קניתי אותו על עיוור והדאק שבו אינו שידוך טוב לאוזניות שלי. האוזניות שלי נורא לינאריות ולא נותנות דגש על דבר כנ"ל לגבי הדאק של המכשיר, מאוד מאוד מפורט ושקוף עם דיוק, במה, באס מדהים וללא דגש על דבר ספציפי. הדאק שבמכשיר יהיה שידוך מצויין עבור אוזניות צבעוניות כגון LCD 2 או TH900 או לכל אחד שמחפש נטו לשמוע הכל ללא דגש ספציפי (אולפן הקלטות). יש למכשיר כניסה אנלוגית משמע אפשרות להשתמש בדאק חיצוני עם ההגברה המדהימה שלו. כל דאק שתחברו אליו תשמעו את הפוטנציאל המקסימלי של הדאק דרך ההגברה של הCMA600i. כשאני מחבר את הדאק של הR2R 11 לCMA600 אני מקבל בדיוק מה שאני רוצה, יותר מוזיקליות ופחות דיוק אבל זה אוברקיל להחזיק 2 דאק/אמפ ועדיף לי לקנות פשוט דאק/אמפ שאינו רפרנס כמו הCMA600.
אמכור במחיר מצויין 3500 שקל ומשלוח אל סניף הדואר הקרוב לביתך עליי. התשלום באמצעות פייפאל או ניתן לבוא לכרמיאל ולשלם במזומן.
נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
prolol
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 954
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי prolol ב 18/05/2018 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sourc3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1331
אתה משוגע לגמרי 😁
נשאר בסוף רק עם ה-R2R או משדרג?
בהצלחה! מכשיר נדיר בלוחות.
נשאר בסוף רק עם ה-R2R או משדרג?
בהצלחה! מכשיר נדיר בלוחות.
-
prolol
-