שרשור תגובות מאמר בדיקת שני כרטיסי טלוויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
LiorC פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ליאור

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

(Y)
אחלה סקירה.
מה שכן האם אפשר לקבל EPG של YES דרך ה-FlyDVB-T?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #3 

אין שידורי טלויזיה דיגיטליים ב"אויר" נכון לזמן זה, בישראל. לכן גם אי אפשר לקלוט כלום ובטוח שגם לא את לוח המשדרים - אם היה משודר.

DVB-T אינו מיועד לקליטה מלויין אלא מה"אויר".

אורן.

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

הבנתי תודה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

הכרטיסים האלה יכולים גם לשמש להעברת קלטות וידאו ישנות ל-DVD?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #6 

בהחלט!

אורן.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #7 

סקירה מצויינת ומעניינת, ונחמד לראות כתבה אובייקטיבית שקוראת תיגר על ההגמוניה של Hauppauge ב-PVR בקהילת ה-HTPC הישראלית.
מעניין יהיה לקרוא גם סקירה על כרטיסי ה-DVB-S של LifeView, שגם באים עם כניסות אנלוגיות בנוסף, וכבר נמכרים בארץ היום (לא ע"י היבואן שהוזכר בכתבה). חבל ש-LifeView ו-AverMedia לא השכילו, כמו Hauppauge, לתת Bundle שכולל גם IR Blaster.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #8 

לפי מה שאני יודע, ה-LifeView DVB-S עם הכניסה האנלוגית אינו כולל מקודד MPEG בחומרה כך שהיכולות האנלוגיות שלו מקבילות לכרטיסים פשוטים/זולים ולא לכרטיסים היקרים יותר המכילים מקודד MPEG בחומרה ע"ג הכרטיס - כמו ה-PVR150 וה-AVERMEDIA M785.

אורן.

Ariel-Xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

מוצע בנדל שכולל גם IR BLASTER עם כרטיסי ה-M785 של AVERMEDIA.

asp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

אני לא חוזר כמשתמש פעיל לפורום אבל עכשיו הגיעה שעתי היפה לומר לכל אלה שלגלגו, לא האמינו או חשבו שיש לי איזשהו אינטרס: אמרתי לכם! ה-AVERMEDIA M785 יותר טוב מה-PVR150 של HAUPPAUGE ועכשיו גם אנשים "אובייקטיביים" שמבינים בתחום נתנו לכך אישור...
חוץ מזה, שראיתי שיש גם מבצע על הכרטיסים האלה כולל אפשרות לבנדל עם שלט MCE ובלסטר ואני שוקל לקנות עוד אחד למחשב בחדר...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=30028

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה #11 

א. מצטער, אבל אם ה-AverMedia עולה 500 ש"ח בלי שלט ל-MCE, זה אומר שלפחות למשמשי Media Center הוא יקר בערך ב-300 ש"ח יותר (מחיר הכרטיס + התוספת הנדרשת לשלט) בהשוואה ל-Hauppauge PVR-150MCE (שעולה בסביבות 480 ש"ח עם שלט). זה אומר שהוא יקר בטירוף בהשוואה ל-Hauppauge או לכל כרטיס אחר, אז למה הוא משתלם??

ב. די כבר לומר שה-Happauge PVR-150 מתחמם משום שהוא בגובה מלא בהשוואה לכרטיסים אחרים. גם לכרטיס הזה גרסת Low Profile
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6815116629

ג. חבל שלא מייבאים לארץ כרטיסים מבוססי Theater 650, לפי ביקורות בחו"ל אילו הכרטיסים עם איכות התמונה הכי טובה.

ד. לגבי LifeView, אוי, הנוסטלגייה... כנער השתמשתי בכרטיס FlyVideo 2. סליחה על המילה, זה היה "***" של כרטיס, אבל ה-286+ הכרטיס הזה יצרו את הטלוויזיה הפרטית הראשונה שלי, אז שמור לו מקום של כבוד.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #12 

asp כתב:אני לא חוזר כמשתמש פעיל לפורום אבל עכשיו הגיעה שעתי היפה לומר לכל אלה שלגלגו, לא האמינו או חשבו שיש לי איזשהו אינטרס: אמרתי לכם! ה-AVERMEDIA M785 יותר טוב מה-PVR150 של HAUPPAUGE ועכשיו גם אנשים "אובייקטיביים" שמבינים בתחום נתנו לכך אישור...
חוץ מזה, שראיתי שיש גם מבצע על הכרטיסים האלה כולל אפשרות לבנדל עם שלט MCE ובלסטר ואני שוקל לקנות עוד אחד למחשב בחדר...
...
למה בדיוק אתה מתכוון שאתה אומר "אובייקטיביים"? ולאילו אנשים אתה מתכוון? חשבתי לתומי שאני איש אחד...

אורן.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

נקודה נוספת למחשבה

שליחה #13 

נקודה נוספת למחשבה, היא שה-PVR-150 הוא כרטיס בן שלוש שנים. ל-Hauppauge כרטיסים חדשים בהרבה, כמו ה-HVR-1600. אמנם לכרטיסים החדשים תכונות כאלה ואחרות שאינן רלוונטיות עבורנו, אולם הם בכל מקרה מבוססים על שבב חדש יותר, ה-CX23418 לעומת ה-CX23416 ב-PVR-150, ולפחות על הנייר, אמורים להציג לכידת וידאו טובה יותר גם משידורים אנלוגיים.

