התאמה נכונה למגבר DENON
יש לי מגבר דנון AVR-3801 7X105W כרגע יש לי רמקולים AM10 של BOSE+זוג מדפיים של פירלס (מבקש לא לצחוק זה מה יש )כרגע אני מבקש לשדרג את הרמקולים המדפיים לרמקולים איכותיים תקציב עד 7000 ש"ח סוג המוסיקה שאני שומע בעיקר רוק כבד.
מבקש המלצות לרמקולים מדפיים כרגע ריצפתיים לא בחשבון בגלל האישה (לא מחליף)
ההייתי בכיוון של KEF 3 WEY (שמעתי אותם) אך בעיקבות הכתבות שלכם בנושא אשמח לקבל תגובות ,הנחיות או כיונים להמשך (מבטיח לבדוק).
מבקש המלצות לרמקולים מדפיים כרגע ריצפתיים לא בחשבון בגלל האישה (לא מחליף)
ההייתי בכיוון של KEF 3 WEY (שמעתי אותם) אך בעיקבות הכתבות שלכם בנושא אשמח לקבל תגובות ,הנחיות או כיונים להמשך (מבטיח לבדוק).
קודם כל תקרא את הביקורות על מבחן המדפיים הגדול שנעשה ע"י נמר.
בנוסף, הייתי מציע לך לשמוע את הפולק אודיו LSI-9 , נחשב לאחד הרמקולים המדפיים הטובים
למחירו , מצויין למוזיקה בסגנון רוק כבד.
המחיר טיפה גבוה יותר אבל עם קצת מאמצים אפשר להגיע ל 7000 שח בקירוב.
בנוסף, הייתי מציע לך לשמוע את הפולק אודיו LSI-9 , נחשב לאחד הרמקולים המדפיים הטובים
למחירו , מצויין למוזיקה בסגנון רוק כבד.
המחיר טיפה גבוה יותר אבל עם קצת מאמצים אפשר להגיע ל 7000 שח בקירוב.
כבר לפני כמה חודשים טובים היה פה חבר שחיפש ומצא מדפיים לרוק כבד.
למיטב זכרוני הוא קנה טריאנגל (לא זוכר דגם) בעיקר עקב היכולת שלהם להשאר מפורטים תחת עומס גדול של כלים.
לגבי הפולק הוא רמקול מצויין אך יהיה לי קשה לומר שהוא מתומחר טוב בארץ
בכל מקרה המחיר שלו גבוהה מהתקציב שלך (בסביבות אלפיה) והיתי פונה לישראל מאניגמה
שיכול לסדר לך מחיר טוב לכשתרצה
למיטב זכרוני הוא קנה טריאנגל (לא זוכר דגם) בעיקר עקב היכולת שלהם להשאר מפורטים תחת עומס גדול של כלים.
לגבי הפולק הוא רמקול מצויין אך יהיה לי קשה לומר שהוא מתומחר טוב בארץ
בכל מקרה המחיר שלו גבוהה מהתקציב שלך (בסביבות אלפיה) והיתי פונה לישראל מאניגמה
שיכול לסדר לך מחיר טוב לכשתרצה
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
רק קטנה,
אתה נכנס לנישה קשה - רמקול מדפי לכזה סוג מוסיקה..
כל פתרון יהיה (כנראה) התפשרות.
אתה נכנס לנישה קשה - רמקול מדפי לכזה סוג מוסיקה..
כל פתרון יהיה (כנראה) התפשרות.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם החלל החדר יחסת גדול אני חושבת שאין מנוס כל כך מרמקול רצפתי
אבל אם לא. אז אולי לחפש כל מני הכלאות בין מדפי לריצפתי. כמו הDUEVEL PLANETN
סקירה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=902
אבל אם לא. אז אולי לחפש כל מני הכלאות בין מדפי לריצפתי. כמו הDUEVEL PLANETN
סקירה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=902
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כפי שצינתי בתחילת דברי אמרתי שיש לי מערכת רמקולים של BOSE AM10 שבו יש חמש זוגות לונים וסאב פסיבי.
אני לא מרוצה וזאת בלשון המעטה.........חסר בס
מכוון שכל הלוינים מחוברים למרכזת בסאב שאלתי האם ישנם סאבים אקטיבים שיכולים להחליף את הקיים ולהיתחבר למרכזת של הסאב החדש.
ניסיתי לשאול את היבואן של BOSE ונאמר לי שלא ניתן מכוון שהמרכזת היא זו שמחלקת את תחומי התדרים ללוינים ובמידת הצורך ניתן לרכוש עוד סאב אקטיבי ולחברו ליציאת הסאב במגבר.
בקשר לרמקולים שאתם מציעים לי מה דעתכם המלומדת לגבי
JBL-STUDIO L830
CELSTION F15 ,
VIENNA ACOUSTICS HAYDN GRAND,
SYSTEM AUDIO-SA705
אני לא מרוצה וזאת בלשון המעטה.........חסר בס
מכוון שכל הלוינים מחוברים למרכזת בסאב שאלתי האם ישנם סאבים אקטיבים שיכולים להחליף את הקיים ולהיתחבר למרכזת של הסאב החדש.
ניסיתי לשאול את היבואן של BOSE ונאמר לי שלא ניתן מכוון שהמרכזת היא זו שמחלקת את תחומי התדרים ללוינים ובמידת הצורך ניתן לרכוש עוד סאב אקטיבי ולחברו ליציאת הסאב במגבר.
בקשר לרמקולים שאתם מציעים לי מה דעתכם המלומדת לגבי
JBL-STUDIO L830
CELSTION F15 ,
VIENNA ACOUSTICS HAYDN GRAND,
SYSTEM AUDIO-SA705
כמעט כל מערכת ק"ב שכוללת זוג רמקולים רצפתיים+השאר ב 8K ומעלה, תשמע *מצוין* לעומת הBOSE.
תנסה למכור את הBOSE ולהעלות לך את התקציב (אין פשוט אין קשר למחיר הBOSE ורמת השמיעה מהם).
לגבי רמקולים מדפיים - גם לאחר השדרוג אתה לא תהיה מרוצה, עדיין לא יהיה מספיק בס.
ובכל זאת - הJBL הם הרמקולים הכי PUNCH-יים בד"כ; וזה מה שמתאים לרוק כבד - לך תשמע אותם.
תנסה למכור את הBOSE ולהעלות לך את התקציב (אין פשוט אין קשר למחיר הBOSE ורמת השמיעה מהם).
לגבי רמקולים מדפיים - גם לאחר השדרוג אתה לא תהיה מרוצה, עדיין לא יהיה מספיק בס.
ובכל זאת - הJBL הם הרמקולים הכי PUNCH-יים בד"כ; וזה מה שמתאים לרוק כבד - לך תשמע אותם.