UE65MU9000 vs UE65MU7000 vs UE65MU8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
itzik1983 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אשמח לעזרה בהבנת ההבדלים בין הדגמים. הבנתי שמה שמשווק בחו"ל לא זהה לדגמים שמשווקים בארץ.
אולי אם אבין למה הדגמים האלה מקבילים באתרים הבינלאומיים של סמסונג יהיה לי קל יותר להשוות, כי באתר של היבואן אין מספיק מידע.

כמו כן אשמח להכוונה היכן לרכוש. אני לא מתלהב לשלם הרבה יותר בעבור יבואן רשמי מאחר ומניסיוני הקלקולים באים בדרך כלל אחרי תקופת האחריות בכל מקרה :? אם ההפרש לא גדול זה משהו אחר.

תודה מראש! (Y)

נ.ב.

אם יש המלצה למשהו אחר בתקציב הזה אני לא נעול על סמסונג. לא תכננתי להוציא יותא מ 5,000 אבל אני גמיש לכל היותר עד 6,000. גודל מסך 65"

sunnyryz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

תפסול סדרה 7000, בסדרות low-end מה שנשאר מסמסונג ככל הנראה רק המדבקה.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

@sunnyryz
·
אתה מדבר מניסיון אישי שלך או מנסיונם של אחרים, שמתבססים על ניסיונם של אחרים, שמתבססים על ניסיונם של.....
להורי יש את ה-7000 בגודל 50 והתמונה בסדר גמור, ממש לא מסך מדבקה.
מבחינת מערכת ההפעלה היא זהה בין כל הסדרות וגם זה משהו, וממש ממש לא שווה ערך למסך מדבקה.
את ההבדלים באיכות התמונה בין המסכים ראיתי רק בחנות, כאשר הם עומדים אחד ליד השני, שם יש יתרון ברור ל-8000/9000, אך הסלון בית הורי לא שמתי לב לאיזו מיגרעה במסך, להיפך, רואים מעולה.

לגבי הדגמים,
ה-7000 מקביל ל-6300 בארה״ב, ה-8000/9000 זהים לדגמים בארה״ב.
במחיר של ה-9000 כיום כנראה שאין הרבה היגיון לרכוש מסך אחר.
אחריות, גם כזו שלא ע״י נותן השרות הטוב ביקום, עדיפה על ללא אחריות כלל.
להבנתי דרך היבואן המורשה ניתן להאריך את תקופת האחריות בתוספת מחיר יחסית נוחה לעד 6 שנים אחריות, זה משמעותי מאוד.
תנסה להתקשר לאלקטוניקס פרו ולשאול אותם אם אתה יכול לעשות זאת גם למסכים מהיבואן המקביל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”