ולכן נשאלת השאלה - האם לא עדיף לקנות HVR-1600 לעומת PVR-150 ולו רק בגלל השבב החדש?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #14 

לדעתי הכל מסתכם בסופו של יום בעלות מול תועלת וזמינות הכרטיסים בארץ.
כמובן שיש את ה"משוגעים" לדבר שרוכשים בחו"ל (אני רכשתי 3 כרטיסי PVR שונים בחו"ל בניהם PVR250 אחד) עוד בתקופה שלא ניתן היה לרכוש אותו בארץ.
אבל לרוב הרוכשים מחיר וזמינות הם המדדים הקובעים.
לכן, אם ה-HVR-1600 היה נמכר בארץ ומחירו היה דומה לשאר הכרטיסים הוא בהחלט היה יכול להיות מועמד ראוי ואולי אף איכותי יותר.
אני כמובן אשמח מאד לשמוע אם מישהו הזמין אותו מחו"ל ומוכן לשתף חוויות.

אורן.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #15 

נכון לעכשיו, אחת מחנויות המחשבים (חפשו בזאפ) מציעה את ה-M785 ב-460 ש"ח כאשר כתוב "ניתן להוסיף שלט בעלות של 170 שקל". מניח שזה כולל גם IR Blaster.
כלומר, מחיר ה"בנדל" הוא ככל הנראה 630 ש"ח.

ה-PVR150MCE המלא כולל השלט וה-IR Blaster נמכר היום בחנות הכי זולה על פי זאפ ב-442 ש"ח.

זה אומר שהפרש המחירים הוא כמעט 200 ש"ח.

Xionite, תקן אותי אם אני טועה...
...
מתקן את עצמי, יש מחיר זול יותר, חפשו בפורום מבצעים ליותר פרטים. נראה שווה... :)
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 27/04/2007 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

asp כתב:אני לא חוזר כמשתמש פעיל לפורום אבל עכשיו הגיעה שעתי היפה לומר לכל אלה שלגלגו, לא האמינו או חשבו שיש לי איזשהו אינטרס: אמרתי לכם! ה-AVERMEDIA M785 יותר טוב מה-PVR150 של HAUPPAUGE ועכשיו גם אנשים "אובייקטיביים" שמבינים בתחום נתנו לכך אישור...
...
אוף!!!! עוד פעם אתה חוזר לאותה הנקודה? בכל התגובות לאי אילו ההודעות שלך לגבי ה-AverMedia 785, אף אחד לא אמר לך שמדובר בכרטיס רע, כמו שאף אחד לא אמר לך שמדובר בכרטיס טוב.
כל פעם שציינת שמדובר בכרטיס "הכי טוב שיש", שבנו וביקשנו נתונים טכניים, חוות דעת, ביקורות, אבל אתה התעלמת, ורק המשכת לומר שמדובר בכרטיס הכי טוב שיש ושכנראה אנחנו לא מבינים כלום והולכים אחרי העדר.

אז כן, שאדם כותב שוב ושוב שמוצר מסויים הוא הכי טוב, נותן אפילו קישור ישיר לחנות שממנה ניתן לקנות אותו, ומסרב לתת נתונים כלשהם מדוע מדובר בכרטיס טוב, אז כן, הגיוני לחשוב שיש לך אינטרס או שאתה סתם מתלהב מקנייה שעשית ומנסה להצדיק אותה.
נערך לאחרונה על ידי iamtal ב 27/04/2007 17:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

LiorC פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #17 

חברים, הבנו את הנקודה, עכשיו אפשר להרגע.
ליאור

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #18 

...

אף אחד כאן לא אמר ש M785 הוא כרטיס רע.
רק בקשתי הוכחות, וכל פעם אתה התעצבנת ונעלבת והאשמת את כולם בזה שאנחנו הולכים אחרי העדר ולא קונים על סמך המילה שלך.

האמת לפני כמה חודשים אפילו ניסיתי לקנות את ה M785 אבל לא היה אותו ליבואן(Ariel-Xionite)
ולא רציתי להסתכן עם ה LifeView שלא דובר עליו בשום מקום ולבסוף קניתי PVR-150

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #19 

ציטוט מתוך המאמר:

בישראל, בה לא ניתן כיום לקלוט ערוצי טלויזיה בצורה ובאיכות דיגיטאלית ישירות מהלויין (למעט ערוץ 2, 10, וערוץ הכנסת)

ממש לא נכון. בארץ עם ממיר פורץ כגון DREAMBOX ניתן לקלוט מגון עצום של ערוצי סרטים סדרות ספורט ומוסיקה ואפילו סקס באנגלית מרחבי העולם. לחיות בארץ זה לא אומר שחייבית לכוון את הצלחת לעמוס. יש מגוון עצום של לווינים הנקלטים באיכות מעולה כולל שידורי HD מלאים וחלק לא קטן הם בכלל ערוצי FTA מסחריים.

אני כבר 3 שנים מסתדר מצויין ללא YES או HOT

כמו כן ממיר כמו DREAMBOX לא מצריך כרטיס לכידה אנלוגי כי הוא מאפשר הקלטה דיגיטלית ישיור למחשב עי IP

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #20 

דובר על הערוצים אותם מקבלים לקוחות YES ו-HOT אשר נאלצים להשתמש בממיר ולכידה אנלוגית ללא אפשרות לקליטה דיגיטלית של אותם ערוצים.

אפשרויות אחרות של צפייה - לוויינים אחרים ו"הורדות" של חומר מהרשת ידוע ומוכר.

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”