רכישת פלזמה 37 או 42 אינץ'
קודם כל אני חדש בפורום (הודעה ראשונה ) , הפנו אותי מפורום אחר לכאן .
אז ככה אני מעוניין ברכישת פלזמה 42 אינץ' בגלל שאני לא בטוח שהתקציב מספיק (בסביבות שבע אלף... שמונה גג) אז כנראה אעבור ל37 אינץ' מרחק הצפייה הוא בין 2 3.5 מטר מקסימום הטלוויזיה אמורה להיות תלוייה בגובה 40 ~ סנטימטר אם זה משנה משהו ...
השימושים הם בערך ככה:
80% הוט (שידורים)
15% סוני 2
5% סרטים בDVD
הידע שלי בפלזמות שואף לאפס ... ואני לא ממש מבין בדברים האלה אם אפשר עצות , לחברה/ דגם אולי כמה טיפים לבחירה אשמח מאוד.
דבר אחד אחרון היום (ביום שישי) פורסם בידיעות אחרונות , ב7 לילות את הכתבה תרמית הפלזמות הגדולות ורשום שם משהו על היחס שבארץ הוא 4:3 ובארה"ב הוא 16:9 וזה די הורס את האיכות , האם זה ככה בכל הפלזמות ? אן שלא הבנתי את הכתבה....
תודה רבה לכל העונים
אז ככה אני מעוניין ברכישת פלזמה 42 אינץ' בגלל שאני לא בטוח שהתקציב מספיק (בסביבות שבע אלף... שמונה גג) אז כנראה אעבור ל37 אינץ' מרחק הצפייה הוא בין 2 3.5 מטר מקסימום הטלוויזיה אמורה להיות תלוייה בגובה 40 ~ סנטימטר אם זה משנה משהו ...
השימושים הם בערך ככה:
80% הוט (שידורים)
15% סוני 2
5% סרטים בDVD
הידע שלי בפלזמות שואף לאפס ... ואני לא ממש מבין בדברים האלה אם אפשר עצות , לחברה/ דגם אולי כמה טיפים לבחירה אשמח מאוד.
דבר אחד אחרון היום (ביום שישי) פורסם בידיעות אחרונות , ב7 לילות את הכתבה תרמית הפלזמות הגדולות ורשום שם משהו על היחס שבארץ הוא 4:3 ובארה"ב הוא 16:9 וזה די הורס את האיכות , האם זה ככה בכל הפלזמות ? אן שלא הבנתי את הכתבה....
תודה רבה לכל העונים
קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
דבר שני הכוונה שבארץ יש איכות שידורים גרועה יחסית לחול ועוד שנה שנתיים לפי מה שאומרים זה אמור להשתנות
אז זה לא משהו שאתה כל כך יכול לעשות לגביו משהו
בקשר לאיזה טלויזיה לקנות המלצתי לך אבל משהו אחד אני יכול להגיד לך
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך
דבר שני הכוונה שבארץ יש איכות שידורים גרועה יחסית לחול ועוד שנה שנתיים לפי מה שאומרים זה אמור להשתנות
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך
שנה שנתיים זה המון זמן ... אבל השאלה כמה מטשטש ? והQ7 של איזה חברה ? עצות ? המלצות ? נתונים טכניים?uknowmy כתב:קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך...
תריץ בחיפוש Q7....Casillas כתב:שנה שנתיים זה המון זמן ... אבל השאלה כמה מטשטש ? והQ7 של איזה חברה ? עצות ? המלצות ? נתונים טכניים?uknowmy כתב:קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך......
דובר עליה המון פה בפורום!
אוקיי אבל השאלה אם יש דגם שאני יוכל להשוות ? וגם המחיר שלה הוא 10 אלף ואני ביקשתי 8 אלף גג... אין משהו יותר זול ברמה?reuveney כתב:תריץ בחיפוש Q7....Casillas כתב:שנה שנתיים זה המון זמן ... אבל השאלה כמה מטשטש ? והQ7 של איזה חברה ? עצות ? המלצות ? נתונים טכניים?uknowmy כתב:קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך......
דובר עליה המון פה בפורום!...
שמע אני לא מכיר משהו יותר זול ברמה שלה בעניי תיקח PWD8 של פנסוניק ואחרי זה שיהיה שידורים של HD בארץ תחליף לה סלוטים (כניסות/יציאות) ובקשר לטשטוש זה לא בדיוק מטשטש רואים פחות טוב אבל לא משהו שתגיד ואיי איזה באסה של טלויזיה
איך אתה מתמודד עם בעית השחורים בQ7 אמרו גם שבצפיה בחושך רואים את השחור אפור ויש איבוד דמויות האם אצלך זה אותו דבר?האם זה לא פוגיע באיכות הצפיה?אני שואל בגלל שאני חושב לקנות את המסךuknowmy כתב:קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך...
