הכרום במחשב שלי לא מפסיק לקרוס כל הזמן מאז ששידרג את עצמו לגירסה האחרונה. ניסיתי ניטרול כל התוספים, לא נפתרה הבעיה. ניסיתי הסרה מוחלטת, ניקוי הרג'יסטרי והתקנה מחדש, לא נפתרה הבעיה.
זה קורה לעיתים כ"כ קרובות שאני שוקל לנטוש אותו לטובת דפדפן אחר
לצערי הקאנארי לא יעיל (הגלישה קפואת כל הזמן). השבוע פירמתי את המחשב והתקנתי מחדש את כל מערכת ההפעלה כולל כל העידכונים - והבעיה עדיין קיימת. אני די מיואש. רעיונות?
תפעיל את ה- Task Manager של ה- Chrome ותראה אם אתה מצליח לאתר את הגורם הבעייתי.
מעבר לזה, התקנה של Chrome מבלי לבצע Login לחשבון שלך ב- Google, גם גורמת לבעיה?
ziv_r כתב:תפעיל את ה- Task Manager של ה- Chrome ותראה אם אתה מצליח לאתר את הגורם הבעייתי.
מעבר לזה, התקנה של Chrome מבלי לבצע Login לחשבון שלך ב- Google, גם גורמת לבעיה?
...
·
הפעלתי את ה Task Manager - איך משם אני אמור להבין מה הגורם הבעייתי? זה רק מציג נתונים וכניים כגון כמה זיכרון תופס כל אלמנט וכו.
לגבי "התקנה פשוטה", התקנה ללא שום תוספים עדיין גורמת לקריסות כך שזה לא התוספים.
לגבי לפנות אליהם - כל הדפדפן קורס לרבב. לעיתים רק חלון אחד קורס ואז זה שולח הודעה אוטומטית אליהם עם הפרטים - אבל זה כבר זמן רב כך, אז נראה שזה לא ממש בראש סדר העדיפויות של המפתחים.
תבדוק מי מהחלונות\תוספים תופס משאבים גבוהים - וצריך להיות אזכור לזה מכיוון שרשמת שהדפדפן תופס את כל משאבי ה- RAM.
לא רשמתי "התקנה פשוטה", אלא התקנה ללא Login.
יכול להיות שהבעיה נובעת דווקא מדרייבר ולא מתכנית.
אם צריכת המשאבים נמוכה ב SAFE MODE, הייתי מסיר דרייברים של כרטיס המסך והצ'יפסט של אינטל ואז מתקין אחד אחד ובודק האם התופעה חוזרת
רציתי לעדכן שעדכון 1809 של ווינדוס 10 פתר לחלוטין את הבעיה של הקריסות - ויצר בעיה אחרת. עכשיו כשאני גולש לגימייל שלי, הדפדפן מפסיק לגלוש/אתרים מפסיקים להגיב. לא יודע אם לצחוק או לבכות