בעיה במגבר
שלום לכולם
יש לי מגבר marantz sr5200 לפני כשבועיים חיברתי מכשיר lcd toshiba wl66-"47 .
החיבור והכיוונים בוצעו ע"י מתקין של חברת נופאן שבא לחבר את הטלויזיה (עשה עבודה נפלאה).
הבעיה היאשבזמן שאני שומעה טלויזיה דרך המגבר המגבר נכבה מעצמו לאחר כ 7-10 דקות התופעה לא מתרחשת בזמן שמיעה מהמגבר בdvd.
חשוב לציין שכל החיבורים בוצעו עם חוטים איכותיים שעלו מאות שקלים גם בחיבורי היס וגם בחיבורי המגבר לטלויזיה .
מה הבעיה?וכיצד ניתן לפתור אותה?
בברכה
יש לי מגבר marantz sr5200 לפני כשבועיים חיברתי מכשיר lcd toshiba wl66-"47 .
החיבור והכיוונים בוצעו ע"י מתקין של חברת נופאן שבא לחבר את הטלויזיה (עשה עבודה נפלאה).
הבעיה היאשבזמן שאני שומעה טלויזיה דרך המגבר המגבר נכבה מעצמו לאחר כ 7-10 דקות התופעה לא מתרחשת בזמן שמיעה מהמגבר בdvd.
חשוב לציין שכל החיבורים בוצעו עם חוטים איכותיים שעלו מאות שקלים גם בחיבורי היס וגם בחיבורי המגבר לטלויזיה .
מה הבעיה?וכיצד ניתן לפתור אותה?
בברכה
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
מאוד לא מסכים!עופרפולק כתב:איך אתם אוהבים את השטויות האלה לראות דרך המגבר ומסבכים את עצמכם ....
סאונד דרך המגבר במערכת עדיף על הרמקולים המובנים של הטלוויזיה כמעט תמיד, ואם מחברים כמו שצריך ואין בעיה ההנאה מוכפלת,
baret: תבדוק אם כתוב משהו על התופעה במנואל של המגבר, נשמע לי כמו בעיה של הגדרות, אם לא כתוב נסה לחבר את הטלוויזיה לכניסה אחרת במגבר, אם שם התופעה נעלמת כנראה יש משהו לא בסדר בכניסה במגבר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם אני לא מסכים עם עופרפולק ואורי_ו.
כיום, בעידן שרסיברים לא רק שממתגים בדיגיטלי (HDMI) אלא גם עושים UPCONVERSION ו-UPSCALING וחלקם אפילו כוללים מעבדי תמונה טובים מאוד (HQV וכו'), זה אפילו ייתרון למתג את הוידאו דרך הרסיבר.
אם מדובר על רסיבר באיכות ירודה שיודע למתג רק COMPOSITE וזה אומר שאתה צריך להתפשר על חיבורי הוידאו (במקום לחבר את הממיר למשל, ישירות ב-RGB), אז אני מסכים שזה לא כדאי.
כיום, בעידן שרסיברים לא רק שממתגים בדיגיטלי (HDMI) אלא גם עושים UPCONVERSION ו-UPSCALING וחלקם אפילו כוללים מעבדי תמונה טובים מאוד (HQV וכו'), זה אפילו ייתרון למתג את הוידאו דרך הרסיבר.
אם מדובר על רסיבר באיכות ירודה שיודע למתג רק COMPOSITE וזה אומר שאתה צריך להתפשר על חיבורי הוידאו (במקום לחבר את הממיר למשל, ישירות ב-RGB), אז אני מסכים שזה לא כדאי.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
BARET כתב "הבעיה היאשבזמן שאני שומעה טלויזיה דרך המגבר המגבר נכבה מעצמו "OmriAtiya כתב:kolokito,
הוא התכוון להעברת התמונה דרך הרסיבר....
אלא אם יש משהו לא תקין בהגדרות, המגבר לא אמור לעשות זאת