אצלי מותקנים ארבעה תריסים חשמליים שמופעלים מארבעה מפסקי גוויס הממוקמים באותה קופסה. במידה ואני מעוניין לחבר את כולם ל- VERA EDGE. יש לי מס' שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות לגביהן:
1. כמה מודולים פיברו אני צריך לרכוש? האם מודול אחד מסוג Roller Shutter 2 יכול לחבר את כל התריסים יחד ויכול לשלוט עליהם, או אני צריך לרכוש ארבעה?
2. אלה שרכשו, הייכן יש למקם את המודול? בתוך קופסת הגוויס אין מקום להכניס גפרור (בגלל החיווט), האם מותר לחבר בתוך הארגז של התריס בסמוך למנוע? האם במקום אחר?
תודה
חיבור מערכת תריסים
שלום,
כל מודול יודע לשלוט על תריס, אם אתה רוצה שכולם יעלו וירדו ביחד אז אני מעריך שאפשר לחבר את כל הארבעה לאחד ( לא ניסיתי דבר כזה ).
לגבי איפה לדחוף את המודול , אצלי יש קופסת חיבורים ליד כל תריס והמודול מונח שם כך בחשבון שאם זאת קופסת חיבור של התריס בלבד תאלץ להעביר פאזה.
ניר
כל מודול יודע לשלוט על תריס, אם אתה רוצה שכולם יעלו וירדו ביחד אז אני מעריך שאפשר לחבר את כל הארבעה לאחד ( לא ניסיתי דבר כזה ).
לגבי איפה לדחוף את המודול , אצלי יש קופסת חיבורים ליד כל תריס והמודול מונח שם כך בחשבון שאם זאת קופסת חיבור של התריס בלבד תאלץ להעביר פאזה.
ניר