יש הבדל גדול בין החברות הגדולות לסיניות?
היי,
האם יש הבדל בין מסכי טלוויזיה של LG לצורך העניין למאסימו, פיוגיקום וכדומה?
אני יודע שיש מלא מלא דגמים של טלויזיות גם ל-LG אבל האם יש המון הבדל בין חברות?
אני מדבר על מסכים 55״ שבאים עם סמארט וכמובן 4K. מה שמעניין אותי תכלס שתהיה איכות גבוהה מאוד UHD. האם יש הבדל גדול מאוד בין חברות גדולות לסיניות שתכלס אלו חברות מדבקה?
שוב,
אני לא דפוק, אני יודע שמסכים של LG , SAMSUNG , SONY הם מסכים ברמה אחרת אותו הדבר במכוניות ובמכשירים כשרוצים איכות משלמים. אבל איך זה במסכי טלוויזיה? האם במסכים זה שונה? האם מסך 55" של חברת מדבקה היא תהיה טובה ומספקת עבורי?
מה שאני עושה עם הטלוויזה זה משחק משחקים כבדים בסוני 4 שיש לי כרגע ורואה סרטים/סדרות ב-HD דרך הממיר של הוט ורואה סרטים ב-4K.
האם יש הבדל בין מסכי טלוויזיה של LG לצורך העניין למאסימו, פיוגיקום וכדומה?
אני יודע שיש מלא מלא דגמים של טלויזיות גם ל-LG אבל האם יש המון הבדל בין חברות?
אני מדבר על מסכים 55״ שבאים עם סמארט וכמובן 4K. מה שמעניין אותי תכלס שתהיה איכות גבוהה מאוד UHD. האם יש הבדל גדול מאוד בין חברות גדולות לסיניות שתכלס אלו חברות מדבקה?
שוב,
אני לא דפוק, אני יודע שמסכים של LG , SAMSUNG , SONY הם מסכים ברמה אחרת אותו הדבר במכוניות ובמכשירים כשרוצים איכות משלמים. אבל איך זה במסכי טלוויזיה? האם במסכים זה שונה? האם מסך 55" של חברת מדבקה היא תהיה טובה ומספקת עבורי?
מה שאני עושה עם הטלוויזה זה משחק משחקים כבדים בסוני 4 שיש לי כרגע ורואה סרטים/סדרות ב-HD דרך הממיר של הוט ורואה סרטים ב-4K.
יש את ברצלונה, ריאל, סיטי, פ.ס.ז וכד' ששוות 1.5 מילארד יורו
יש את מכבי, בית"ר, ב"ש וכד' ששוות נגיד 10מיליון יורו
במשחק ביניהן הקבוצות היקרות לא ינצחו 150:0 כי הן שוות פי 150
הפער יהיה נמוך בהרבה אבל ברור מי היקרה (והאיכותית) יותר ומי הפחות
השאלה היא במה אתה רוצה לצפות, בליגת העל או בליגת האלופות
בשתי הליגות אתה תראה כדורגל
יצאה לי תגובה קצת קנטרנית, אבל יש אנשים שבאמת מסתפקים כל שבוע בליגת העל
או אפילו לקחת את הילד בשישי לצפות בליגה הלאומית
ודרך אגב, לדעתי, להשוות טלוויזיות בתצוגה זה כמו להסיק על טיב הקבוצה ממשחק ידידות
זה לא באמת משקף, שלא לדבר על זה שלפעמים המשחק מכור
יש את מכבי, בית"ר, ב"ש וכד' ששוות נגיד 10מיליון יורו
במשחק ביניהן הקבוצות היקרות לא ינצחו 150:0 כי הן שוות פי 150
הפער יהיה נמוך בהרבה אבל ברור מי היקרה (והאיכותית) יותר ומי הפחות
השאלה היא במה אתה רוצה לצפות, בליגת העל או בליגת האלופות
בשתי הליגות אתה תראה כדורגל
יצאה לי תגובה קצת קנטרנית, אבל יש אנשים שבאמת מסתפקים כל שבוע בליגת העל
או אפילו לקחת את הילד בשישי לצפות בליגה הלאומית
ודרך אגב, לדעתי, להשוות טלוויזיות בתצוגה זה כמו להסיק על טיב הקבוצה ממשחק ידידות
זה לא באמת משקף, שלא לדבר על זה שלפעמים המשחק מכור
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ההבדלים הולכים ומתעצמים בדגמי העל. חברות סיניות בדרך כלל ממוקדות בפלח הlow-end. לאט לאט הן גם מנסות להשתדרג לhigh-end אבל שם ההבדלים עדין בולטים לרעתם.
אתרי בדיקה מקצועיים שעושים מדידות אובייקטיביות למסכי טלוויזיה יכולים להראות לך בברור שהסיניות עדין לא סגרו את הפערים.
החוזקה שלהם היא בvalue for money.
אתרי בדיקה מקצועיים שעושים מדידות אובייקטיביות למסכי טלוויזיה יכולים להראות לך בברור שהסיניות עדין לא סגרו את הפערים.
החוזקה שלהם היא בvalue for money.
