Triangle Celius
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תשלח לו הודעה בע"פ , הוא יבואן.
הוא יוכל לומר לך אים ה הוא מציג בזמן נתון את הרמקול.
בכל מקרה תחפש בדפי זהב באינטרנט את "סטריאוטיפ" , דבר עם אפי הבעלים הוא עובד איתו , אולי יש לו במקרה אפילו בתצוגה וגש להדגמה.
אפי איש מאוד מאוד נחמד.
הוא יוכל לומר לך אים ה הוא מציג בזמן נתון את הרמקול.
בכל מקרה תחפש בדפי זהב באינטרנט את "סטריאוטיפ" , דבר עם אפי הבעלים הוא עובד איתו , אולי יש לו במקרה אפילו בתצוגה וגש להדגמה.
אפי איש מאוד מאוד נחמד.
פנה לאיל פור - הוא השם מאחורי האתר WWW.AUFI.CO.IL בקשר למידע (תחת צור קשר באתר שלו יש אפשרות לקבלת פרטי התקשרות איתו)
כמו כן אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית כאן בפרום שם המשתמש שלו הוא "אילפור"
עד כמה שיצא לי להכיר את איל יש לי רק מילים טובות להגיד עליו.
כמו כן אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית כאן בפרום שם המשתמש שלו הוא "אילפור"
עד כמה שיצא לי להכיר את איל יש לי רק מילים טובות להגיד עליו.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
מצטרף להמלצה.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
למרות שההמלצה על ה B&W בהחלט במקומה, לא הייתי מוותר על הצליוס כ"כ מהר.
מדובר פשוט בשתי חיות שונות לחלוטין, תראה מה אתה אוהב יותר.
מדובר פשוט בשתי חיות שונות לחלוטין, תראה מה אתה אוהב יותר.
השמעת מוסיקה קלאסית ב-Celius הייתה פשוט קטסטרופלית... יתכן שבז'אנרים אחרים הרמקול נשמע טוב (אישית פסלתי אותו אחרי השמעת כינור וחליל ).
http://www.cinema-paradiso.co.il/Index. ... =68&Page=3Avi_h כתב:מה סדר גודל המחיר של ה CELIUS ?...
ויטלי
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- קיבל תודות: 13 פעמים
ויטלי שמע
את שני הרמקולים בתנאים שונים לחלוטין:
מגברים שונים, קומפקט שונה, חדר שונה, כבלים שונים.
כמו כן, אם הבנתי נכון, הוא חיבר איקוולייזר ששינה תדירויות לא מעטות בהאזנה ל - 805. בהאזנה לסליוס לא היה מחובר איקוולייזר.
מעבר לכך, מחיר הסליוס הוא 13900 ש"ח, מחיר ה - 805 עם סטנד כ - 20,000 ש"ח. בטווח מחיר זה יש לטריאנגל רמקולים בסידרה גבוה יותר, כך שהשוואה אינה במקומה.
מגברים שונים, קומפקט שונה, חדר שונה, כבלים שונים.
כמו כן, אם הבנתי נכון, הוא חיבר איקוולייזר ששינה תדירויות לא מעטות בהאזנה ל - 805. בהאזנה לסליוס לא היה מחובר איקוולייזר.
מעבר לכך, מחיר הסליוס הוא 13900 ש"ח, מחיר ה - 805 עם סטנד כ - 20,000 ש"ח. בטווח מחיר זה יש לטריאנגל רמקולים בסידרה גבוה יותר, כך שהשוואה אינה במקומה.
איל פור
לצערי, לא. מאד רציתי אבל לא הצלחתי "להפגיש" בין הרמקולים בחנות אחת. מה שכן – שמעתי את B&W עם ארבעה מגברים שונים, מתוכם שני רסיברים ק"ב בחיבור לכניסה ישירה 5.1. הרמקולים נשמעו שונה כמובן, אבל אפילו עם רסיברים ק"ב התוצאה הייתה יותר נעימה לאוזן מ-Celius עם מגבר יעודי.LiorShap כתב:ויטלי , שמעת את ה Celius עם אותה האלקטרוניקה ששמעת את ה 805 ?...
ויטלי
Re: ויטלי שמע
הבנת לא נכון. חיברתי את Behringer רק בבית, בחנות CDP היה מחובר ישירות למגבר.אילפור כתב: כמו כן, אם הבנתי נכון, הוא חיבר איקוולייזר ששינה תדירויות לא מעטות בהאזנה ל - 805....
ויטלי