Samsung q9fn או LG C8
המסכים מאד דומים ביכולות הגבוהות שלהם. Lg הקונטרסט מוחלט כיוון שכל פיקסל על המסך מאיר את עצמו ואין תאורה אחורית.
סמסונג הנל מביא שיפור ניכר בקונטרס הודות למאות איזורי תאורה נפרדים ולעיבוד יעודי. זה לא ברמה של האולד אבל לא רחוק משם בהרבה.
לסמסונג יש יכולת הארה גבוהה יותר. כך שאם אתה צופה ביום או בחדר מאד מואר סמסונג תהיה כנראה עדיפה. אם אתה צופה בשעות מאוחרות או בחדר לא מואר מאד האולד יהיה כנראה עדיף.
סמסונג הנל מביא שיפור ניכר בקונטרס הודות למאות איזורי תאורה נפרדים ולעיבוד יעודי. זה לא ברמה של האולד אבל לא רחוק משם בהרבה.
לסמסונג יש יכולת הארה גבוהה יותר. כך שאם אתה צופה ביום או בחדר מאד מואר סמסונג תהיה כנראה עדיפה. אם אתה צופה בשעות מאוחרות או בחדר לא מואר מאד האולד יהיה כנראה עדיף.
@sagico
·היי
הטלויזיה הנוכחית
https://www.sony.com.au/electronics/sup ... ifications
בסלון בקומת הקרקע ויש ויטרינה לגינה כך שיש הרבה תאורה אם רוצים
הסיבה שאני נוטה oled היא שיש לי אייפון X והמסך פשוט מהמם והקטע שזה לאו דווקא ב״שחורים״, כל דבר נראה טוב יותר על המסך הזה, יש מן הרגשה של תמונה יותר ״נעימה״ (לא יודע אם מה שאני אומר עושה שכל)
·היי
הטלויזיה הנוכחית
https://www.sony.com.au/electronics/sup ... ifications
בסלון בקומת הקרקע ויש ויטרינה לגינה כך שיש הרבה תאורה אם רוצים
הסיבה שאני נוטה oled היא שיש לי אייפון X והמסך פשוט מהמם והקטע שזה לאו דווקא ב״שחורים״, כל דבר נראה טוב יותר על המסך הזה, יש מן הרגשה של תמונה יותר ״נעימה״ (לא יודע אם מה שאני אומר עושה שכל)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
השאלה היא אם ניתן להחשיך את האור בסלון - אם יש תאורה גבוהה יחסית ללא יכולת החשכה אז הסמסונג עדיפה. בדיוק צפיתי היום בביקורת על הסמסונג שעשה וינסנט אתמול - מסך מצוין ומומלץ לחדרים מוארים ול-PS4.
·nils3373 כתב:השאלה היא אם ניתן להחשיך את האור בסלון - אם יש תאורה גבוהה יחסית ללא יכולת החשכה אז הסמסונג עדיפה. בדיוק צפיתי היום בביקורת על הסמסונג שעשה וינסנט אתמול - מסך מצוין ומומלץ לחדרים מוארים ול-PS4....
אומר בפעם העשרים פה.
אולי לסמסונג יכולות עצמת הארה גדולות יותר אבל במבחן המציאות לטעמי זה חסר משמעות היות והאולד בהירה מספיק לחדר מואר מאוד. שמים על מוד bright room וזהו. יש גם מודים יותר בהיריפ אפילו. אז זה נחמד שסמסונג מאירים יותר אבל לא בטוח שצריך את זה..