מחפש מגבר אזניות יותר חזק
אמנם עבדתי ממש מאט עם X1S אבל לדעתי הוא לא חזק מספיק.
חשבתי ללכת עדיין על אחד בתקציב של 1000ש"ח
לא הייתי מתנגד שישמש גם בתור קדם מגבר לפטיפון (כי אני לא מתכוון להשקיע בו)
אולי https://www.massdrop.com/buy/xduoo-ta-1 ... ne-dac-amp
יש לי גם כמה מנורות זולות ומשומשות.
או אולי ללכת על אחד ללא מנורות העיקר שיהיה חזק.
באותה הזדמנות גם לעבור לחיבור BALANCED
חשבתי ללכת עדיין על אחד בתקציב של 1000ש"ח
לא הייתי מתנגד שישמש גם בתור קדם מגבר לפטיפון (כי אני לא מתכוון להשקיע בו)
אולי https://www.massdrop.com/buy/xduoo-ta-1 ... ne-dac-amp
יש לי גם כמה מנורות זולות ומשומשות.
או אולי ללכת על אחד ללא מנורות העיקר שיהיה חזק.
באותה הזדמנות גם לעבור לחיבור BALANCED
ה-X1S אולי נותן 560mW ב-32 אום.
ה-X7S נותן לדעתי לפחות 1W ב-32 אום מיציאת הסינגל אנדד ובערך 2W מיציאת הבאלאנסד.
חוץ מזה של-Aune X1Sיש דאק פאנטסטי למחירו, לשדרך לו מגבר קלאס A איכותי וחזק זה רעיון הגיוני, לקנות עוד מגבר משולב דאק זה יהיה מהלך טפשי ומיותר.
ה-X7S נותן לדעתי לפחות 1W ב-32 אום מיציאת הסינגל אנדד ובערך 2W מיציאת הבאלאנסד.
חוץ מזה של-Aune X1Sיש דאק פאנטסטי למחירו, לשדרך לו מגבר קלאס A איכותי וחזק זה רעיון הגיוני, לקנות עוד מגבר משולב דאק זה יהיה מהלך טפשי ומיותר.
זה תלוי בשני דברים, א'- התקציב, וב'- הצורך.
כוח לא יהיה חסר לך, בטח שלא מיציאת הבאלאנסד, וביחס לציוד שיש ברשותך
כעת, אתה לא ממש צריך יותר מזה.
מנגד אם אתה מתכן לשדרג עצמך בהדרגה על לרמת ההיי-אנד, כמו אוזניה נוסח
HD800, LCD, או איזה הייפיימן, ויש לך תקציב, אתה יכול להשקיע כמה מאות דולרים
יותר במגבר איכותי ולהישאר איתו מספר שנים לא מבוטל במקום לשדרג מספר פעמים
בדרך, או למכור את ה- X1S AUNE ולקנות קומבו משמעותית יקר יותר וכמובן שגם טוב
יותר.
כוח לא יהיה חסר לך, בטח שלא מיציאת הבאלאנסד, וביחס לציוד שיש ברשותך
כעת, אתה לא ממש צריך יותר מזה.
מנגד אם אתה מתכן לשדרג עצמך בהדרגה על לרמת ההיי-אנד, כמו אוזניה נוסח
HD800, LCD, או איזה הייפיימן, ויש לך תקציב, אתה יכול להשקיע כמה מאות דולרים
יותר במגבר איכותי ולהישאר איתו מספר שנים לא מבוטל במקום לשדרג מספר פעמים
בדרך, או למכור את ה- X1S AUNE ולקנות קומבו משמעותית יקר יותר וכמובן שגם טוב
יותר.
לא ספציפי לפה, אבל לא מבין את המרדף אחריי וואטים במגברי אוזניות (ויציאות באלאנסד, אבל זה כבר עניין אחר) . עד לפני כמה שנים כמעט לא היו מגברים שנמדדים בוואט אלא במיליוואט. ומסיבה טובה, אוזניה כמו ה-HD650 צריכה רק 0.13mw כדי להגיע ל- 90db .