אני לא רואה איך הסדרה הגבוהה של TCL הסינית נופלת מהסדרה הגבוהה של סמסונג
כשהסמסונג עולה לפחות 40% יותר
mu9000 vs tcl r617
q9f vs tcl r617
כשהסמסונג עולה לפחות 40% יותר
mu9000 vs tcl r617
q9f vs tcl r617
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
נתחיל בזה שה-R617 לא קיימת בארץ, ואין לה מקבילה אירופאית.
נוסיף שה-Q9F זה דגם של שנה שעברה וששתי הסמסונגים שלקחת להשוואה הן עם תאורת קצה.
ונסיים בזה שבין TCL וחברות מדבקה כמו מאסימו אין שום קשר.
נוסיף שה-Q9F זה דגם של שנה שעברה וששתי הסמסונגים שלקחת להשוואה הן עם תאורת קצה.
ונסיים בזה שבין TCL וחברות מדבקה כמו מאסימו אין שום קשר.
@TheCoolest
הטענה של @Alon_Solo היתה כללית שסיני פחות טוב אז הבאתי דוגמה שסיני יכול להיות לא פחות טוב
עכשיו:
- מה אכפת לי אם נמכר בארץ או לא?
- לגבי סמסונג, לא שמתי לב שיש את הסדרה FN בהשוואה היא טובה יותר , אבל היא עולה לפחות פי 3!
- אולי צריך באמת לעשות הפרדה בין חברת מדבקה לחברה סינית, כי חברת מדבקה היא לא באמת חברה
אני מזכיר שפעם גם התיחסו בזלזול לרכבים הקוראנים ולפני זה לרכבים היפנים
חברות המזרח לומדות מהר ויש להן הרבה כסף לפתח, לקנות (ולגנוב) טכנולוגיות
מצד אחד, זה מוריד מחירים באופן גורף (מי חלם על סמסונג/LG בגודל 55 סביב 2500 ש"ח)
מצד שני, החברות המסורתיות שפיתחו את הטכנולוגיות יוצאות מהשוק (כמו Pioneer, Philips ואולי Sony)
הטענה של @Alon_Solo היתה כללית שסיני פחות טוב אז הבאתי דוגמה שסיני יכול להיות לא פחות טוב
עכשיו:
- מה אכפת לי אם נמכר בארץ או לא?
- לגבי סמסונג, לא שמתי לב שיש את הסדרה FN בהשוואה היא טובה יותר , אבל היא עולה לפחות פי 3!
- אולי צריך באמת לעשות הפרדה בין חברת מדבקה לחברה סינית, כי חברת מדבקה היא לא באמת חברה
אני מזכיר שפעם גם התיחסו בזלזול לרכבים הקוראנים ולפני זה לרכבים היפנים
חברות המזרח לומדות מהר ויש להן הרבה כסף לפתח, לקנות (ולגנוב) טכנולוגיות
מצד אחד, זה מוריד מחירים באופן גורף (מי חלם על סמסונג/LG בגודל 55 סביב 2500 ש"ח)
מצד שני, החברות המסורתיות שפיתחו את הטכנולוגיות יוצאות מהשוק (כמו Pioneer, Philips ואולי Sony)
אף אחד לא דיבר על השוואה טכנית ברמה מדוייקת (בשביל זה יש אתרי בדיקות מקצועיים), הוא שאל האם הטלוויזיות הסיניות יהיו "מספיק טובות עבורו", מתוך איזשהו חשש שהטלוויזיות הסיניות הן מחורבנות ולא שוות כלום.good__one כתב:ודרך אגב, לדעתי, להשוות טלוויזיות בתצוגה זה כמו להסיק על טיב הקבוצה ממשחק ידידות
זה לא באמת משקף, שלא לדבר על זה שלפעמים המשחק מכור...
אז להפוך טלוויזיה לטובה יותר ממה שהיא - אי אפשר. אפשר רק "להרוס טלויזיות" עם הגדרות לא טובות / מקור גרוע.
אם הוא יגיע לאולם תצוגה ויסתפק במה שהוא רואה שם - הרי שהוא קיבל את התשובה שלו, ומפה זה יכול רק להשתפר.
אגב לגבי הנושא שעלה פה של סיני מול מדבקה, מה למשל לגבי הייסנס? חברה סינית לכל דבר ועניין אבל עם דגמי highend שגם מתומחרים בהתאם יחסית.. אז כן, חשוב לחדד את השאלה ולהבין על מה מדברים. חברות "סיניות" הוא גם סתם טלוויזיות פיילוט מהשופרסל...
אני רואה פה כלכך הרבה תגובות...אני פשוט עדיין לא הגעתי להחלטה והבנה מה לקנות. אני רוצה טלוויזיה 55״ של חברה טובה עד 3000. יש חיה כזאת? תוכלו לעזור לי עם זה? ניסיתי להגיע לבד לתשובה ופיתרון אבל כלכך הרבה דעות וכלכך הרבה חברות מדבקה וחברות איכותיות. אני פשוט חייב את עזרתכם בנושא ואצטרך שתמליצו לי על טלוויזיה אחת עד 3000 שאפשר יהיה לקנות אותה במבצע או טובה של השנתיים האחרונות וכמובן שתהיה ב-4K ועם מעבד תמונה טוב ואיכותית. בבקשה תעזרו לי להגיע להחלטה כי אני שהגעתי מרוב כל הביקורות. לא מחפש משהו מטורף רוצה רק טובה במחיר זול ושתהיה איכותית ולא חברת מדבקה. תודה.