משהו לא ברור לי בקשר ל HDMI
חשבתי לקנות מכשיר DVD בעל יציאת HDMI לחיבור ל LCD (שכולל HDMI)
להבנתי, חלק גדול מהיתרון של HDMI על DVI הוא היכולת להעביר גם אודיו... אבל, למה שמישהו ירצה להשמיע אודיו איכותי דרך הרמקולים הפשוטים שבאים עם המסך (אם בכלל), הייתי מעדיף לחבר את הDVD בכבל דיגיטלי לרסיבר, ורק לשלוח את התמונה ל TV. (אני מניח שזה ניתן לשליטה אם אני אשתמש ברסיבר למיתוג, אבל זו לא אפשרות מבחינתי.
השאלה אם יש ב DVD או TV שליטה על כך שהאודיו לא יגיע ל TV (ללא צורך ב MUTE ל TV)
(לפחות במסך שלי, ראיתי אופצייה לבחור בין אודיו דיגיטלי או אנלוגי בחיבור HDMI, אבל לא ראיתי אפשרות לבטל אותו לגמרי)
מה אני מפספס...?
להבנתי, חלק גדול מהיתרון של HDMI על DVI הוא היכולת להעביר גם אודיו... אבל, למה שמישהו ירצה להשמיע אודיו איכותי דרך הרמקולים הפשוטים שבאים עם המסך (אם בכלל), הייתי מעדיף לחבר את הDVD בכבל דיגיטלי לרסיבר, ורק לשלוח את התמונה ל TV. (אני מניח שזה ניתן לשליטה אם אני אשתמש ברסיבר למיתוג, אבל זו לא אפשרות מבחינתי.
השאלה אם יש ב DVD או TV שליטה על כך שהאודיו לא יגיע ל TV (ללא צורך ב MUTE ל TV)
(לפחות במסך שלי, ראיתי אופצייה לבחור בין אודיו דיגיטלי או אנלוגי בחיבור HDMI, אבל לא ראיתי אפשרות לבטל אותו לגמרי)
מה אני מפספס...?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כבעליו הטרי של פיוניר 490, אני יכול להעיד שבהגדרות ה DVD אתה יכול לבחור אם להעביר אודיו או לא דרך יציאת ה HDMI.amirn כתב: השאלה אם יש ב DVD או TV שליטה על כך שהאודיו לא יגיע ל TV (ללא צורך ב MUTE ל TV)
(לפחות במסך שלי, ראיתי אופצייה לבחור בין אודיו דיגיטלי או אנלוגי בחיבור HDMI, אבל לא ראיתי אפשרות לבטל אותו לגמרי)...