מבחן שרות - מוצר מניופאן במחיר גבוה או שרות חליפי זול

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mulin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שרות ניופאן- מבחן אישי
חברים יקרים
בעקבות סיפור אישי לגבי שרות ניופאן ולאחר שקראתי את כל הערות החלטתי לבדוק בעצמי את כדאיות השרות ואיכותו ולהלן התרשמותי:
הסיפור מתחיל בחיפוש וקנית רסיבר דנון 3806 , לדאבוני קניתי אותו בחנות שהחליטה לתת לי שרות בעצמה וזאת בעקבות מערכת קולנוע ביתית שקניתי (רסיבר דנון, רמקולים פוקאל, פלזמה פיוניר ודי וי די פיוניר},כאן התחיל מפח הנפש ,לביתי הגיעו שני אחינו מנצרת שדאגו לדחוף לי כבלים שבסופו של דבר חלקם לא התאים והשתדלתי לשים את הטוב ביותר שידי משגת.
לאחר שפניתי לחנות והבעתי את אי שביעות רצוני מהשרות שלחו לי בחור נחמד ואיש מקצוע טוב, אך בביתו ישנה מערכת דומה 3805 וזה מה שהוא מכיר ולאחר ששמעתי את התוצאות לא הייתי שבע רצון.
הבחור הגיע אלי שלוש פעמים ונתן את הנשמה, אך לא הכיר את כיול המערכת האוטומטי. הגעתי למסקנה שלא ניתן להיות סתם נודניק וכדאי להתייעץ עם איש מקצוע, והייתי מוכן לשלם כל סכום בכדי שיבואו לכוון את המערכת כמו שצריך.
פניתי לאחד מאנשי המקצוע באתר ישראל מחנות אניגמה, אדם שאיני מכיר אך בעבר ערך מבחן למכשיר והמליץ עליו והוא גילה לי שמגיע לי שרות מניופאן, דבר שמשום מה לא הוסבר לי בחנות ושהשרות הינו חינם.
קראתי גם את כל הערות על ניופאן והחלטתי לבדוק בעצמי ולשתף אתכם, וכל אחד שיסיק את המסקנות בעצמו.

התקשרתי ביום ה' לניופאן וקבעו לי תאום ליום א' הקרוב שמחתי על המהירות אך עקב רישום קודם במערכת נשלח טכנאי לירושלים (קניתי לאבי דרכם טלוויזיה בעבר והייתי רשום בירושלים למרות שאני גר בתל- מונד בשרון).
באותו רגע שעלו על הטעות התקשרו אלי ביום א' ותאמו לי ביקור ביום ב' (מפתיע אבל ממש מהר).

איש השרות היה נראה לי כטכנאי כללי ולמרות השרות האדיב(באמת עשה את שיכל) וכיול המכשיר הרגשתי שלא מיציתי דרכו את כל אפשרויות המכשיר.
בעצה של ישראל התקשרתי שנית והבעתי אי שביעות רצון מהשרות (הרגשתי לקוח נודניק אבל נודניק צודק)
התקשרתי לשרות, באמת היו אדיבים.
סיפרתי את הסיפור וביקשתי את אלון מנהל השרות.
הם אמרו אין צורך באלון העבירו אותי "לשרות מלכותי" , אילו שמטפלים במכשירים היותר מתוחכמים ותאמו לי איש שרות נוסף וכנראה יותר מקצועי (חשבתי לעצמי אולי לא ידעו איזה לקוח נודניק אני ושלחו קודם סתם מישהו יותר כללי)
רצו לבוא למחרת ולסדר לי , ביקשתי שזה יהיה דרור, שבמקרה נודע לי שעובד שם ואיש מקצוע מעולה .
ובאמת למרות שהוא פחות זמין בד"כ, ולא נהוג להזמין איש שרות ספציפי , בעקבות הטירטור שעברתי קבעו לי איתו ביום ד' הבא (עיקוב קל עקב חג העצמאות).
באמת אין מילים לשרות למוקד לאדיבות ולקטע שהם כלל לא התווכחו איתי ולא ניסו לעמת אותי אם הבחור שהיה אצלי, אפילו לא ביררו איתו כלום, הספיק להם שאמרתי שאני לא מרוצה.
אפילו את אלון מנהל השרות לא עירבו, כלום, מובן מאיליו לשלוח טכנאי רם דרג כי הלקוח לא מרוצה .
מסתבר כנראה שזה היחס האמיתי שלהם ללקוח ולא איזה השתדלות חד פעמית.
זה באמת שרות נדיר.
לא חיכיתי על הקו, תוך חמש דקות חזרו אלי וסידרו הכול והתאימו עצמם לזמנים שמתאימים לי.
במבחן הטיפול בלקוח הם מקבלים 10
אני בטוח שזה לא כך אצל כל יבואן חלופי וכפי שאמרתי היה לי ניסיון עם מתקינים חליפיים ואכלתי חצץ והכל היה בוויכוחים וזמן לחכות עד שממש הוציאו לך את והרוח מהמפרשים ואת השמחה מהמכשיר.

