המון שירים חסומים מתוך אלבומים ב TIDAL - מה נסגר אתם?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

שלום

מוכרח להגיד שלמרות השיפור בממשק ואיכות הסאונד במנוי HIFI ה TIDAL האלו מתחילים לעלות לי על העצבים. עכשיו תופעה חדשה שלא הייתה קודם. אלבומים שזמינים במלואם ב SPOTIFY זמינים רק באופן חלקי ב TIDAL. יש אלבומים עם רק 2 שירים חסומים לניגון ויש כאלו שמלבד 2 שירים הכל חסום!! ראו תמונה מצורפת. אותם האלבומים זמינם באופן מלא למכירה בארץ וגם בשירותי הזרמה מתחרים!

משהו נתקל? שלחתי מייל לתמיכה שלהם וקבלתי תשובה מטופשת שהם ישקלו את הבקשה שלי בעתיד...

זה מה שכתבתי להם:

Hello

I've just upgraded to Premium HiFI and when I try to play full albums I see that there are some tracks missing (greyed out) that cannot be played. Some albums have 1 or 2 blocked tracks and some only have 1 or 2 available and the rest are blocked! I live in Israel. This is definitely not a copyright related issue, as all of the missing/blocked tracks are available to play on the very same albums in other music services like Spotify and Deezer in my country.

I've attached few example screenshots

I'm currently trying all three services (Spotify, Deezer, Tidal). I really prefer Tidal because of the lossless availability, but if I cannot play full albums, then I'm afraid I'll have to give it up.

Please advice

Thanks

זו התגובה המטופשת שקלבתי:

Hello,

Thanks for contacting us.

We are not offering these tracks at this time, however, we will certainly keep your suggestion on file for future consideration.

While I cannot provide an immediate response confirming the status of your request, please know that feedback like yours is truly appreciated and helps us shape TIDAL to fit the wants and needs of our members.

In the meantime, feel free to reach back out if you have any additional feedback.

Best Regards,

Rosanna
TIDAL Member Support

כאילו הם מעסיקים אנשים עם פיגור שכלי שם??? מי בכלל דיבר ספציפית על התמונות לדוגמה ששלחתי - זה רק דוגמה. מה זו התשובה המטופשת הזאת?

אני כרגע אנסה לנצל כמה שיותר את חודש ההתנסות איתם ויום לפני החיוב הבא אני אתנתק ואדאג להגיד להם במייל מה אני חושב עליהם ועל השירות שלהם...

משהו נתקל בזה ואולי יודע יותר טוב מנציגת השירות למה שהם יחסמו רצועות באלבום? כבר עדיף לחסום את כל האלבום.

אגב בדקתי את העניין עם VPN של שרת אמריקאי - אותו הדבר! עדיין חסום. אלבום אחד היה שמור אצלי ולפני שבועיים היה זמין כולו, עכשיו חצי ממנו נחסם....

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

זה לרוב קורה משיקולי זכויות יוצרים.
ברגע שהם מסדירים את זה מול האולפן המייצג השירים נהפכים להיות זמינים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

vivi כתב:זה לרוב קורה משיקולי זכויות יוצרים.
ברגע שהם מסדירים את זה מול האולפן המייצג השירים נהפכים להיות זמינים.
...
·

אבל מדובר גם באלבומים ישנים מאד שמזמן זמינים למכירה בארץ, וגם זמינים ללא הגבלות ב SPOTIFY... גם התשובה שקבלתי לא הזכירה שום זכויות יוצרים וגם המצב לא משתנה אם אני מתנתק ומתחבר דרך VPN.

הנה למשל האלבום שמבתמונה כולו חסום ב TIDAL זמין ללא הגבלות בספוטיפי:

https://open.spotify.com/album/1rKtp8dt8DDLzcLOpyncWA

לא נתקלתי באף אלבום חסום לא ב SPOTIFY ולא ב DEEZER !!!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”