רכישת פלזמה 37 או 42 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כל אני חדש בפורום (הודעה ראשונה ) , הפנו אותי מפורום אחר לכאן .
אז ככה אני מעוניין ברכישת פלזמה 42 אינץ' בגלל שאני לא בטוח שהתקציב מספיק (בסביבות שבע אלף... שמונה גג) אז כנראה אעבור ל37 אינץ' מרחק הצפייה הוא בין 2 3.5 מטר מקסימום הטלוויזיה אמורה להיות תלוייה בגובה 40 ~ סנטימטר אם זה משנה משהו ...
השימושים הם בערך ככה:
80% הוט (שידורים)
15% סוני 2
5% סרטים בDVD
הידע שלי בפלזמות שואף לאפס ... ואני לא ממש מבין בדברים האלה אם אפשר עצות , לחברה/ דגם אולי כמה טיפים לבחירה אשמח מאוד.
דבר אחד אחרון היום (ביום שישי) פורסם בידיעות אחרונות , ב7 לילות את הכתבה תרמית הפלזמות הגדולות ורשום שם משהו על היחס שבארץ הוא 4:3 ובארה"ב הוא 16:9 וזה די הורס את האיכות , האם זה ככה בכל הפלזמות ? אן שלא הבנתי את הכתבה....

תודה רבה לכל העונים

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
דבר שני הכוונה שבארץ יש איכות שידורים גרועה יחסית לחול ועוד שנה שנתיים לפי מה שאומרים זה אמור להשתנות
אז זה לא משהו שאתה כל כך יכול לעשות לגביו משהו
בקשר לאיזה טלויזיה לקנות המלצתי לך אבל משהו אחד אני יכול להגיד לך
אני מעדיף הרבה יותר פלזמה על LCD במיוחד בצרכים שלך

Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

uknowmy כתב:קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
דבר שני הכוונה שבארץ יש איכות שידורים גרועה יחסית לחול ועוד שנה שנתיים לפי מה שאומרים זה אמור להשתנות
...
שנה שנתיים זה המון זמן ... אבל השאלה כמה מטשטש ? והQ7 של איזה חברה ? עצות ? המלצות ? נתונים טכניים?

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

Casillas כתב:
uknowmy כתב:קודם כל בעניי תחסוך עוד אלף ש"ח תביא פלזמה 42 אינצ' Q7 לי יש כזאת ב50 אינצ' ואני מאוד מרוצה
...
שנה שנתיים זה המון זמן ... אבל השאלה כמה מטשטש ? והQ7 של איזה חברה ? עצות ? המלצות ? נתונים טכניים?
...
תריץ בחיפוש Q7....
דובר עליה המון פה בפורום!

Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

reuveney כתב:
Casillas כתב:
...
...
תריץ בחיפוש Q7....
דובר עליה המון פה בפורום!
...
אוקיי אבל השאלה אם יש דגם שאני יוכל להשוות ? וגם המחיר שלה הוא 10 אלף ואני ביקשתי 8 אלף גג... אין משהו יותר זול ברמה?

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

שמע אני לא מכיר משהו יותר זול ברמה שלה בעניי תיקח PWD8 של פנסוניק ואחרי זה שיהיה שידורים של HD בארץ תחליף לה סלוטים (כניסות/יציאות) ובקשר לטשטוש זה לא בדיוק מטשטש רואים פחות טוב אבל לא משהו שתגיד ואיי איזה באסה של טלויזיה

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ואם הסתכלת על הQ7 בזאפ אז תדע כל מה שיש בזאפ תוריד בערך 1000 שקל

Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

uknowmy כתב:ואם הסתכלת על הQ7 בזאפ אז תדע כל מה שיש בזאפ תוריד בערך 1000 שקל
...
יש סיכוי שאתה ממליץ לי על חנות ? אחרויות נורא חשובה לפחות שנתיים עדיף אמינה

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #9 

...
איך אתה מתמודד עם בעית השחורים בQ7 אמרו גם שבצפיה בחושך רואים את השחור אפור ויש איבוד דמויות האם אצלך זה אותו דבר?האם זה לא פוגיע באיכות הצפיה?אני שואל בגלל שאני חושב לקנות את המסך

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אני לא ראיתי משהו שממש הציק לי בטלויזיה שממש עיצבן אותי למשל איבוד דמיות וכאלה וגם בקשר לצריבה יש לה תוכנה אוטומטית הבנתי שמוזיזה את המסך פיקסל אחד לכל צד פעם בכמה זמן ואתה לא שם לב לזה כדי למנוע צריבה קיצר טלויזיה ממש טובה

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #12 

uknowmy כתב:ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים
...
הוד השרון זה קרוב אליי בכמה אפשר להשיג את הQ7 במחיר טוב אוליי יש לו גם את הQ91 ?

Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

uknowmy כתב:ובקר לחנות טובה שמע יש בחיפה את אניגמה ולגאסי אבל אני לא הייתי בחנות הזאת למרות שהבנתי שהם חנויות מאוד מתמחות וטובות אני קונה מחנות שקוראים לה מרתף העודפים והיא בהוד השרון אני מכיר את הבעלים של המקום והוא נותן לי מחירים מיוחדים ולפעמים עושה לי הזמנות של טלויזיות שהוא בכלל לא מביא במחירים זולים
...
יש איזה חנות במרכז ? אם מישהו מכיר , ברחובות / ראשל"צ / תל אביב / אשדוד והסביבה?? כי חיפה זה 3 שעות נסיעה ...

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #14 

חפש באינדקס הקישורים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2

Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

...
uknowmy כתב:ואם הסתכלת על הQ7 בזאפ אז תדע כל מה שיש בזאפ תוריד בערך 1000 שקל
...
אוקיי אז הסתכלתי בLEGACY ושם זה 10,500
באניגמה אין להם את פלזמות של Samsung
וברמתף אין בכלל מבחר , אין בגדלים של ה42'

eldad_z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 676

שליחה #16 

הכוונה בכתבה שקראת היא שהשידורים בארץ הם במסך 4:3 והפלזמות במסך 16:9 אז יהיה עיוות תמונה, ללא קשר לאיכות הפלזמות (כולל פלזמות של 40000). עד שלא ישדרו במסך רחב בעלי המסכים הרחבים יסבלו מתמונה מעוותת.

Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

eldad_z כתב:הכוונה בכתבה שקראת היא שהשידורים בארץ הם במסך 4:3 והפלזמות במסך 16:9 אז יהיה עיוות תמונה, ללא קשר לאיכות הפלזמות (כולל פלזמות של 40000). עד שלא ישדרו במסך רחב בעלי המסכים הרחבים יסבלו מתמונה מעוותת.
...
השאלה האם העיוות חמור כל כך שעדיף לי לרדת בגודל וללכת על LCD?

offirs
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6602
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #18 

Casillas כתב:
eldad_z כתב:הכוונה בכתבה שקראת היא שהשידורים בארץ הם במסך 4:3 והפלזמות במסך 16:9 אז יהיה עיוות תמונה, ללא קשר לאיכות הפלזמות (כולל פלזמות של 40000). עד שלא ישדרו במסך רחב בעלי המסכים הרחבים יסבלו מתמונה מעוותת.
...
השאלה האם העיוות חמור כל כך שעדיף לי לרדת בגודל וללכת על LCD?
...
אל תייחס חשיבות גדולה לכתבה.גם lcd וגם פלזמה הן ביחס 16:9.לכל טלוויזייה יש אופצייה משלה להציג את היחס של 3:4 .אם מותחים את התמונה יהיה עיוות,אך יש אופציות אחרות שמצמצמות את עיוות.בפלזמה של סמסונג למשל,יש מצב אשר עושה זום על התמונה וחותך מעט מהחלק העליון והתחתון שלה, אך מצליח להמנע מעיוות תמונה מורגש
יש מדריך באתר שמסביר זאת מעולה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=22965

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

למרתף העודפים אין הרבה מבחר והם יותר מתעסקים עם מוצרי מדבקה למרות שיש להם את הGA8E של שארפ ועוד כמה חברות טובות עם סמסונג הם לא מתעסקים במיוחד ואני הזמנתי מהם הזמנה פרטית כי אני מכיר אותם
אבל ברמת השרון יש את העולם הדיגיטלי ובכפר סבא יש קרייזי אדי
העולם הדיגיטלי
http://www.hdtvcenter.co.il/dw.html
קרייזי אדי
http://www.crazyedi.co.il/
בקשר לסמסונג Q91 אני לא מאמין שיש לו אבל הוא בטח יוכל להביא במיוחד אבל אז לא יצא לך מחיר ממש טוב עדיף לך לקנות ממישהו שמיבא סמסונג קבוע ועובד איתם קבוע אני יודע שהוא יכול לעשות לך מחיר טוב על שארפ

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”