רכישת מכונת קפה אוטומטית למתחיל

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
ZoharN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אחרי קצת קריאה פה בפורום הגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש מכונת קפה אוטומטית ראשונה.
אני מעוניין במכונה שגם טוחנת את הקפה, וגם בעלת יכולת הקצפה (פחות חשוב כרגע הרמה של ההקצפה) ונראה לי שהמכונה שהכי תתאים לי היא הMelitta Caffeo Solo Perfect Milk ?
https://www.amazon.de/Melitta-E957-103- ... uage=en_GB
בארץ ראיתי שהיא עולה קרוב ל 3000 ש"ח ומאמזון גרמניה ניתן להזמין אותה ב 350 אירו?
קודם כל אשמח לשמוע האם יש מכונה שיותר תתאים לצרכים של מתחיל בתחום, שמה שהוא מעוניין בו זאת מכונה שתכין אספרסו טוב (ההקצפה היא עבור שאר דיירי הבית :wink:).
התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח.
שנית, אין לי גם כלל ניסיון עם הזמנה מאמאזון, האם המחיר שמוצג לי ה 350 אירו הוא סופי וכולל גם את המכס / מע"מ שאני עלול להידרש לשלם ? או שאת זה אני מבצע בנפרד מול הרשויות במידה והמכונה תעצר שם ?
בנוסף, כאשר בדקתי את המחיר באמאזון גרמניה - בשלב בחירת סוג המשלוח, מחיר המכונה ירד ל 300 אירו - האם זה הגיוני ?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

הגיוני שאמזון יהיו פיירים איתך רק תברר שבאמת אמזון מוכרים לך. בגדול מליטה מכונות טובות
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

doutsh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

היי זוהר,
לי יש דגם כמעט זהה, למעט המקציף שאצלי הוא מעט שונה. לטעמי זו מכונה מעולה, בהתחשב במגבלות המכונה האוטומטית.

המחיר שאתה רואה (350 יורו) הוא כולל מיסים מקומיים אבל לא כולל משלוח ומכס.
ברגע שבחרת משלוח למדינה שהיא מחוץ לאירופה, אוטומטית יורדים לך המיסים המקומיים ולכן המחיר ירד ל-300 יורו.
אם תתקדם עוד קצת בשלבי הקנייה (אל תדאג, תמיד תוכל לחזור אחורה) תוכל לראות את המחיר הסופי הכולל משלוח ומכס ומע"מ והכל.
זהו המחיר הסופי, אף אחד לא יגבה ממך שקל נוסף, ואם בטעות מישהו יעשה זאת, אמזון תזכה אותך.
אמזון דואגת לשלם את כל מה שצריך.
במקרים מסוימים היא אפילו תחזיר לך קצת כסף אם מסיבה כלשהי בפועל הם שילמו פחות מיסים ממה ששיערו בהתחלה.

תתחדש!

doutsh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

הנה, חסכתי לך את העבודה.
כולל משלוח ומיסים זה יצא לך 500 יורו.
ויש עכשיו בעמוד של המכונה וואוצ'ר של 20 יורו, כלומר בסוף בסוף יצא לך 480 יורו עד הבית

ZoharN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

תודה לכולם !
הזמנתי אותה, וכן יצא כמו המגיב מעלי, 479 אירו. הזמנתי את האחרונה במלאי :D.
המחיר אכן לא כמו שמופיע אלא לא כולל את המיסים והמשלוח לארץ :!:

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”