Logitech Harmony 880 חוות דעת לאחר שימוש
כבר זמן מה אני משתעשע ברעיון של מערכת שליטה/שלט אוניברסאלי בכדי למזער את הצורך בשלטים הרבים שבביתנו (14 אבל מי סופר)
הבית החדש כבר תוכנן לקלוט מערכת שליטה עבור בית חכם, אבל עד המעבר יש לנו קצת פחות משנה אז מה עושים?
ההיכרות שלי עם שלטים אוניברסלים תמיד נגרמה בטעם מוחמץ, ואיפה שהו לפני 8 שנים איבדתי כול רצון להשתמש בשלטים אלו.
בחודשים האחרונים המגמה התחילה להשתנות, עם המעבר ליס והשידורים הרחבים מצאנו את עצמנו מזדקקים שוב ושוב לשלט הטלביזיה בכדי שנוכל לשנות את זווית הצפייה.
כמו כן לא עזר במיוחד שביתנו הקטנה מתעקשת תמיד להעלים אי אילו מהשלטים של המערכות אל תוך משחקיה, משך הזמן גם הוא הקהה את הטעם המר של העבר וכאן נפלא ההחלטה – צריך שלט שידע לתפעל את המערכות בבית בקלות ויעילות ועם זאת לא יעלה סכום גבוהה שכן בדירה החדשה מערכת השליטה אמורה להשתנות לחלוטין.
לאחר בדיקה קלה של מוצרים הנמצאים בשוק הוחלט על רכישת שלט Harmony מדגם 880
ההחלטה נפלה על ה Harmony בשל קלות השימוש והתפעול (אישתי עד היום מתקשה לעבור יום ללא תסכול מהשלט של יס).
מפאת מחירו של המכשיר בארץ ביקשתי מחבר שחוזר מארה"ב לרכוש בעבורי את השלט בנכר
אתמול בלילה קיבלתי את השלט ומיד התיישבתי לתצר אותו עבור המערכת בסלון הכוללת:
TV JVC 32PROW
מקרן Infocus X1
דיוידי Pioneer DV757Ai
ליזר דיסק Pioneer CLD D925
טיונר של NAD
פרה Rotel RSP 985
מגבר RMB 1095
שלב התקנת התוכנה עבר כצפוי ללא תקלות, ולאחריו הגיע שלב יצירת החשבון וחיבור השלט למחשב ע" כבל USB
לאחר שלב החיבור התוכנה שואלת אילו מכשירים ומאיזה דגם השלט אמור לנהל, ולאחר מיכן מאפשרת יצירה של אירועים (די דומה למקרו) כגון צפייה ב TV, ראית סרט בדיוידי כאשר הצפייה יכולה להתרחש הן במקרן או בטלביזיה וכו....
במידה והמערכת של Logitech לא מזהה את השלט המוכנס כראוי ניתן ללמד את השלט כיצד עובד השלט המקורי, מכיוון שבשלב זה מקבלים חיווי ויזואלי במסך המחשב הפעולה הנה נוחה וקלה
למורת שלא היה לי כול חשק לקרוא את ההוראות שלב התיצור עבר בהצלחה ומלבד שינויים קלים שהוספתי (הוספת כפתורים לא שגרתיים שישנם בשלטים) לא נדרשתי לשנות דבר.
כבר בבדיקה הראשונה הכול עבד חלק וללא דופי, כרגע השלט מתוצר עבור שש תרחישים והכול עובד כמו שעון שוויצרי.
לא נכנסתי עדין לאפשרויות של שינוי האיקונים אולי בהמשך.
השלט עצמו קל ונוח למדי לתפעול הוא יושב טוב בידיים אבל את כפתורי הדפדוף בערוצים וכן את כפתור הווליום הייתי מאבה במקצת בשם הנוחות.
הרושם לאחר יום שימוש הוא כי מדובר בהחלט בשלט אוניברסאלי שיוצר עם לא מעט מחשבה על מנת שהמשתמש הממוצע יוכל להפיק ממנו את המרב ובקלות.
מבחינתי האישית מדובר ברכישה מוצלחת והראיה הטובה ביותר לכך הוא שכבר כמעט יממה אישתי אינה קוראת לי לבדוק מה קורה עם השלט של הממיר, אפילו היא נהנית מהקלות והנוחות שבתפעול ה Harmony
בעד:
עלות (לפחות בחו"ל)
נוחות תיצור ותיפעול
יצירת תרחישים
מטען חיצוני
נגד:
לא כול המקשים נוחים לשימוש
אין אפשרות להכנת מסכים מורכבים
יצירת תרחישים אינה תחליף למקרו אמיתי
עריכת השלט מחייבת חיבור לאינטרנט
הבית החדש כבר תוכנן לקלוט מערכת שליטה עבור בית חכם, אבל עד המעבר יש לנו קצת פחות משנה אז מה עושים?
