איכות צליל בנגני דיסק קשיח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

אני מסוקרן לדעת האם מישהו מכם התנסה באיכות הצליל של נגני מולטימדיה לדיסקים קשיחים 3.5" זולים הנמכרים ב EBAY. (או גם של MEDIAGATE לצורך העניין).
מסקרן אותי בעיקר האם הסאונד שלהם מלווה בתדר אלקטרוני גבוה ומעצבן כמו שיש בכרטיסי הקול הזולים המשולבים בלוח האם כשמזיזים את העכבר או כשהדיסק הקשיח עובד....
דרך אגב, השבוע רכשתי לוח למעבד AM2, ומסתבר שכרטיס הקול שמשולב בלוח האם לא נופל באיכותו מכרטיס AUDIOPHILE 2496 שרכשתי מבחינת איכות הסאונד (ולאו דווקא מבחינת פיצ'רים) ולכן כרגע פורסם למכירה.....
תודה ושבת שלום

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

יצא לי לשמוע כמה, לא נתקלתי בתופעת "תדר אלקטרוני גבוה ומעצבן", אולי זה פגם ספציפי.
איזה לוח אם קנית ואיזה כרטיס קול משולב בו ?
ליאור

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

זה הלוח :

http://www.foxconnchannel.com/EN-US/pro ... -gb0000203

האם אתה יודע לאיזה רעשים אני מתכוון ? אלו רעשים שחוויתי בכרטיסי קול רבים ותקינים...

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לפי נתוני לוח האם יש לוח כרטיס קול AC'97 (Realtek) די סטנדרטי.

לא ממש מכיר את הרעש שאתה מדבר עליו, אתה מתכוון לגוון צליל מסויים של הסאונד עצמו או להפרעה חיצונית לצליל ?
ליאור

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

אני מתכוון להפרעה חיצונית מאשר הצליל עצמו. מעין רעש לוואי.
כשאתה על ווליום גבוה (מעל 50 אחוז בוא נאמר) ואתה מזיז את העכבר או שהדיסק הקשיח קורא או כותב, יש בנוסף לרעש הרקע הלבן והסטנדרטי צלילים חלשים בעלי תדר גבוה, כמו צפצופים או זמזומים. אולי מישהו שמבין אותי יוכל להסביר בצורה שונה במידה ולא הבהרתי את עצמי מספיק.בד"כ חוויתי את זה בכרטיסים משולבים בלוח האם או בכרטיסים לא מתוצרת קריאטיב, למרות שיש רעשים אלו גם בקריאטיב הזולים, אבל הרבה יותר קשה לאתר אותם בכרטיסים אלו (הם מופיעים בצורה חלשה יותר בווליום גבוה).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”