ביום ד' השבוע באמת הגיע דרור בשעה המיועדת ודבר ראשון שעשה בדק את החיבורים בין הרסיבר טלוויזיה ודי וי די , הכול היה תקין דבר שני נכנס להגדרות וחשכו עיניו ,
הסתבר שכל הזמן לא היה זיהוי של דולבי דיגיטל ברסיבר והוא תפקד כמו רסיבר ישן שמעבד אות סטריאופוני לסרוונד וכך יש אובדן הפקטים משמעותי .
דבר שני בהגדרות הרמקולים , הייתי מוגדר על רמקולים גדולים בפרונט במקום סטלטים (יש לי סט פוקל סיב אנד קוב 2 - מומלץ), כך שהמערכת נתנה נתונים שונים מהנדרש וכנראה יותר כוח בקדימה מה שגרם למערכת אובדן איזון וכן הרמקולים היו מכוונים על תחום תדרים רחב מ- 60 הרץ ובווליום גבוה נחנקו כיוון שהשמיעו בסים ביחד עם הסאב כאן הוא סידר את תחום התדרים שיתחילו לעבוד מ- 150 הרץ וישמיעו את תחום תדרים המותאם להם ואת התדרים הנמוכים השאיר לסאב וכן התאים את גודל הרמקולים למציאות מה שנתן איזון למערכת .
לאחר מכן הוא בדק שמיעתית את כיול המערכת שכבר נשמע הרבה יותר טוב ונתן חיזוק קל לשני הרמקולים האחוריים, עקב כך שהסלון שלי ומיקום הרמקולים ממש לא מחולקים בצורה אידיאלית,
דבר נוסף שעשה הוא בדק את תפקוד המערכת במעבר בין די וי די לטלוויזיה וגילה שאות הדיגיטל נעלם מידי פעם ועל מנת לקבלו מחדש יש לכבות את הרסיבר ולהדליק על כן הוסיף לי כבל נוסף אנלוגי ומאז המערכת מתפקדת פרפקט .
פשוט סוף סוף הרגשתי שניתן לסמוך על משהו שיודע בדיוק מה הוא עושה.
קיבלתי גם הסבר מקיף על הפונקציות הקימות כולל מעבר למוסיקה בסטריאו ושימוש נכון בכל המעבדים.הדיגיטאליים.
למי שלא ידוע השלט בדנון לא ממש ידידותי , קיבלתי גם הסבר על מגבלותיו .
אני ניסיתי להכניס את כל הפונקציות של כל השלטים בבית לשלט המוגבל הזה, שדובר כבר רבות עליו ופשוט יש דברים שלא ניתן לעשות, לו הייתי יודע מראש הייתי חוסך שעות וימים של עצבים וגם זה חשוב.

ולקינוח דרור הטכנאי נתן לי את הטלפון האישי שלו והבטיח להגיע לכל קריאה בעתיד
מישהו נתקל בשרות כזה... האמת לפני הבדיקה הייתי בטוח שאני הולך להתאכזב כי פה לא אמריקה, מסתבר שטעיתי.

לסיכום בהחלט היום אני יכול להוריד את הכובע בפני ניופאן על שלושה דברים
א. שרות מהיר ומוקד זמין תמיד וללא הגבלה
ב. על שרות מקצועי יוצא דופן
ג. על כך שלמרות שאני התייאשתי בדרך הרגשתי שאני לא לבד

בקיצור היום אני מבין שהאלף שקל ששילמתי יותר , היו העסקה הכי טובה שעשיתי ומי שלא התנסה בכך לא יבין .
היום אני יודע שעדיף אלף שקל פחות בכיס ומכשיר שמצדיק את המחיר מאשר עוד אלף שקל בכיס ומכשיר שמתפקד כמו רסיבר ישן והרבה שעות עצבים.
שרות טוב עולה כסף למי שנותן אותו אך שווה זהב למקבל, אל תחסכו בזה !!!
ולדעתי במכשירים מסוג זה השרות הינו הפרמטר החשוב ביותר שצריך לקחת בחשבון ולהערך לשלם אותו ואם לא תשלמו היום תשלמו אחרכך.
שקונים מחשב כל אחד יודע ששלוש שנים שרות בבית הלקוח שווה סדר גודל של 150 דולר .
במערכות אילו המצריכות לפעמים התאמות בין מס' מכשירים וטכנולוגיות חדשות, לדעתי צריך אדם יותר מקצועי ומן הסתם גם יקר יותר,מסתם איש שרות רגיל והתמורה בהתאם.

