Fire TV 4k נתקע במכס על תדרי WIFI - מהיכן להשיג הצהרה על טווח תדרים?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

שלום

אם משהו הצליח ללהביא לכאן את ה FIRE TV. שלחתי להם את התופס המלא עם מפרט תכני ורשמתי שהמוצר קיים ונמכר בארץ. הם מבקשים טווח תדרים ב מגה הרצים סביב ה 5GHz. בצ'אט מול אמזון סרבו לעזור לי כי הם לא רואים את ההזמנה שלי. אבל לא הזמנתי מהם ישירות כי זה לא נשלח לארץ, הזמנתי דרך IDGU. מהיכן אפשר למצוא מסמך אמין עם מידע טכני כזה?

תודה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #2 

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #3 

@sigamore
·

תודה. כן שלחתי להם את זה אבל אמרו שאין שם מידע על תחום תדרים סביב ה 5 גיגה הרץ ואין מידע על הספק מרבי של המשדר וי פי... כעקרון גם רשימת ערוצים אמזון לא מפרטת שם. מתוך רשימת הערוצים אפשר לדעת את רוחב הפס.

קצת התאכזבתי האמת מאמזון. אין להם מענה לשאלות טכניות עבור המוצר שלהם ונציגי הצ'אט לא רשאים לענות על שאלות שלא קשורות להזמנות שבוצעו עי אותו לקוח. הנציג אמר שעל החברה שבצעה את ההזמנה עבורי לפנות אליהם בצ'אט ולשאול.

אבל זו חברה ישראלית ואין עם מי לדבר שם. אמרו לי שההזמנות נעשות באופן אוטומטי עי מכונה ולא עי נציג... מה אני אמור לבקש, שהמכונה תפתח חלון צ'אט מול אמזון. בנוסף מתחילים לאיים עלי שכל עיקוב עלול לגרור תשלומי אכסון... הנגן FIRE TV 4K עלה 298 שח עד הבית לפי התחייבות, פתאום זה נראה שהמחיר לא סופי אם הלקוח מתעקב בלשחרר את החבילה..

אבל שוב, מהיכן אני אביא להם מסמך רשמי עם נתון כזה? המכשיר נמכר בארץ עי יבואן פרללי רק במחיר של 500 שח.. כבר נראה לי שהיה עדיף לשלם עוד 200 במקום להפסיד 300 בלי לקבל כלום...

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #4 

יש למכשיר מספר אישור fcc
חפש באתר של ה fcc לפי מספר באישור ויהיו לך כל הנתונים הדרושים

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #5 

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #6 

...
·

תודה! אבל לא ממש הבנתי מה אני שולח להם. בקישור יש אוסף קבצים, בשום מקום לא מצאתי אזכור למוצר עצמו FIRE TV. אולי אני מספס משהו? במשרד התקשורת אמרו לי שברגע שיהיה בידי את הנתונים הנדרשים אז לשלוח להם במייל עם מספר הבקשה בכותרת עם המילים השלמת נתונים בקשה XXXX. יש לי הרגשה שלשלוח להם רק את הקישור לא ממש יעזור כי גם מי שיפתח אותו עלול לא למצוא קשר למוצר.

האם ל FIRE TV GEN 3 2017 יש איזה מספר דגם טכני כלשהו? באמזון לא מצאתי. אני יודע למשל שלמוצרי אפל יש תמיד דגם מזהה.

תודה

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני לא יודע אם הם ישימו לב אבל אלו אישורים ל- fire stick ולא ל-fire tv 4k gen3
משום מה אין מידע על אישורי fcc ספציפית לדגם הזה- יכול להיות שאין שינויים במערך השידורים ועדיין זה קצת מוזר

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

דרך אגב ולמען הדורות הבאים שיתקלו בבעייה דומה
Amazon tv ו- amazon tv stick מופיעים ברשימת הפריטים שאושרו ליבוא אישי על ידי משרד התקשורת נכון ל- 26.3.18
באתר משרד התקשורת

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”