אני לא ראיתי משהו שממש הציק לי בטלויזיה שממש עיצבן אותי למשל איבוד דמיות וכאלה וגם בקשר לצריבה יש לה תוכנה אוטומטית הבנתי שמוזיזה את המסך פיקסל אחד לכל צד פעם בכמה זמן ואתה לא שם לב לזה כדי למנוע צריבה קיצר טלויזיה ממש טובה
ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים
הוד השרון זה קרוב אליי בכמה אפשר להשיג את הQ7 במחיר טוב אוליי יש לו גם את הQ91 ?uknowmy כתב:ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים...
יש איזה חנות במרכז ? אם מישהו מכיר , ברחובות / ראשל"צ / תל אביב / אשדוד והסביבה?? כי חיפה זה 3 שעות נסיעה ...uknowmy כתב:ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים...
uknowmy כתב:ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים...
אוקיי אז הסתכלתי בLEGACY ושם זה 10,500uknowmy כתב:ואם הסתכלת על הQ7 בזאפ אז תדע כל מה שיש בזאפ תוריד בערך 1000 שקל...
באניגמה אין להם את פלזמות של Samsung
וברמתף אין בכלל מבחר , אין בגדלים של ה42'
השאלה האם העיוות חמור כל כך שעדיף לי לרדת בגודל וללכת על LCD?eldad_z כתב:הכוונה בכתבה שקראת היא שהשידורים בארץ הם במסך 4:3 והפלזמות במסך 16:9 אז יהיה עיוות תמונה, ללא קשר לאיכות הפלזמות (כולל פלזמות של 40000). עד שלא ישדרו במסך רחב בעלי המסכים הרחבים יסבלו מתמונה מעוותת....
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אל תייחס חשיבות גדולה לכתבה.גם lcd וגם פלזמה הן ביחס 16:9.לכל טלוויזייה יש אופצייה משלה להציג את היחס של 3:4 .אם מותחים את התמונה יהיה עיוות,אך יש אופציות אחרות שמצמצמות את עיוות.בפלזמה של סמסונג למשל,יש מצב אשר עושה זום על התמונה וחותך מעט מהחלק העליון והתחתון שלה, אך מצליח להמנע מעיוות תמונה מורגשCasillas כתב:השאלה האם העיוות חמור כל כך שעדיף לי לרדת בגודל וללכת על LCD?eldad_z כתב:הכוונה בכתבה שקראת היא שהשידורים בארץ הם במסך 4:3 והפלזמות במסך 16:9 אז יהיה עיוות תמונה, ללא קשר לאיכות הפלזמות (כולל פלזמות של 40000). עד שלא ישדרו במסך רחב בעלי המסכים הרחבים יסבלו מתמונה מעוותת.......
יש מדריך באתר שמסביר זאת מעולה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=22965
למרתף העודפים אין הרבה מבחר והם יותר מתעסקים עם מוצרי מדבקה למרות שיש להם את הGA8E של שארפ ועוד כמה חברות טובות עם סמסונג הם לא מתעסקים במיוחד ואני הזמנתי מהם הזמנה פרטית כי אני מכיר אותם
אבל ברמת השרון יש את העולם הדיגיטלי ובכפר סבא יש קרייזי אדי
העולם הדיגיטלי
http://www.hdtvcenter.co.il/dw.html
קרייזי אדי
http://www.crazyedi.co.il/
בקשר לסמסונג Q91 אני לא מאמין שיש לו אבל הוא בטח יוכל להביא במיוחד אבל אז לא יצא לך מחיר ממש טוב עדיף לך לקנות ממישהו שמיבא סמסונג קבוע ועובד איתם קבוע אני יודע שהוא יכול לעשות לך מחיר טוב על שארפ
אבל ברמת השרון יש את העולם הדיגיטלי ובכפר סבא יש קרייזי אדי
העולם הדיגיטלי
http://www.hdtvcenter.co.il/dw.html
קרייזי אדי
http://www.crazyedi.co.il/
בקשר לסמסונג Q91 אני לא מאמין שיש לו אבל הוא בטח יוכל להביא במיוחד אבל אז לא יצא לך מחיר ממש טוב עדיף לך לקנות ממישהו שמיבא סמסונג קבוע ועובד איתם קבוע אני יודע שהוא יכול לעשות לך מחיר טוב על שארפ