זאת אומרת הייתי דואג לאוזניים הרבה (הרבה) לפני שיגמר הכוח למגבר נורמלי.
זאת אומרת הייתי דואג לאוזניים הרבה (הרבה) לפני שיגמר הכוח למגבר נורמלי.
אני באותו המקום. אני מנסה להבין כמה כוח אני צריך בשביל להגביר HD650 כמו כראוי. יש לי AudioEngine D1 שיש לו בסה"כ 100 mw וזה מספיק ל95% מהזמן, לפחות מבחינת ווליום. חשבתי לקנות Fostex HP A4BL שיש לו 150 mw מהיציאה הרגילה ו300 מהBalanced (מעדיף אותו בגלל שהוא קטן יחסית ולא מתחמם) ואני לא מצליח להבין מה אני מפסיד אם אני לא אלך על הגברה עוצמתית יותר כמו למשל הNFB 11.28. יש יותר מדי דעות ברשת לכאן ולכאן, חלק אומרים שזה רק עניין של עוצמת שמע וחלק שזה יותר מזה... קשה להבין על עיוור מה אני צריך מבלי להתנסות בציוד אבל זו לא תמיד אופציה.
חשבתי ללכת על מגבר שהוא אינו BALANCED רק כדי ליצור רצף הגברה כדי להשיג יותר ווליום.
אשמח להצעות.
נראה לי שיספיקו בשביל זה 500ש"ח, במיוחד כשDAC מצויין יש לי.
לצורך הניסוי חיברתי אותו למגבר נייד שיש ברשותי של FIIO A3 (המקביל של E11K) והתוצאה לא רעה בכלל (למרות שהוא לא מיועד לאזניות כאלו כלל ועל הנייר ממש חלש), מבחינת הכוח זה נותן הנעה ממש טובה לאזניות במיוחד DT880 שממש קשה להפעיל אותן גם במגבר הנוכחי .
שוקל להשקיע במגבר מנורות היברידי, למרות החסרונות הידועות.
אשמח להמלצות,
צריך מגבר נטו בשביל כוח להריץ את האזניות.
גם התרגלתי ל BASS BOST של FIIO
אשמח להצעות.
לצורך הניסוי חיברתי אותו למגבר נייד שיש ברשותי של FIIO A3 (המקביל של E11K) והתוצאה לא רעה בכלל (למרות שהוא לא מיועד לאזניות כאלו כלל ועל הנייר ממש חלש), מבחינת הכוח זה נותן הנעה ממש טובה לאזניות במיוחד DT880 שממש קשה להפעיל אותן גם במגבר הנוכחי .
אשמח להמלצות,
גם התרגלתי ל BASS BOST של FIIO
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה מפסיד יותר עוצמה. זהו.Ziggity כתב:אני באותו המקום. אני מנסה להבין כמה כוח אני צריך בשביל להגביר HD650 כמו כראוי. יש לי AudioEngine D1 שיש לו בסה"כ 100 mw וזה מספיק ל95% מהזמן, לפחות מבחינת ווליום. חשבתי לקנות Fostex HP A4BL שיש לו 150 mw מהיציאה הרגילה ו300 מהBalanced (מעדיף אותו בגלל שהוא קטן יחסית ולא מתחמם) ואני לא מצליח להבין מה אני מפסיד אם אני לא אלך על הגברה עוצמתית יותר כמו למשל הNFB 11.28. יש יותר מדי דעות ברשת לכאן ולכאן, חלק אומרים שזה רק עניין של עוצמת שמע וחלק שזה יותר מזה... קשה להבין על עיוור מה אני צריך מבלי להתנסות בציוד אבל זו לא תמיד אופציה....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·חברים אתם שוכחים כמה דברים בסיסים: לא כולם שומעים באותה עוצמה. מזכיר לכם, כל הגברה של 3DB דורשת הכפלה של העוצמה אז אולי אני שומע "רק" כ6DB יותר ממך, נגיד כי בפועל זה יותר, אז אני צריך הרבה יותר כוח. זה גם תלוי באוזניות, בסגנון מוזיקה וכמה טובה השמיע שלך. חוץ מזה, אני לדוגמה לא רוצה להסתפק ב"מספיק ל95% מהזמן"...לפעמים אני רוצה להגביר יותר ואין כוח, יש דיסטורשין, יש ירידה ברורה בסאונד רק כי חסר כוח.ShaulF כתב:לא ספציפי לפה, אבל לא מבין את המרדף אחריי וואטים במגברי אוזניות (ויציאות באלאנסד, אבל זה כבר עניין אחר) . עד לפני כמה שנים כמעט לא היו מגברים שנמדדים בוואט אלא במיליוואט. ומסיבה טובה, אוזניה כמו ה-HD650 צריכה רק 0.13mw כדי להגיע ל- 90db .
