LG 65YJ670Y
חבריה,התחברתי ל-1 גיגה +סופר וייפי של סלקום
אפליקציה סלקום טיוי על מסך LG 65אינץ חדש,תקלות ,ניתוקים,תמונה קופאת,אותן תקלות יש גם עם ממיר של פרטנר טיוי מה התקלה? אותן תקלות גם עם אינטרנט של הוט ושל פרטנר. האם התקלה בטלויזיה?
טכנאים מנסים טריקים שונים אך לא עוזר. תודה
אפליקציה סלקום טיוי על מסך LG 65אינץ חדש,תקלות ,ניתוקים,תמונה קופאת,אותן תקלות יש גם עם ממיר של פרטנר טיוי מה התקלה? אותן תקלות גם עם אינטרנט של הוט ושל פרטנר. האם התקלה בטלויזיה?
טכנאים מנסים טריקים שונים אך לא עוזר. תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@tood
אם יש לך את אותן תקלות גם עם ממיר של פרטנר אז ברור שהבעייה היא בחיבור האינטרנט ולא בטלויזיה! גם בחיבורים מהירים כמו זה שיש לך יכולות מן הסתם להיות תקלות.
יש לך מסכים ו/או ממירים נוספים מעבר למסך שציינת ? מה מהירות הגלישה שאתה מקבל בבדיקה ממחשב?
אם יש לך את אותן תקלות גם עם ממיר של פרטנר אז ברור שהבעייה היא בחיבור האינטרנט ולא בטלויזיה! גם בחיבורים מהירים כמו זה שיש לך יכולות מן הסתם להיות תקלות.
יש לך מסכים ו/או ממירים נוספים מעבר למסך שציינת ? מה מהירות הגלישה שאתה מקבל בבדיקה ממחשב?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Trickster79
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
@tood
·
האם באפליקציות אחרות זה גם קורה ? נגיד בNetflix ? או במידה ואתה מסטרים משהו מקומי בבית ?
האם יש לך Firewall בבית ? נסה לבטל את הWIFI בראוטר ואז לנתק את כל שאר המכשירים מלבד הטלוויזיה. אולי יש לך התנגשות IP
·
האם באפליקציות אחרות זה גם קורה ? נגיד בNetflix ? או במידה ואתה מסטרים משהו מקומי בבית ?
האם יש לך Firewall בבית ? נסה לבטל את הWIFI בראוטר ואז לנתק את כל שאר המכשירים מלבד הטלוויזיה. אולי יש לך התנגשות IP
- sigamore
- חבר מביא חבר

@tood
עזוב את המהירות -- לא שם הבעייה.
יש לך כנראה חיבור לא יציב -- בעיית תשתית או חומרה (נתב תקול וכד').
תתעקש שיבואו לסדר לך את העניין או שתעבוד לספק אחר.
עזוב את המהירות -- לא שם הבעייה.
יש לך כנראה חיבור לא יציב -- בעיית תשתית או חומרה (נתב תקול וכד').
תתעקש שיבואו לסדר לך את העניין או שתעבוד לספק אחר.
- Trickster79
- חבר פעיל

- יצירת קשר:
@tood
·
מעניין מאוד,
בשביל לפסול ב1000% שהבעיה לא בטלוויזיה (למרות שהסיכוי מאוד נמוך) כמה שאלות שיהיה ברור:
* בנטפליקס כאשר שום מכשיר נוסף לא יושב לך על הרשת בבית בחוטי באלחוטי:
- האם יש ניתוקים כשאתה מחובר קווי לראוטר של סלקום ?
- האם יש ניתוקים כשאתה מחובר באלחוטי של הראוטר
- כשטלוויזיה מחוברת לHotspot של הסלולרי והסלולרי לא מחובר לראוטר האם גם אז יש ניתוקים ?
הניתוקים עצמם, זה קופא ואז חוזר ? או שפשוט מתנתק וזהו ?
עוד בדיקה שאני רוצה שתעשה:
חבר את הטלוויזיה ומחשב לרשת, בדוק מה הכתובת IP שהטלוויזיה מקבלת, ואז תריץ CMD במחשב ותרשום שם:
ping 10.0.0.100 -t רק במקום ה10.0.0.100 את הIP של הטלוויזיה ואז תריץ משהו בטלוויזיה תבדוק האם בזמן שיש ניתוק בטלוויזיה גם אובד הקשר עימה ברשת.
נתחיל מזה ונתקדם
·
מעניין מאוד,
בשביל לפסול ב1000% שהבעיה לא בטלוויזיה (למרות שהסיכוי מאוד נמוך) כמה שאלות שיהיה ברור:
* בנטפליקס כאשר שום מכשיר נוסף לא יושב לך על הרשת בבית בחוטי באלחוטי:
- האם יש ניתוקים כשאתה מחובר קווי לראוטר של סלקום ?
- האם יש ניתוקים כשאתה מחובר באלחוטי של הראוטר
- כשטלוויזיה מחוברת לHotspot של הסלולרי והסלולרי לא מחובר לראוטר האם גם אז יש ניתוקים ?
הניתוקים עצמם, זה קופא ואז חוזר ? או שפשוט מתנתק וזהו ?
עוד בדיקה שאני רוצה שתעשה:
חבר את הטלוויזיה ומחשב לרשת, בדוק מה הכתובת IP שהטלוויזיה מקבלת, ואז תריץ CMD במחשב ותרשום שם:
ping 10.0.0.100 -t רק במקום ה10.0.0.100 את הIP של הטלוויזיה ואז תריץ משהו בטלוויזיה תבדוק האם בזמן שיש ניתוק בטלוויזיה גם אובד הקשר עימה ברשת.
נתחיל מזה ונתקדם
TV - Sony Bravia 65XE93
Speakers - Sony Soundbar HTCT-291
Streamer - PS4Pro White
PC - Gaming Monster GeForce GTX 1080 Ti
Speakers - Sony Soundbar HTCT-291
Streamer - PS4Pro White
PC - Gaming Monster GeForce GTX 1080 Ti
- Trickster79
- חבר פעיל

