האם אפשר לאלץ ממיר סלקום TV לא להשתמש ביותר בקלטת ערוצי עידן ולעבור רשת?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

שלום

לאחרונה באזור המגורים שלי אין יותר אפשרות לקלוט ערוצי עידן+. אני עם ממיר סלקום TV שלא מאפשר לצפות בערוצים ישראליים, ומחזיר הודעת שגיאה של בעית קליטה מקומית.

אם אני נכנס לאפלקציה של שלקום דרך הטלויזיה, אני ראה את הערוצית אבל באיכות ירודה כמו כל התכנים דרך האפקציה שלהם בטלויזיה סוני אנדרויד שלא נתמכת רשמית. אז אם הם מעבירים את הערוצים ברשת עבור האפלקציה, האם יש דרך לגרום לממיר שלהם לקלוט רק מהרשת ולא לנסות לקלוט מקומית מהאנטנה? אם אני למשך מצליח לתפוס תמונה מעידן לכמה דקות, אז אני יכול לצפות בתכנים ששודרו השבועה של אותו ערוץ. אבל אם אין קליטה דרך אנטנה באותו הרגע, אז יש מיד שגיאה על המסך שלא מאפשרת לצפות שמה שכבר שודר...

זה ממש מתסכל ואת התמיכה שלהם אין אפשרות להשיג בטלפון כל השבוע...

תודה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

@Rekcuf
זה אפשרי דרך המוקד של סלקום. במידה ויש בעיית קליטה אז ודאי שיאפשרו זאת.
... וגם אם אין בעייה .. קצת לחץ על הנציג/ה בדר״כ עושה את העבודה (i)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

תודה. הבעיה היא להשיג אותם. ניסיתי 3 פעמים לפני החג. פעם אחת ענו ואמרו שיש בעיה במחשב ויחזרו אלי ולא חזרו עדיין... זה מייאש לתפוס אותם ואין אפשרות לצ'אט כמו בנטפליקס...

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #4 

בדיוק עשיתי את זה אתמול עבור ההורים של אישתי. צריך רק לנתק את הממיר מהאנטנה ומהחשמל. להמתין כמה שניות ולחבר מחדש לחשמל וזהו, השידורים יגיעו דרך האינטרנט.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”