בעיה עם חיבור ל remote desktop
שלום רב יש לי שאלה ואולי כאן אני אוכל לקבל עזרה אני רוצה להפעיל את remote desktop של microsoft אבל שאני מנסה להתחבר מחוץ לרשת הביתית עם ה ip החיצוני זה לא נותן לי פתחתי פורט 3389 אבל עדיין זה לא נותן לי בדקתי באינטרנט בport check וזה אומר לי שהפורט סגור בדקתי גם עם תוכנה וזה אומר לי שהפורט נעול מה אפשר לעשות בבקשה?
ברשת הביתית עם ip הפנימי זה עובד לי
יש לי ראוטר DSL 255 באקספון
ואני משתמש בHPNA של יס כדאי להעביר אינטרנט לשני המחשבים שלי
תודה מראש
ברשת הביתית עם ip הפנימי זה עובד לי
יש לי ראוטר DSL 255 באקספון
ואני משתמש בHPNA של יס כדאי להעביר אינטרנט לשני המחשבים שלי
תודה מראש
@saarsa
·
יותר מדיוק, אצל אקספון תמיד תקבל כברירת מחדל כתובת IP שהיא מאוחרי NAT (אלא אם אתה משלם להם על IP קבוע). מעל תשתית בזק אפשר להתקשר לתמיכה ולבקש להוציא זמנית מה-NAT והם עושים את זה ללא בעיה וללא כל תשלום נוסף.
הבעיה:
א. הפתרון של "הוצאה זמנית" מה-NAT אפשרי רק בשימוש עם חייגן (למיטב ידעתי רק תשתית בזק).
ב. אחרי ימים/שבועות/חודשים/שנים, ללא כל התראה מראש ה-IP שלך יחזור להיות מאחורי ה-NAT וצריך להתקשר שוב. מהניסיון שלי זה מחזיק לחודשים רבים (מהסטיסטיקה שלי ושל קרובים שלי צריך להתקשר בערך פעם בשנה).
אם זה לא מקובל אליך, תעבור ספק או תשלם לאקספון על IP קבוע.
·
יותר מדיוק, אצל אקספון תמיד תקבל כברירת מחדל כתובת IP שהיא מאוחרי NAT (אלא אם אתה משלם להם על IP קבוע). מעל תשתית בזק אפשר להתקשר לתמיכה ולבקש להוציא זמנית מה-NAT והם עושים את זה ללא בעיה וללא כל תשלום נוסף.
הבעיה:
א. הפתרון של "הוצאה זמנית" מה-NAT אפשרי רק בשימוש עם חייגן (למיטב ידעתי רק תשתית בזק).
ב. אחרי ימים/שבועות/חודשים/שנים, ללא כל התראה מראש ה-IP שלך יחזור להיות מאחורי ה-NAT וצריך להתקשר שוב. מהניסיון שלי זה מחזיק לחודשים רבים (מהסטיסטיקה שלי ושל קרובים שלי צריך להתקשר בערך פעם בשנה).
אם זה לא מקובל אליך, תעבור ספק או תשלם לאקספון על IP קבוע.