- יצירת קשר:
@sigamore
·
יודע, זה פשוט מוזר שגם בHOT וגם בסלקום, שתי תשתיות שונות לגמרי ועדיין יש לו בעיות. בנוסף זה גם נשמע שיש הוא אפילו החליף את הראוטרים ועדיין יש ניתוקים. בשביל ניסיון לעזור אני פשוט מעדיף שיתחיל את הבדיקות מההתחלה.
·
יודע, זה פשוט מוזר שגם בHOT וגם בסלקום, שתי תשתיות שונות לגמרי ועדיין יש לו בעיות. בנוסף זה גם נשמע שיש הוא אפילו החליף את הראוטרים ועדיין יש ניתוקים. בשביל ניסיון לעזור אני פשוט מעדיף שיתחיל את הבדיקות מההתחלה.
חברה, תודה רבה על ההתייחסות הרבה,מאחר והראוטר/סופר וייפיי רחוקים מהטלויזיה,אביא כבל רשת ארוך אחבר ישירות ונראה את התוצאה.
כעת מחובר אלחוטי בלבד.
יש גם ניתוקים שמצריך אתחול מחדש של הסופר ווייפי והראוטר. כנ"ל גם תמונות קופאות ושוב אתחול מחדש.
אתחיל עם חיבור הכבל ואבדוק את ה-IP ואעדכן.
יש לי אפשרות להחזיר/להחליף את הטלויזיה כרצוני ונותרו עוד שבועיים לתנאי זה ואני חייב להיות בטוח שזה אינו מהטלויזיה
שוב תודה רבה
אהוד
נ.ב. כל הדלקה "לא זוהה אות .האם ברצונך לבדוק את חיבורי הקלט כעת"
בודק," הרשת שלי כבויה ,מקליק על שם הרשת ואחרי כמה דקות מתחבר ,לא מיד
ממש מוזר
כעת מחובר אלחוטי בלבד.
יש גם ניתוקים שמצריך אתחול מחדש של הסופר ווייפי והראוטר. כנ"ל גם תמונות קופאות ושוב אתחול מחדש.
אתחיל עם חיבור הכבל ואבדוק את ה-IP ואעדכן.
יש לי אפשרות להחזיר/להחליף את הטלויזיה כרצוני ונותרו עוד שבועיים לתנאי זה ואני חייב להיות בטוח שזה אינו מהטלויזיה
שוב תודה רבה
אהוד
נ.ב. כל הדלקה "לא זוהה אות .האם ברצונך לבדוק את חיבורי הקלט כעת"
בודק," הרשת שלי כבויה ,מקליק על שם הרשת ואחרי כמה דקות מתחבר ,לא מיד
ממש מוזר
נערך לאחרונה על ידי tood ב 14/05/2018 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Trickster79
- חבר פעיל

