המלצה על סאונד בר Yamaha YSP-5600 מי שמכיר או יש לו
- RoeeToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תבדוק את הסוני st5000 יותר איכותי כולל סאב ותמיכה בכל הפורמטים החדשים. אפשר לקנות רק דרך אמזון
·לפי הביקורת עליו הוא ממש לא מציאה גדולה.. המון תקלותRoeeToledano כתב:תבדוק את הסוני st5000 יותר איכותי כולל סאב ותמיכה בכל הפורמטים החדשים. אפשר לקנות רק דרך אמזון...
יש לי ניסיון טוב עם הYSP-5100 (בן 6 שנים) ולבית חדש חשבתי לקחת את ה5600.. אולם הוא גם נראה קצת ישן..
יש משהו חדש יותר?
- RoeeToledano
- חבר פעיל

אני קניתי לאבא שלי את הסוני ובאמת שממש הופתעתי למה שסאונד בר יכול לתת
- RoeeToledano
- חבר פעיל

אני רכשתי מאמזון גרמניה
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
·RoeeToledano כתב:תבדוק את הסוני st5000 יותר איכותי כולל סאב ותמיכה בכל הפורמטים החדשים. אפשר לקנות רק דרך אמזון...
לא מכיר את ה-SONY לעומק אך מהיכרות שלי עם ה-YSP-5600 אני לא מאמין שיש SOUND PROJECTOR יותר טוב ממנו בשוק כיום...עם כל הכבוד ל-SONY
You pay peanuts, you get monkeys
·אני גם חושב ככה, הבעיה היחידה היא שהוא כבר דיי ישן, חיכיתי המון זמן שהיצרן יוציא דגם חדש אבל אין כלום , כלומר יש אבל לא מחליף של ה5600.. מפריע לי למשל שאין אופציה להוסיף 2 אחוריים כמו בSONOS או דגמים אחרים, וגם שרק HDMI 1 יכול להעביר 4K..freerider כתב:·......
לא מכיר את ה-SONY לעומק אך מהיכרות שלי עם ה-YSP-5600 אני לא מאמין שיש SOUND PROJECTOR יותר טוב ממנו בשוק כיום...עם כל הכבוד ל-SONY
![]()
...
קנית אותו בארץ?
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@itaysh
·
אין לי אותו אבל יש לי הרבה ניסיון איתו.
כל הרעיון ב-YSP-5600 הוא שלא צריך רמקולים חיצוניים, בחלל מתאים הוא נותן צליל מאוד משכנע...אך שוב, הוא צריך חלל מתאים.
כל הכניסות מעבירות 4K אך רק כניסה מספר 1 תומכת HDCP 2.2
·
אין לי אותו אבל יש לי הרבה ניסיון איתו.
כל הרעיון ב-YSP-5600 הוא שלא צריך רמקולים חיצוניים, בחלל מתאים הוא נותן צליל מאוד משכנע...אך שוב, הוא צריך חלל מתאים.
כל הכניסות מעבירות 4K אך רק כניסה מספר 1 תומכת HDCP 2.2
You pay peanuts, you get monkeys