אנא עזרה בבקשה !!
די וי די פרוסאונד 9900 קרס לאחר עדכון לא נכון...לא נדלק !!!!
אני רוצא לתקן לבד..זה כל הכיף !!
האם יש ריסט למכשיר ??
מדוע בכלל הוא לא נידלק?
מה קשור עידכון גירסה לפעולה החשמלית של המכשיר..מאוד מוזר

מדוע בכלל הוא לא נידלק?
מה קשור עידכון גירסה לפעולה החשמלית של המכשיר..מאוד מוזר
למרות שקשה אני מעוניין לנסות.אני רק צריך לדעת איך !!!
למרות שקשה אני מעוניין לנסות.אני רק צריך לדעת איך !!!
איך מתחברים לדי וי די ומחזירים לו חיים,,רק שידלק לפחות !!
איך מתחברים לדי וי די ומחזירים לו חיים,,רק שידלק לפחות !!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה מאוד תלוי בנגן עצמו, אבל יש סיכוי שתצטרך בשוק לתכנת את הרכיב שכולל את הקושחה מחדש.
לצורך זה ומכיון שהמכשיר לר נדלק, תצטרך תוכנה מתאימה למחשב ולהתחבר ישירות לרכיב בעזרת כבל תקשורת מתאים.
מכיון שאני לא יודע איזה רכיב זה, איזו תוכנה אתה צריך, אין לי את הקושחה עצמה (לא מה שנותנים לך לצריבה על CD בשביל התקנה עצמית) ואין לך את ה-LAYOUT של הכבל ואתה לא יודע את ה-PINOUT של הרכיב, אני חושב שזה יהיה בלתי אפשרי לבד....
לצורך זה ומכיון שהמכשיר לר נדלק, תצטרך תוכנה מתאימה למחשב ולהתחבר ישירות לרכיב בעזרת כבל תקשורת מתאים.
מכיון שאני לא יודע איזה רכיב זה, איזו תוכנה אתה צריך, אין לי את הקושחה עצמה (לא מה שנותנים לך לצריבה על CD בשביל התקנה עצמית) ואין לך את ה-LAYOUT של הכבל ואתה לא יודע את ה-PINOUT של הרכיב, אני חושב שזה יהיה בלתי אפשרי לבד....
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם:
* פתרון של שרות לא טוב לך (לוקחים יותר מדי כסף או שלא באחריות)
* לא אכפת לך לפרק את המכשיר
* יש לך את הקבצים של הגרסה הנכונה
* אתה יכול להגיע לאזור צפון ת"א
אולי אוכל לעזור.
אם רכיב הזכרון יושב על סוקט, כנראה אוכל לצרוב לך אותו מחדש (יש לי צורב בבית). כדי לבדוק את זה, תצטרך לפרק את המכשיר.
אם תפרק את המכשיר, תוכל לזהות את רכיב הזכרון - זה יהיה רכיב מלבני (כמעט מרובע) עם 32 רגליים (7 רגליים בצדדים הצרים ו-9 רגליים בצדדים הרחבים- אריזת PLCC) או רכיב מלבני (ארוך יחסית) עם 16 רגליים בכל צד (מה שנקרא אריזת DIP).
אם הרכיב לא מולחם ישירות ללוח, תוכל להוציא אותו בקלות עם מברג (עם מדובר ברכיב DIP). עבור רכיבי PLCC יש לי כלי לשליפה, ואז עדיף שתבוא עם המכשיר עצמו.
בכל מקרה אם הרכיב מולחם, אני לא אתעסק עם זה.
* פתרון של שרות לא טוב לך (לוקחים יותר מדי כסף או שלא באחריות)
* לא אכפת לך לפרק את המכשיר
* יש לך את הקבצים של הגרסה הנכונה
* אתה יכול להגיע לאזור צפון ת"א
אולי אוכל לעזור.
אם רכיב הזכרון יושב על סוקט, כנראה אוכל לצרוב לך אותו מחדש (יש לי צורב בבית). כדי לבדוק את זה, תצטרך לפרק את המכשיר.
אם תפרק את המכשיר, תוכל לזהות את רכיב הזכרון - זה יהיה רכיב מלבני (כמעט מרובע) עם 32 רגליים (7 רגליים בצדדים הצרים ו-9 רגליים בצדדים הרחבים- אריזת PLCC) או רכיב מלבני (ארוך יחסית) עם 16 רגליים בכל צד (מה שנקרא אריזת DIP).
אם הרכיב לא מולחם ישירות ללוח, תוכל להוציא אותו בקלות עם מברג (עם מדובר ברכיב DIP). עבור רכיבי PLCC יש לי כלי לשליפה, ואז עדיף שתבוא עם המכשיר עצמו.
בכל מקרה אם הרכיב מולחם, אני לא אתעסק עם זה.