ההיכרות שלי עם שלטים אוניברסלים תמיד נגרמה בטעם מוחמץ, ואיפה שהו לפני 8 שנים איבדתי כול רצון להשתמש בשלטים אלו.
בחודשים האחרונים המגמה התחילה להשתנות, עם המעבר ליס והשידורים הרחבים מצאנו את עצמנו מזדקקים שוב ושוב לשלט הטלביזיה בכדי שנוכל לשנות את זווית הצפייה.
כמו כן לא עזר במיוחד שביתנו הקטנה מתעקשת תמיד להעלים אי אילו מהשלטים של המערכות אל תוך משחקיה, משך הזמן גם הוא הקהה את הטעם המר של העבר וכאן נפלא ההחלטה – צריך שלט שידע לתפעל את המערכות בבית בקלות ויעילות ועם זאת לא יעלה סכום גבוהה שכן בדירה החדשה מערכת השליטה אמורה להשתנות לחלוטין.
לאחר בדיקה קלה של מוצרים הנמצאים בשוק הוחלט על רכישת שלט Harmony מדגם 880
ההחלטה נפלה על ה Harmony בשל קלות השימוש והתפעול (אישתי עד היום מתקשה לעבור יום ללא תסכול מהשלט של יס).
מפאת מחירו של המכשיר בארץ ביקשתי מחבר שחוזר מארה"ב לרכוש בעבורי את השלט בנכר
אתמול בלילה קיבלתי את השלט ומיד התיישבתי לתצר אותו עבור המערכת בסלון הכוללת:
TV JVC 32PROW
מקרן Infocus X1
דיוידי Pioneer DV757Ai
ליזר דיסק Pioneer CLD D925
טיונר של NAD
פרה Rotel RSP 985
מגבר RMB 1095
שלב התקנת התוכנה עבר כצפוי ללא תקלות, ולאחריו הגיע שלב יצירת החשבון וחיבור השלט למחשב ע" כבל USB
לאחר שלב החיבור התוכנה שואלת אילו מכשירים ומאיזה דגם השלט אמור לנהל, ולאחר מיכן מאפשרת יצירה של אירועים (די דומה למקרו) כגון צפייה ב TV, ראית סרט בדיוידי כאשר הצפייה יכולה להתרחש הן במקרן או בטלביזיה וכו....
במידה והמערכת של Logitech לא מזהה את השלט המוכנס כראוי ניתן ללמד את השלט כיצד עובד השלט המקורי, מכיוון שבשלב זה מקבלים חיווי ויזואלי במסך המחשב הפעולה הנה נוחה וקלה
למורת שלא היה לי כול חשק לקרוא את ההוראות שלב התיצור עבר בהצלחה ומלבד שינויים קלים שהוספתי (הוספת כפתורים לא שגרתיים שישנם בשלטים) לא נדרשתי לשנות דבר.
כבר בבדיקה הראשונה הכול עבד חלק וללא דופי, כרגע השלט מתוצר עבור שש תרחישים והכול עובד כמו שעון שוויצרי.
לא נכנסתי עדין לאפשרויות של שינוי האיקונים אולי בהמשך.
השלט עצמו קל ונוח למדי לתפעול הוא יושב טוב בידיים אבל את כפתורי הדפדוף בערוצים וכן את כפתור הווליום הייתי מאבה במקצת בשם הנוחות.
הרושם לאחר יום שימוש הוא כי מדובר בהחלט בשלט אוניברסאלי שיוצר עם לא מעט מחשבה על מנת שהמשתמש הממוצע יוכל להפיק ממנו את המרב ובקלות.
מבחינתי האישית מדובר ברכישה מוצלחת והראיה הטובה ביותר לכך הוא שכבר כמעט יממה אישתי אינה קוראת לי לבדוק מה קורה עם השלט של הממיר, אפילו היא נהנית מהקלות והנוחות שבתפעול ה Harmony
בעד:
עלות (לפחות בחו"ל)
נוחות תיצור ותיפעול
יצירת תרחישים
מטען חיצוני
נגד:
לא כול המקשים נוחים לשימוש
אין אפשרות להכנת מסכים מורכבים
יצירת תרחישים אינה תחליף למקרו אמיתי
עריכת השלט מחייבת חיבור לאינטרנט
נערך לאחרונה על ידי exupgh12 ב 26/04/2007 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן בבסיס הנתונים של ההרמוני הייש את הממירים של יס ולכן אין צורך בתכנות נוסף.KOOKE כתב:האם בבסיס הנתונים של שלט ההרמוני היה את הנתונים של הממיר או שהיית צריך "ללמד" את שלט ההרמוני ?
היכן ניתן לבדוק אילו מכשירים מצויים בבסיס הנתונים של ההרמוני ?
אם לא אכפת לך מה העלות של המכשיר בארה"ב ?
שלמה...
אין לי מושג אילו מוצרים נמצאים בבסיס הנתונים לש הרמוני, אם תקים חשבון נראה לי שיש אפשרות לבדוק.