ממליץ גם לכם להרים את נושא השרות ולעשות מבחנים כאילו גם ליבואנים יוקרתיים אחרים ולשתף את כולם שנלמד עם מי כדאי לעבוד והאם התשלום לשרות בעת הרכישה מומלץ.

תודה מיוחדת לישראל מאניגמה שגילה לי שניופאן נותנים שרות למכשיר ולא הסכים לשלוח לי מישהו בתשלום למרות שהייתי מוכן לשלם

לשאלות
מולי נחמה
0522736100

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

נשמע יותר מדי פרסומי לטעמי

"על כך שלמרות שאני התייאשתי בדרך הרגשתי שאני לא לבד"

מה אתה במסע כומתה?

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

סיפור ארוך, אך יפה.

שליחה #3 

גם אני חושב שכדאי{ברוב המקרים} להוסיף עוד כמה שקלים...ולישון בשקט.
:קפה:

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881

שליחה #4 

כבר דיברנו על הנושא ואפילו באופן ספציפי על ניופאן ואני מוכרח להגיד שגם אני מחזיק בעמדה שעדיף ללכת על היבואן המורשה.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

הסיפור כלל לא מפתיע אותי כי גם אני נתקלתי בשירות יוצא מן הכלל של חברת ניופאן.

mulin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

jepe כתב:נשמע יותר מדי פרסומי לטעמי

"על כך שלמרות שאני התייאשתי בדרך הרגשתי שאני לא לבד"

מה אתה במסע כומתה?
...
אני באמת כמעט ויתרתי ולא הייתה לי בעיה לשלם למישהו שיעזור וכפי שאמרתי לאחר הפצרות של בחור בשם ישראל מהאתר החלטתי להתקשר ואם זה היה גורם צעקות וריב איתם הייתי מוותר
בגלל שהיו בסדר המשכתי בתהליך וזאת כוונתי שלא הרגשתי לבד

אני בערך פעם ראשונה כותב באתר הזה ומלבד התכתבות עם ישראל בנוגע לבעיה אני לא מכיר כאן אף אחד וגם לא את ישראל שהיה נחמד ועזר לי

קניתי את המערכת לפני ארבעה חדשים ועכשיו רק עכשיו תוך שבועיים הכל הסתדר
אז לדעתי מגיע להם פרגון ואני מתנצל אם נשמעתי מעט פרסומי אבל באמת עזרו לי
אתה מוזמן להתקשר אליהם ולראות את היחס
ולבוא לביתי ולהתרשם מהמערכת,את הטלוויזיה קניתי דרך ט.ר וגם הדי וי ואפילו הרמקולים והבחור שבא מניופאן יכל להגיד חלק לא באחריותי אבל הוא בדק את כל הכיוונים טלויזיה וידאו ואני מרגיש שצריך לפרגן
מקווה שאתה מאמין לי

מולי
נערך לאחרונה על ידי mulin ב 27/04/2007 16:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

eldad_z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 676
נתן תודות: 0

שליחה #7 

נערך
נערך לאחרונה על ידי eldad_z ב 27/04/2007 18:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #8 

מולי אתה קרוב לשטחים (כמוני) לך תדע מי קורא את הפורום :roll:
ממליץ לך למחוק את הכתובת :lol:
מי שרוצה יאמין לך
בהצלחה!!!
אור שפע ואהבה

mulin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

tiptip כתב:מולי אתה קרוב לשטחים (כמוני) לך תדע מי קורא את הפורום :roll:
ממליץ לך למחוק את הכתובת :lol:
מי שרוצה יאמין לך
בהצלחה!!!
...
תודה מוחק

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #10 

מחמוד רשם כבר
סתם :lol: :lol: :lol:
תתחדש ותהנה!!!

mulin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

טעות
נערך לאחרונה על ידי mulin ב 27/04/2007 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881

שליחה #12 

mulin כתב:דרך אגב היום בחור שאל עם לקנות סוני דרך ניופאן או פיליפס והמלצתי לו פיוניר אתה יכול לבדוק בפורום
...
לא הבנתי על מה אתה מדבר...סוני דרך ניופאן, פיליפס, פיוניר?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”