Philips 40pfh4109/88 boot-loop

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Rami2014 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לצערי הרב החל מאתמול הטלויזיה שלי תקועה בboot-loop, כל פעם שהיא נדלקת היא מגיעה עד למצב שבו מנסה לקלוט ערוץ כלשהו דרך האנטנה (מנסה ערוץ 1) ואז נכבת ונדלקת.בכל הדלקה רואים את הלוגו של philips ואז ניסיון להציג את ערוץ 1.

בעבר כבר כמה פעמים (פעם בכמה חודשים) יצא שהיא הדליקה את עצמה מחדש שיותר מדי שיחקתי עם השלט (לחיצות מרובות או משהו כזה).

הפעם מה שקרה הוא שבזמן שצפיתי בHDMI1 פתאום הופיעה הודעת "אין אות" (לא זוכר את הניסוח המדויק) ע"ג התמונה הרצה מHDMI1. אני רגיל לראות הודעה כזאת שהטלויזיה מנסה לקבל אות מהאנטנה (שלא מחוברת).

אז ניסיתי ללחוץ על source ולראות אם היא עדיין מוגדרת על HDMI1 (שוב כל הזמן הזה אני רואה תמונה מHDMI1), להפתעתי היא הייתה מוגדרת על TV (כלומר אנטנה). ניסיתי להעביר את הsource לHDMI1.

מאותו רגע הטלויזיה נכנסה לboot-loop אין סופי.

מה כבר ניסיתי:

1. לנתק את החשמל לזמן ממושך (כמעט 24 שעות).

2. לנתק את החשמל ואת כל החיבורים לטלויזיה ולהחזיר רק את החשמל (ברגע שמחזירים את החשמל היא מנסה להידלק).

3. להוריד את גרסאת התוכנה האחרונה לטלויזיה שניתנת לצריבה מתוך הUSB. עקבתי אחרי ההוראות באתר שלהם שאומרות להכניס את הUSB לפני שמדליקים את הטלויזיה.

בניסיון הזה אומנם לא הגעתי עד המצב שהיא מנסה להציג את ערוץ1, אבל גם כאן אני מקבל boot-loop בלי לראות כלום אחרי הלוגו של philips.

4. פניתי לשירות הטכני הבין לאומי של philips שבו ביקשתי לדעת איך אני עושה hard-reset לטלויזיה בלי להשתמש בתפריטים. לא קיבלתי תשובה.

השאלה שלי:

איך עושים hard-reset לטלויזיה הזאת? (מבלי להשתמש בתפריטים שאין לי גישה אליהם)

גם אם צריך לפתוח את הטלויזיה לקצר 2 פינים אין לי בעיה.

אני פשוט מניח שהבעיה היא בעיית תוכנה...

תודה מראש לעוזרים.

Rami2014 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

UP

שליחה #2 

UP

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 702
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #3 

אני מניח שכבר ניסת את זה (תיישר לשמאל)?
https://www.philips.co.uk/c-p/40PFH4109 ... ar/support

What to do when the TV reboots or freezes?
Situation

The TV freezes and/or switches OFF and ON randomly.
Checklist
Ensure that:

• The software on the TV is up-to-date. The TV’s functionality can improve a lot when the latest software is installed. Ensure to update the software to the latest version (find the link below this article for further instructions).
Answer
Philips software engineers continuously improve the TV’s stability via software adjustments.
However, here are a few steps that could stop the reboots:

1. Unplug all devices
Unplug all devices connected to the TV. This includes set-top boxes, CI+ modules and hard disks.
If the TV continues to reboot, leave the devices disconnected and proceed with step 2
If the reboots have stopped, leave the devices disconnected and proceed with step 3

2. Restart the TV
• Unplug the TV from the wall socket for at least 1 minute after the LED light has switched off
• Switch the TV ON and leave the devices disconnected
If the TV continues to reboot, leave the devices disconnected and proceed with step 4
If the reboots have stopped, leave the devices disconnected and proceed with step 3

3. Exclude the connected devices
If devices were connected to the TV, they might be a cause of the reboots. To detect the device that might be the cause, follow the steps below and leave the TV ON for a while after reconnecting each device to see if the rebooting continues.
• Leave the TV ON without any of the connected devices
• Connect the devices to the TV one by one, monitor the TV behaviour after each device was connected.
Note: If the reboots start when a specific device is connected, contact the manufacturer of the device for further troubleshooting.

4. Test a different electrical socket
Do not use power strips of any kind for this test. Directly connect the power cable of the TV into a different electrical socket.
Note: make sure the tested sockets are not faulty. Try a different electronic device to verify, for example, if the voltage of the power supply is sufficient.

Rami2014 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כמובן

שליחה #4 

כן... ניסיתי את כל מה שיכולתי למצוא online..

התקווה שלי היא שאולי טכנאי או מישהו שמכיר את הטלויזיות האלה של פיליפס נמצא כאן בפורום ויוכל לעזור לי עם הhard-reset.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

פה זה לא פורום תפוז, אין צורך להקפיץ כל שעתיים.

Rami2014 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

צודק

שליחה #6 

מתנצל, אתה צודק. לא יקרה שוב.

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

גם את אלה ניסית?
לא יודע אם יש שם HARD RESET

https://factory-reset.com/wiki/Philips_Service_Menu

Philips Service Menu Method 1
Press the {0}, {6}, {2}, {5}, {9}, {6} & {MENU} buttons on the remote.

Philips Service Menu Method 2
Press the {0}, {6}, {2}, {5}, {9}, {6} & {INFO} buttons on the remote.

Philips Service Menu Method 3
Press the {1}, {2}, {3}, {6}, {5} & {4} buttons on the remote.

Philips Service Menu Method 4
Press {0}, {6}, {2}, {5}, {9}, {6} & {OSD/STATUS/INFO} buttons.

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

שאלה טיפשית, ניסית ליצור קשר עם אלקטרה?
יש פה מישהו שפרסם שבאלקטרה עזרו לו! אמיתי לגמרי...
https://www.hometheater.co.il/vp2789377#2789377

Rami2014 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

והצלחתי!

שליחה #9 

אז תודה רבה לכל העוזרים אך לבסוף הצלחתי לפתור את הבעיה בדרך אחרת...

בגלל ששמתי לב שבכל boot הטלויזיה מצליחה להגיע לערוץ 1 מהאנטה (TV). לכן ניסיתי איך שהיא נדלקת ללחוץ הרבה פעמים על כפתור הבית כדי להצליח להגיע לתפריט.

כנראה שאחת הלחיצות הצליחה כי התפריט עלה!
מיד איפסתי את הטלויזיה להגדרות יצרן ומיד לאחר מכן עדכנתי את התוכנה שלה באמצעות הUSB (הורדתי מהרשת את העדכון האחרון שלה בפורסם אי שם באמצע 2016)

זהו, עכשיו היא עובדת!

נ.ב דיברתי גם עם 2 טכנאיי טלויזיה ששניהם אמרו לי שחבל לי על הזמן והדרך היחידה היא להחליף לוח פיקוד שמחירו לא משתלם.

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

שמח בשבילך! :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”