Nvidia Shield TV לא מורשה לייבוא מאמאזון לישראל
בהמשך להודעה שפורסמה בשרשור הזה:
https://www.hometheater.co.il/vt296988.html
בדקתי את העניין מול השירות של אמאזון והם אישרו לי שאכן אין אפשרות יותר לרכוש את המוצר עם משלוח לישראל.
זה מאוד מוזר כי אני אישית קיבלתי לפני מספר חודשים אישור ממשרד התקשורת לייבוא של הסטרימר הזה.
https://www.hometheater.co.il/vt296988.html
בדקתי את העניין מול השירות של אמאזון והם אישרו לי שאכן אין אפשרות יותר לרכוש את המוצר עם משלוח לישראל.
זה מאוד מוזר כי אני אישית קיבלתי לפני מספר חודשים אישור ממשרד התקשורת לייבוא של הסטרימר הזה.
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הזמנתי ולא קיבלתי שום הודעה שכזו.
באיזה שלב מקבלים את ההודעה?
במידה ויש אישור ממשרד התקשורת, למה לא להעביר ישירות לאמאזון.
מה ההבדל בין מוצר זה לבין רסיבר למשל..
לדעתי יש פה טעות אנוש מצד אמאזון.
באיזה שלב מקבלים את ההודעה?
במידה ויש אישור ממשרד התקשורת, למה לא להעביר ישירות לאמאזון.
מה ההבדל בין מוצר זה לבין רסיבר למשל..
לדעתי יש פה טעות אנוש מצד אמאזון.
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
קודם כל אני מקווה שאכן מדובר בטעות, כי המון אנשים מזמינים את הסטרימר הזה מאמאזון ויהיה מבאס לדעת שזה לא יהיה אפשרי יותר.
מבחינת הבדל בינו לבין רסיבר - אין הבדל מבחינת קבלת אישור לייבוא כי בשני המקרים המוצר פועל בתדרים אלחוטיים שלא מאושרים לשימוש פרטי בישראל.
משרד התקשורת פרסם לפני מספר שבועות הודעות בתקשורת לגבי הקלות שינתנו לצרכן הפרטי בייבוא מוצרים כאלה, לא יודע עד כמה זה נכנס לפועל אם בכלל.
לגבי האישור לייבוא - את אמאזון זה לא מעניין, אתה צריך להציג אותו למכס במידה והמוצר ייעצר שם.
מבחינת הבדל בינו לבין רסיבר - אין הבדל מבחינת קבלת אישור לייבוא כי בשני המקרים המוצר פועל בתדרים אלחוטיים שלא מאושרים לשימוש פרטי בישראל.
משרד התקשורת פרסם לפני מספר שבועות הודעות בתקשורת לגבי הקלות שינתנו לצרכן הפרטי בייבוא מוצרים כאלה, לא יודע עד כמה זה נכנס לפועל אם בכלל.
לגבי האישור לייבוא - את אמאזון זה לא מעניין, אתה צריך להציג אותו למכס במידה והמוצר ייעצר שם.
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נחכה ונראה.
מקסימום אפשר לשלוח הודעה גם לגורמים נוספים באמאזון (פרט לנציג כזה או אחר בשירות הלקוחות)
מקסימום אפשר לשלוח הודעה גם לגורמים נוספים באמאזון (פרט לנציג כזה או אחר בשירות הלקוחות)
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7