- יצירת קשר:
@tood
·
הסופר וויפיי הזה נשמע לי חשוד ביותר
ממליץ בהחלט לבדוק את הביצועים עם כבל רשת ישירות מהראוטר לטלוויזיה.
בנוסף במידה וכבל הרשת יפתור לך את כל הבעיות, ממליץ לך לנסות את המתאמי הPower adapter של TPLINK - נכון לא תנצל בטלוויזיה שלך את כל ה1000MB של הסיב אבל לפחות לא יהיו לך ניתוקים וכבל רשת מכוער שפרוס על הרצפה בבית
·
הסופר וויפיי הזה נשמע לי חשוד ביותר
בנוסף במידה וכבל הרשת יפתור לך את כל הבעיות, ממליץ לך לנסות את המתאמי הPower adapter של TPLINK - נכון לא תנצל בטלוויזיה שלך את כל ה1000MB של הסיב אבל לפחות לא יהיו לך ניתוקים וכבל רשת מכוער שפרוס על הרצפה בבית
ערב טוב חבריה,
אחר בדיקה,חיבור עם כבל רשת עבר בשלום עם ניתוק בודד. בדיקה של לילה אחד,
עם וייפי שוב אותן תקלות
כרגע תקוע עם "בדוק את חיבור קלט" למרות שמראה חיבור המשתמש שלי,בזמן זה מידי פעם ניתן לצפות בנטפליקס ואפליקציית סלקום "אין שירות "
דבר נוסף,בטיוי זו יש אפשרות ויפי DIRECT ,ועל אף שפלאפון ומחשב נייד בקרבת מקום ,אינו מוצא אותם .
ממתין לשיחה עם התמיכה ולבדוק אפשרות לנתק את הסופר ווייפי ולקבל וייפי מהראוטר בלבד.
אחר דקות מספר הטיוי נסגרת וצריך להדליק באמצעות הדלקה
איך ניתן לבדוק אם הוויפיי בטיוי עובד?
האם ניתן להוריד ספיד טסט לטלויזיה? ניסיתי מגוגל פליי אך בזמן ההתקנה הוא לא מזהה את הטיוי
מה עוד ניתן לעשות?
תודה
אחר בדיקה,חיבור עם כבל רשת עבר בשלום עם ניתוק בודד. בדיקה של לילה אחד,
עם וייפי שוב אותן תקלות
כרגע תקוע עם "בדוק את חיבור קלט" למרות שמראה חיבור המשתמש שלי,בזמן זה מידי פעם ניתן לצפות בנטפליקס ואפליקציית סלקום "אין שירות "
דבר נוסף,בטיוי זו יש אפשרות ויפי DIRECT ,ועל אף שפלאפון ומחשב נייד בקרבת מקום ,אינו מוצא אותם .
ממתין לשיחה עם התמיכה ולבדוק אפשרות לנתק את הסופר ווייפי ולקבל וייפי מהראוטר בלבד.
אחר דקות מספר הטיוי נסגרת וצריך להדליק באמצעות הדלקה
איך ניתן לבדוק אם הוויפיי בטיוי עובד?
האם ניתן להוריד ספיד טסט לטלויזיה? ניסיתי מגוגל פליי אך בזמן ההתקנה הוא לא מזהה את הטיוי
מה עוד ניתן לעשות?
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

@tood
חיבור מסך טלוויזיה וצפייה בשרותים כמו סלקום טי וי או נטפליקס דרך WiFi היא רעיון לא מוצלח גם אם החיבור יציב יחסית.
(ניכר שאצלך התווך האלחוטי אינו יציב במיוחד).
נסה לחשוב על פתרון שיחבר אותך בצורה קווית (ואסטטית).
לגבי האלחוט - יש מצב שהנתב יושב בקרבת מכשירים כמו בסיס של טלפון אלחוטי, מיקרוגל או מכשירים אחרים פולטי קרינה ?
חיבור מסך טלוויזיה וצפייה בשרותים כמו סלקום טי וי או נטפליקס דרך WiFi היא רעיון לא מוצלח גם אם החיבור יציב יחסית.
(ניכר שאצלך התווך האלחוטי אינו יציב במיוחד).
נסה לחשוב על פתרון שיחבר אותך בצורה קווית (ואסטטית).
לגבי האלחוט - יש מצב שהנתב יושב בקרבת מכשירים כמו בסיס של טלפון אלחוטי, מיקרוגל או מכשירים אחרים פולטי קרינה ?
ערב טוב חברה,
אחר טכנאי סיבים פניתי לח.י ולאחר ניסיונות חוזרים בהגדרות הטיוי לא התחברה לרשת ולא לוויפיי ומסקנת טכנאי ח.י "נראה כי כרטיס הרשת לא תקין." ובישר לי כי יש לו טכנאי ב-27/05 יעני תור לגניקולוג, ויתרתי על התענוג
למזלי אני עדיין בתקופת החזר הטיוי וקבלת כסף/טיוי אחרת פניתי לאולסייל וסוכם על איסוף והחזר הטיוי עד 14 יום מהיום.
תודה על התייחסותכם,
אהוד
אחר טכנאי סיבים פניתי לח.י ולאחר ניסיונות חוזרים בהגדרות הטיוי לא התחברה לרשת ולא לוויפיי ומסקנת טכנאי ח.י "נראה כי כרטיס הרשת לא תקין." ובישר לי כי יש לו טכנאי ב-27/05 יעני תור לגניקולוג, ויתרתי על התענוג
למזלי אני עדיין בתקופת החזר הטיוי וקבלת כסף/טיוי אחרת פניתי לאולסייל וסוכם על איסוף והחזר הטיוי עד 14 יום מהיום.
תודה על התייחסותכם,
אהוד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם יש את אותה התקלה גם בחיבור של ה-TV וגם בחיבור של הממיר, אז הבעיה לא בטלוויזיה.