מגבר וינטג׳ - שידרוג?
-
itayke
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום חברים,
לאחרונה נכנס בי ג׳וק להחליף את המגבר שלי (רוקסן קנדי דור 1) במגבר וינטג׳.
למה?
1. כי קודם כל ולפני הכל הבנתי שמבחינת תמורה לכסף אין השוואה למגברים מודרנים יותר . אז אני מחפש שידרוג.
2. יופי- אח... כמה יופי בכל הכרום/ניקל/אלומיניום מבריק, מחוגי VU (?) תאורה
3. פונו סטייג׳ טוב יותר (?) ברשותי לנקו L75 שמנעים את זמני מס שעות לא מבוטל במהלך השבוע
ההתלבטויות:
הרמקולים שלי מודרניים ולא וינטג׳ (monitor audio silver 6) הם יסתדרו בניהם?
50-60% מהזמן אני שומע סטרימר מוזיקה (pioneer N50)
ויש כל כך הרבה חברות ודגמים שאני הולך לאיבוד.
תנו לי כיוון בבקשה בהתאם לכל הנכתב מעלה ובהנחה שהתקציב הוא 2500-3000₪.
מודה לכם.
איתי.
לאחרונה נכנס בי ג׳וק להחליף את המגבר שלי (רוקסן קנדי דור 1) במגבר וינטג׳.
למה?
1. כי קודם כל ולפני הכל הבנתי שמבחינת תמורה לכסף אין השוואה למגברים מודרנים יותר . אז אני מחפש שידרוג.
2. יופי- אח... כמה יופי בכל הכרום/ניקל/אלומיניום מבריק, מחוגי VU (?) תאורה
3. פונו סטייג׳ טוב יותר (?) ברשותי לנקו L75 שמנעים את זמני מס שעות לא מבוטל במהלך השבוע
ההתלבטויות:
הרמקולים שלי מודרניים ולא וינטג׳ (monitor audio silver 6) הם יסתדרו בניהם?
50-60% מהזמן אני שומע סטרימר מוזיקה (pioneer N50)
ויש כל כך הרבה חברות ודגמים שאני הולך לאיבוד.
תנו לי כיוון בבקשה בהתאם לכל הנכתב מעלה ובהנחה שהתקציב הוא 2500-3000₪.
מודה לכם.
איתי.
ננסה:
1. שדרוג זה לא יהיה. ה- קנדי הוא מגבר מצויין, ותצטרך להוציא הרבה כסף, על מוצר שהיה באמת TOTL (שזה אומר גם מאוד נדיר), ואז לרענן את האלקטרוניקה שלו לגמרי, והכל כדי להתקרב לאיכות של הצליל שכבר יש לך. הגברה היא תחום שעבר שיפור טכנולוגי משמעותי עם השנים.
2. יופי הוא בעיני המתבונן, אם כי אני די מסכים
3. פונו סטייג' אפשר באמת לשדרג, אבל לא קל לדעת איזה מכשיר יהיה שדרוג אמיתי למה שניתן לרכוש היום. אם אתה רוצה שדרוג אמיתי, חפש הגברה שיש בה שלב פטיפון MM/MC, מה שקצת מחזיר ל- 1...
1. שדרוג זה לא יהיה. ה- קנדי הוא מגבר מצויין, ותצטרך להוציא הרבה כסף, על מוצר שהיה באמת TOTL (שזה אומר גם מאוד נדיר), ואז לרענן את האלקטרוניקה שלו לגמרי, והכל כדי להתקרב לאיכות של הצליל שכבר יש לך. הגברה היא תחום שעבר שיפור טכנולוגי משמעותי עם השנים.
2. יופי הוא בעיני המתבונן, אם כי אני די מסכים
3. פונו סטייג' אפשר באמת לשדרג, אבל לא קל לדעת איזה מכשיר יהיה שדרוג אמיתי למה שניתן לרכוש היום. אם אתה רוצה שדרוג אמיתי, חפש הגברה שיש בה שלב פטיפון MM/MC, מה שקצת מחזיר ל- 1...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
@itayke
בישראל מטבע הדברים ההיצע של ציוד וינטאג' טוב / מעולה מצומצם מאד בלשון המעטה (וינטאג' ג'אנק יש הרבה יותר
)
אז קודם כל הייתי מציע לך לחפש בחו"ל ברשת. אני לא מכיר את הרוקסן, אבל היות שקשה לערוך השוואה ראש בראש של המגבר שיש לך וזה שתהיה מעוניין לרכוש, אני הייתי קודם כל רוכש - תוך הסתמכות על הידע הקיים ברשת לגבי דגמים מועדפים וכו' - ואז בוחן אותם אצלי זה מול זה, ומשאיר את זה שיותר טוב.
אגב, מגברי וינטאג' עובדים הכי יפה עם רמקולים וינטאג' (אני לא מכיר גם את המוניטור אודיו שיש לך, אבל זה המצב באופן כללי).
בישראל מטבע הדברים ההיצע של ציוד וינטאג' טוב / מעולה מצומצם מאד בלשון המעטה (וינטאג' ג'אנק יש הרבה יותר
אז קודם כל הייתי מציע לך לחפש בחו"ל ברשת. אני לא מכיר את הרוקסן, אבל היות שקשה לערוך השוואה ראש בראש של המגבר שיש לך וזה שתהיה מעוניין לרכוש, אני הייתי קודם כל רוכש - תוך הסתמכות על הידע הקיים ברשת לגבי דגמים מועדפים וכו' - ואז בוחן אותם אצלי זה מול זה, ומשאיר את זה שיותר טוב.
אגב, מגברי וינטאג' עובדים הכי יפה עם רמקולים וינטאג' (אני לא מכיר גם את המוניטור אודיו שיש לך, אבל זה המצב באופן כללי).
.Anything can be done, but it's only done if it's done