זאת אומרת הייתי דואג לאוזניים הרבה (הרבה) לפני שיגמר הכוח למגבר נורמלי....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אולי ממולץ להרחיב, לא כולם יודעים אילו אוזניות יש לך ומה אתה מחשפ בדיוק.legopart כתב:חשבתי ללכת על מגבר שהוא אינו BALANCED רק כדי ליצור רצף הגברה כדי להשיג יותר ווליום.
אשמח להצעות.
אשמח להמלצות,
גם התרגלתי ל BASS BOST של FIIO...
בעיקרון, אתה צריך לשים לב לעוד דברים ולא רק כוח. דברים חשובים לא פחות כמו התנגדות החיבור מול התנגדות האוזניות.
חוץ מזה, אתה עושה את הטעות הקלאסית. קונה זול. מבין שצריך יקר יותר. מוכר. קונה קצת יותר יקר, מבין שזה לא מספיק אבל עדיין לא זה...וממשיך...במקום זה, תלך "אול-אין" תקנה משהו טוב, איכותי וחזק עם כל החיבורים שאתה צריך היום ואולי תצטרך מחר.
·BUGY כתב:·אולי ממולץ להרחיב, לא כולם יודעים אילו אוזניות יש לך ומה אתה מחשפ בדיוק.......
בעיקרון, אתה צריך לשים לב לעוד דברים ולא רק כוח. דברים חשובים לא פחות כמו התנגדות החיבור מול התנגדות האוזניות.
חוץ מזה, אתה עושה את הטעות הקלאסית. קונה זול. מבין שצריך יקר יותר. מוכר. קונה קצת יותר יקר, מבין שזה לא מספיק אבל עדיין לא זה...וממשיך...במקום זה, תלך "אול-אין" תקנה משהו טוב, איכותי וחזק עם כל החיבורים שאתה צריך היום ואולי תצטרך מחר....
אז מה אתה ממליץ אם כבר ?
האזניות הן DT880 ו HD6XX
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אני לא ממליץ על משהו ספציפי, אלה על שינוי גישה. תתחיל לחפש בפורומים בחול למה אנשים שידחו את האוזניות שלך. תחפש ביד שניה ובאיבאי מגברים/דאקים טובים...להשיג מגבר טוב זאת ממש לא בעיה, השוק מוצף. הקושי הוא מגבר טוב עם דאק טוב במחיר "סביר". כמבון שמעבר לכבל ומגבר מאוזן יתנו לך קפיצה ענקית בהספק, אם זה הדבר היחיד שחסר לך.legopart כתב:·......
אז מה אתה ממליץ אם כבר ?
האזניות הן DT880 ו HD6XX...
לא הבנתי את המשפט הזה שלך:
"חשבתי ללכת על מגבר שהוא אינו BALANCED רק כדי ליצור רצף הגברה כדי להשיג יותר ווליום. "
·ZABAL כתב:אני משתמש ב-AUNE X1S ל-HD6XX וDT770 80OHM וממש לא חסר לי כוח...
איך הגדרת אותו?
אני מפספס כאן משהו.
כשאני מבטל את הפילטרים של WINDOWS הסאונד הופך למאוד חזק אבל צורם ולא באסי.
ומתוך ההסברים לא הבנתי איך אנשים הגדירו.
