הזזת שקע קואקסילי הוט
הוט לא מתעסקים בתשתית בתוך הדירה , הם רק דואגים שהשידור שלהם יגיע בעוצמה תקינה לכל הנקודות שאליהן מחברים ממיר, מודם וטלפון.
קח בחשבון שלא בטוח שזה אפשרי כי זה דורש חציבה בקיר ואני לא בטוח שמותר לעשות פעולה כזאת בממ"ד בלי לפגוע בשלמות ובחוזק של הקיר.
בשביל חצי מטר הייתי פשוט מותח כבל אנטנה ארוך יותר ומחפש דרך אלגנטית להסתיר אותו. עלות של כמה שקלים לעומת, כנראה כמה מאות שקלים (בכל זאת, חשמלאי לא בא בחינם).
קח בחשבון שלא בטוח שזה אפשרי כי זה דורש חציבה בקיר ואני לא בטוח שמותר לעשות פעולה כזאת בממ"ד בלי לפגוע בשלמות ובחוזק של הקיר.
בשביל חצי מטר הייתי פשוט מותח כבל אנטנה ארוך יותר ומחפש דרך אלגנטית להסתיר אותו. עלות של כמה שקלים לעומת, כנראה כמה מאות שקלים (בכל זאת, חשמלאי לא בא בחינם).
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
עבור חצי מטר בשביל מה לחצוב או להתאמץ?
כמו אמרו מעליי - תשתמש בכבל קואקסיאלי ארוך יותר אם זו הבעיה
או שתאריך את הכבל על הקיר ותתקין נקודה על הטיח במיקום הרצוי
לדעתי תדרש רק לקופסה כי אפשר להשתמש ב"תוכן" השקע הקיים ולהרכיבו בקופסה על הטיח
כמו אמרו מעליי - תשתמש בכבל קואקסיאלי ארוך יותר אם זו הבעיה
או שתאריך את הכבל על הקיר ותתקין נקודה על הטיח במיקום הרצוי
לדעתי תדרש רק לקופסה כי אפשר להשתמש ב"תוכן" השקע הקיים ולהרכיבו בקופסה על הטיח
@amitg1304
אתה יכול ללכת על פתרון בינתיים זול במיוחד.
ממש אין צורך בשקע עצמו, כל מה שצריך זה לפרק את השקע וללחוץ מחבר מסוג F-Type על קצה החוט, להבריג אליו כבל קואקסיאלי באורך המתאים (חצי מטר, אולי קצת יותר), להצמיד את החוט לקיר ולהציב את הארון.
הארון לא יפריע לכבל והכבל לא יפריע לארון וחסכת חציבה בקיר.
אתה יכול ללכת על פתרון בינתיים זול במיוחד.
ממש אין צורך בשקע עצמו, כל מה שצריך זה לפרק את השקע וללחוץ מחבר מסוג F-Type על קצה החוט, להבריג אליו כבל קואקסיאלי באורך המתאים (חצי מטר, אולי קצת יותר), להצמיד את החוט לקיר ולהציב את הארון.
הארון לא יפריע לכבל והכבל לא יפריע לארון וחסכת חציבה בקיר.
·אם אתה מוצא חשמלאי שיעשה לך את העברה בפחות מ200 שקל אז שווה לך ללכת על חשמלאי.amitg1304 כתב:תודה לכולם.
אני מעוניין להזיז כי אנחנו מתכננים להתקין ארון קיר שיכסה את הנקודה במיקומה הנוכחי. לכן רוצה להזיז אותה ולא לבטל אותה...
אם כך, הדרך לעשות זאת היא רק באופן פרטי?...
http://www.hot.net.il/heb/TV/priceTV
טבלה שלישית 198.3 שקל להעתקת שקע קיר..
עכשיו לך תריב עם המוקדן שזה אפשרי
יכול לפרט יותר על השירות מהוט?
@nimrodg
·
למה שהמוקדן יחשוב שזה לא אפשרי?
ומה הסיפור של החצי עבודה? האם הם עושים את העברת השקע בצורה מלאה/יסודית, כולל חציבה, טיח, צבע? מניח שלא... בטח לא ב- 200 ש"ח. אז מה הם כן עושים במחיר הזה?
·
ומה הסיפור של החצי עבודה? האם הם עושים את העברת השקע בצורה מלאה/יסודית, כולל חציבה, טיח, צבע? מניח שלא... בטח לא ב- 200 ש"ח. אז מה הם כן עושים במחיר הזה?
Re: יכול לפרט יותר על השירות מהוט?
אני לא יודע מה טיב העבודה שלהם, מהמוקדן ועד לטכנאי..amitg1304 כתב:@nimrodg
·
ומה הסיפור של החצי עבודה? האם הם עושים את העברת השקע בצורה מלאה/יסודית, כולל חציבה, טיח, צבע? מניח שלא... בטח לא ב- 200 ש"ח. אז מה הם כן עושים במחיר הזה?...
לגבי המוקדן, אתה יודע זה הוט..