שייכות ליס והוט, שלמרות הפרסומות והכתבה הזו כנראה גם הן מבינות שזה העתיד ולכן משקיעות במוצרי OTT.
ברגע שרוב הלקוחות יהיו מחוברים ל-OTT ולא ללווין וכבלים, ייתכן שהבעיה תקטן בהנחה שהדיליי בין חברת OTT אחת לשנייה קטן יותר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
כמה דברים:
1. יש דיליי בשידור באינטרנט.
2. כמה דיליי? זה יכול להיות בין 5-6 שניות (נדיר), 30 שניות (אופייני) ועד כמה דקות (מאוד נדיר).
3. כל חברה יש לה טכנולוגיה משלה. למשל יס עובדת דרך הלויין ולא יהיה לה דיליי משמעותי יותר ממה שיש בהוט, סלקום עובדים בשיטה שהיא סביב 30 שניות. ב-פרטנר זו שאלה יותר מורכבת כי הם יכולים לשנות שיטה ספציפית לפי דרישה, ולכן זה יכול להיות גבוה יותר או נמוך יותר אך לא נדע עד לאירוע עצמו מה הם בחרו...
4. טל ברמן עשה בתוכנית הצינור בזמנו מחקר על הנושא, אפשר לחפש את הכתבה הזו ברשת.
2. כמה דיליי? זה יכול להיות בין 5-6 שניות (נדיר), 30 שניות (אופייני) ועד כמה דקות (מאוד נדיר).
3. כל חברה יש לה טכנולוגיה משלה. למשל יס עובדת דרך הלויין ולא יהיה לה דיליי משמעותי יותר ממה שיש בהוט, סלקום עובדים בשיטה שהיא סביב 30 שניות. ב-פרטנר זו שאלה יותר מורכבת כי הם יכולים לשנות שיטה ספציפית לפי דרישה, ולכן זה יכול להיות גבוה יותר או נמוך יותר אך לא נדע עד לאירוע עצמו מה הם בחרו...
4. טל ברמן עשה בתוכנית הצינור בזמנו מחקר על הנושא, אפשר לחפש את הכתבה הזו ברשת.
·oferlaor כתב:כמה דברים:
4. טל ברמן עשה בתוכנית הצינור בזמנו מחקר על הנושא, אפשר לחפש את הכתבה הזו ברשת....
ראיתי
https://www.10.tv/online/150850
אבל השאלות שאין להן תשובות בכתבה הן
האם המעבר לשיטת דחיסה החדשה של AV+1 יפחית את הדיליי?
או מעבר לכבל אופטי?
או שרתי אינטרנט יותר מהירים?
אני מבין כל עוד יהיה יותר דיליי דרך האינטרנט
לא תהיה הוזלה משמעותית במחירי שידורי הטלוויזיה שלא דרך האינטרנט
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אני מתגורר לא רחוק מאצטדיון טרנר ואני לא הולך לכל משחק.
מניסיון, ל-YES יש דיליי של כ-10 שניות. ולסלקום TV יש דיליי של כ-30 שניות.
לי אישית זה לא משנה אם הקהל באצטדיון הורס לי את המהלך לגול 10 או 30 שניות לפני שאני רואה אותו בטלוויזיה.
בכל מקרה, לפני כל משחק אני סוגר את כל החלונות בבית ומדליק מזגן כדי לא לשמוע את ה"יש" מהאצטדיון.
מניסיון, ל-YES יש דיליי של כ-10 שניות. ולסלקום TV יש דיליי של כ-30 שניות.
לי אישית זה לא משנה אם הקהל באצטדיון הורס לי את המהלך לגול 10 או 30 שניות לפני שאני רואה אותו בטלוויזיה.
בכל מקרה, לפני כל משחק אני סוגר את כל החלונות בבית ומדליק מזגן כדי לא לשמוע את ה"יש" מהאצטדיון.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4308
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·רמקולים כתב:"
זה נכון שהדילי בצפיה מאוד גדול בסלקום טיוי ובפרטנר טיוי כמו שבהוט טוענים?...
לא, רמקולים, זה לא נכון. הדילי בצפייה בסלקום טיוי ובפרטנר טיוי הוא הרבה יותר גדול ממה שבהוט טוענים.