אם יש משהוא ספציפי שאתה מחפש אני יכול לבדוק עבורך או שתישלח מייל לתמיכה של לוג'יטק
עלות המכשיר ב B&H הנה 160$ אבל ניתן למצוא בחנויות אחרות גם במחיר של כ 140$
עם ערך הדולר היום מדובר בפער גבוהה לעומת מחירו של השלט בארץ.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
אני משתמש בהרמוני 880 מאוגוסט 2005 (נרכש ביולי) והוא נהדר.
כאשר נתקלתי בבעיות בהגדרות, תמיד התמיכה בארה"ב פתרה לי את הבעיה.
בתור משתמש בייס מקס נתקלתי בבעיה במקש ה-Pause והם סידרו לי זאת. ממירים של ייס קימים במאגר הנתונים אולם לא ממיר הייס מקס דבר שחייב אותי ללמד את המקשים הנדרשים פעולה פשוטה ולא מסובכת.
יש סקירה שלי על השלט מאוג' 2005 ואני ממליץ עליו מאוד.
ערן
בתור משתמש בייס מקס נתקלתי בבעיה במקש ה-Pause והם סידרו לי זאת. ממירים של ייס קימים במאגר הנתונים אולם לא ממיר הייס מקס דבר שחייב אותי ללמד את המקשים הנדרשים פעולה פשוטה ולא מסובכת.
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ערן שלום,carmonle כתב:אני משתמש בהרמוני 880 מאוגוסט 2005 (נרכש ביולי) והוא נהדר.
ערן...
אשמח לקבל לפרטי, פרטים כגו:ן מחיר, איפה נקנה,איך הוא מתוכנת, והאם יש לך מושג מדוע מיבאים לארץ את ה 885 ואילו 880 משווק בארה"ב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
הממיר קיים במאגר הנתונים אך חסר כפתורי הניווט עבור ההקלטה וכפתור ה (?).carmonle כתב:ממירים של ייס קימים במאגר הנתונים אולם לא ממיר הייס מקס דבר שחייב אותי ללמד את המקשים הנדרשים פעולה פשוטה ולא מסובכת....
לימוד 6 הכפתורים הללו לוקח פחות מדקה.
אין מה לחשוש לגבי חוסר של מוצר ב DB, המאגר מתעדכן עד בסיס יומי והינו עצום בגודלו.
אם נגיד ונתקלתם במוצר שלא קיים, לימודו לוקח כ 5~ שניות לכפתור והפעולה מאוד קלה ופשוטה לביצוע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
exupgh12,
תודה!
הוספתי את המוצר דרך הביקורת, אבל הוספת את התכנים לשדה ההערות ולא במקום הנכון.
שלחתי לך הודעה פרטית.
תודה!
הוספתי את המוצר דרך הביקורת, אבל הוספת את התכנים לשדה ההערות ולא במקום הנכון.
שלחתי לך הודעה פרטית.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
לפני שבועיים רכשתי את ה- 550. יש לי בעיה עם הגדרה של Generic activity.
היא מופיעה לקראת סוף השרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
בכל מקרה, גם אם לא ממש תוכלו לעזור לי למציאת הפתרון, אשמח אם מישהו יפנה אותי ללינק בו אוכל להעביר את הפניה שלי לתמיכה של logitech.
כל שמצאתי אלו הם מספרי טלפון, ללא אפשרות להעביר אליהם פניה בכתב.
חיפשתי גם בתכנה עצמה, לאחר ביצוע Login, ולא מצאתי איך לעזאזל פונים אליהם.
אשמח לעזרה.
תודה,
Giliboy
לפני שבועיים רכשתי את ה- 550. יש לי בעיה עם הגדרה של Generic activity.
היא מופיעה לקראת סוף השרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
בכל מקרה, גם אם לא ממש תוכלו לעזור לי למציאת הפתרון, אשמח אם מישהו יפנה אותי ללינק בו אוכל להעביר את הפניה שלי לתמיכה של logitech.
כל שמצאתי אלו הם מספרי טלפון, ללא אפשרות להעביר אליהם פניה בכתב.
חיפשתי גם בתכנה עצמה, לאחר ביצוע Login, ולא מצאתי איך לעזאזל פונים אליהם.
אשמח לעזרה.
תודה,
Giliboy
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
לאחר שתעשה Login ב Logitech Harmony Remote Software 7, בצד ימין למעלה יש לך אפשרות ל Contact Us.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תודה רבה זיו.
רק תיקון קטן:
אחרי ה- Login צריך לבחור ב- More help ( בקושי מבחינים בו) ואז נפתח החלון המתבקש.
שוב תודה,
Giliboy
רק תיקון קטן:
אחרי ה- Login צריך לבחור ב- More help ( בקושי מבחינים בו) ואז נפתח החלון המתבקש.
שוב תודה,
Giliboy
...