ה DT880 שלי הן 250OHM וביחס ל HD6XX הוא קשה להרצה
·BUGY כתב:·אני לא ממליץ על משהו ספציפי, אלה על שינוי גישה. תתחיל לחפש בפורומים בחול למה אנשים שידחו את האוזניות שלך. תחפש ביד שניה ובאיבאי מגברים/דאקים טובים...להשיג מגבר טוב זאת ממש לא בעיה, השוק מוצף. הקושי הוא מגבר טוב עם דאק טוב במחיר "סביר". כמבון שמעבר לכבל ומגבר מאוזן יתנו לך קפיצה ענקית בהספק, אם זה הדבר היחיד שחסר לך.......
לא הבנתי את המשפט הזה שלך:
"חשבתי ללכת על מגבר שהוא אינו BALANCED רק כדי ליצור רצף הגברה כדי להשיג יותר ווליום. "...
מצטער, לא רציתי לחפש.
ביקשתי המלצה למגבר רגיל. בעלות בינונית עד 500ש"ח
לא חייב שתהיה לו יציאה מאוזנת.
את המגבר אני מתכוון לחבר ל DAC שכבר יש לי, AUNE X1S (ז"א: DAC יש לי! שהוא מצויין)
אני לא רואה סיבה להשקיע במגבר אם אני לא מתכוון לשדרג את האזניות, בנוסף לדעתי 500ש"ח, יספיקו לרגע זה בהתחשב שזה שדרוג זמני שמטרתו רק ליעל את ה DAC הנוכחי.
גם ה X7S לא נמכר כרגע בדרופ. וחשבתי שאולי דגם אחר שמוצא שם עכשיו יתאים, אולי מישהו יוכל להמליץ.
חשבתי על זה.
ובהזדמנות הבאה שתהיה לי אזמין את X7S
בגלל היתרון הגדול שיש ליציאת BALANCED חשבתי על לעשות מודינג לכל האזניות הקיימות שלי DT880 ו ATH-M50 ולהוסיף אליהן את היציאות האלו
https://www.aliexpress.com/item/Sale-1- ... 88769.html
וככה הן יקבלו כבל ניתק ובנוסף יצאת BALANCED על הכבל החדש שאוסיף להן, אני אמצא להן כבל מסוכך וטוב .
רגע, תיקון, תשכחו מה ATH-M50 הן לא צריכות BALANCED הן מונעות בקלות! ועם תוספת ה X7S ביציאה הרגילה זה יסגור את כל האזניות ברשותי (ATH-M50 HD6XX HD579)
היחידות שצריכות BALANCED וקשות להנעה הן ה DT880 250OHM
לשאר יספיק הקומבו כתוספת כוח מעל ומעבר,
תגידו: מישהו ניסה עם X7S להשתמש בו בתור קדם מגבר לפטיפון, זה לא הכרחי לי, כי יש לי פטיפון מהליגה הנמוכה, אבל זה יחסוך לי מערכת סטריאו אחת בבית אם זה כן יריץ
(הX1S לא מתפקד כקדם מגבר בכלל)
ובהזדמנות הבאה שתהיה לי אזמין את X7S
בגלל היתרון הגדול שיש ליציאת BALANCED חשבתי על לעשות מודינג לכל האזניות הקיימות שלי DT880 ו ATH-M50 ולהוסיף אליהן את היציאות האלו
https://www.aliexpress.com/item/Sale-1- ... 88769.html
וככה הן יקבלו כבל ניתק ובנוסף יצאת BALANCED על הכבל החדש שאוסיף להן, אני אמצא להן כבל מסוכך וטוב .
רגע, תיקון, תשכחו מה ATH-M50 הן לא צריכות BALANCED הן מונעות בקלות! ועם תוספת ה X7S ביציאה הרגילה זה יסגור את כל האזניות ברשותי (ATH-M50 HD6XX HD579)
היחידות שצריכות BALANCED וקשות להנעה הן ה DT880 250OHM
לשאר יספיק הקומבו כתוספת כוח מעל ומעבר,
תגידו: מישהו ניסה עם X7S להשתמש בו בתור קדם מגבר לפטיפון, זה לא הכרחי לי, כי יש לי פטיפון מהליגה הנמוכה, אבל זה יחסוך לי מערכת סטריאו אחת בבית אם זה כן יריץ