עזרה בהכנת מיקום לטלויזיה חדשה
זהו סלון כמובן.
מבחנתנו זהו המקום הכי טוב לטלויזיה:
מבחינת פנים לדלת הכניסה ולא עם הגב,צפייה בטלויזיה מישיבה במטבח
חשבתי אולי: להגדיל את הקיר מאחורי המיקום של הטלויזיה עם קיר גבסלמשהו כמו 1.80 מ' ושני מדפים צפים לרסיבר/מחשב/רמקולים וכו'
ד"א יש סאב ו5 רמקולים
אשמח מאוד לעזרה /רעיונות
מבחנתנו זהו המקום הכי טוב לטלויזיה:
מבחינת פנים לדלת הכניסה ולא עם הגב,צפייה בטלויזיה מישיבה במטבח
חשבתי אולי: להגדיל את הקיר מאחורי המיקום של הטלויזיה עם קיר גבסלמשהו כמו 1.80 מ' ושני מדפים צפים לרסיבר/מחשב/רמקולים וכו'
ד"א יש סאב ו5 רמקולים
אשמח מאוד לעזרה /רעיונות
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9055
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
אני עונה מהאפליקציה בטלפון ולא ניתן להדביק לינקים.
חפש בפורום קולנוע ביתי שרשור בשם:
שרשור תמונות: איך ניתן לשלב אקוסטיקה עיצובית עם קולנוע ביתי (ההודעה האחרונה היא מה-10.5), ומשם עמוד 3, הודעה 33. הפתרון שיש שם יכול לבוא לך בול. אם לא תמצא אשלח בהמשך...
חפש בפורום קולנוע ביתי שרשור בשם:
שרשור תמונות: איך ניתן לשלב אקוסטיקה עיצובית עם קולנוע ביתי (ההודעה האחרונה היא מה-10.5), ומשם עמוד 3, הודעה 33. הפתרון שיש שם יכול לבוא לך בול. אם לא תמצא אשלח בהמשך...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לפעמים בישראל שוכחים שטלוויזיה לא חייבת להיות תלויה על קיר בשביל לעבוד. אני חושש שפתרונות כמו עמודי נירוסטה למיניהם קצת יקרים ולכן הייתי דווקא ממליץ על רהיט (רצוי מנגר שיתן לך מענה מיטבי לצרכים. עליו תמקם גם את המסך, גם את הסנטר, גם את הרסיבר וכל דבר אחר שצריך להיות שם.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@Alon_Solo
צודק בהחלט !!
גם המידוף שיושב על הרמקולים לא כזה הכי הכי...
צודק בהחלט !!
גם המידוף שיושב על הרמקולים לא כזה הכי הכי...
תודה רבה אבי ואלון
אם הבנתי נכון אז ללכת על הגדלת הקיר כמו שחשבתי? אם כן כמה רוחב לדעתכם?
ובנוסף מדף אחד שעליו יושבת טלויזיה+רסיבר+מחשב+סנטר (והסאב כנראה מתחתם)?או 2 מדפים שעל התחתון רסיבר+מחשב ועל העליון סנטר והטלויזיה תלויה על הקיר?
ועוד מה לעשות עם הרמקולים הרצפתיים והסאב להחליף אותם?
אם הבנתי נכון אז ללכת על הגדלת הקיר כמו שחשבתי? אם כן כמה רוחב לדעתכם?
ובנוסף מדף אחד שעליו יושבת טלויזיה+רסיבר+מחשב+סנטר (והסאב כנראה מתחתם)?או 2 מדפים שעל התחתון רסיבר+מחשב ועל העליון סנטר והטלויזיה תלויה על הקיר?
ועוד מה לעשות עם הרמקולים הרצפתיים והסאב להחליף אותם?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

לדעתי...
הייתי הולך על הגדלה של הקיר ברוחב כזה שנכנסת הטלוויזיה + רוחב שני רמקולים ועוד קצת בשביל שלא ייראה צפוף וחנוק מדיי.
אני הייתי תולה אותה ובונה "אלמנט מזנוני" שכולל 2 מדפים שבעליון רמקולים ובתחתון כל השאר.
לגבי הרמקולים החלטה שלך, לא ציינת דגם.
אם נשאר עם רצפתיים אז המזנון קצר יותר ואם מדפיים אז אפשר רחב יותר והרמקולים עליו או עדיין צר ולשים על סטנדים.
צריך להבין כמה אפשר "להשתולל" בסגירה מימין כי אין תמונה ואז תחליט איפה למקם את הסאב אסתטית או במקום אחר בחלל מהבחינה הסאונדית.
ואם לא לתלות אז ללכת על הפתרון שאלון הציע ומקסימום תמיד תוכל לסגור בהמשך.
הייתי הולך על הגדלה של הקיר ברוחב כזה שנכנסת הטלוויזיה + רוחב שני רמקולים ועוד קצת בשביל שלא ייראה צפוף וחנוק מדיי.
אני הייתי תולה אותה ובונה "אלמנט מזנוני" שכולל 2 מדפים שבעליון רמקולים ובתחתון כל השאר.
לגבי הרמקולים החלטה שלך, לא ציינת דגם.
אם נשאר עם רצפתיים אז המזנון קצר יותר ואם מדפיים אז אפשר רחב יותר והרמקולים עליו או עדיין צר ולשים על סטנדים.
צריך להבין כמה אפשר "להשתולל" בסגירה מימין כי אין תמונה ואז תחליט איפה למקם את הסאב אסתטית או במקום אחר בחלל מהבחינה הסאונדית.
ואם לא לתלות אז ללכת על הפתרון שאלון הציע ומקסימום תמיד תוכל לסגור בהמשך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
נראה לי בכל מקרה צריך להגדיל את קיר,משהו מקיר גבסdilbert78 כתב:אם אתה עובר לרמקולים מדפיים אתה אולי יכול לתלות אותם ואז לא צריך לבנות קיר חדש, אפשר להסתפק בארון מנגר.
מה התקציב לרמקולים? 5.1? רסיבר תומך 4k?...
לא חשבתי על תקציב ,כמה אמור לעלות משהו טוב במחיר טוב?
יש לי רסיבר פיוניר 921 מספיק טוב לא?
·
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@raveyd
נראה לי לא מספיק כי יש לך טלוויזיה 147 + עוד 5 ס"מ מכל צד לגישה נוחה, זה משאיר 26.5 ס"מ מקום לכל רמקול.
הכי טוב שתמדוד עם מטר לפי החישוב לעיל ואז תראה כמה מקום צריך כאשר אתה "ממקם" את כל הרכיבים איפה שהם צריכים להיות.
נראה לי לא מספיק כי יש לך טלוויזיה 147 + עוד 5 ס"מ מכל צד לגישה נוחה, זה משאיר 26.5 ס"מ מקום לכל רמקול.
הכי טוב שתמדוד עם מטר לפי החישוב לעיל ואז תראה כמה מקום צריך כאשר אתה "ממקם" את כל הרכיבים איפה שהם צריכים להיות.