מחפש שלט אחד לשליטה בסלון

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ehadad37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני מעוניין למצוא שלט אחד שישלוט בציוד הבא:
מחשב NUC
סטרימר אנדרואיד TV (כרגע יש ברשותי סטינג של יס אבל ייתכן ובעתיד יהיה מכשיר אחר)
טלוויזיה סמסונג mu90000

אני מניח שה שההרמוני ישלוט בהכל אבל איך בדיוק השליטה שלו במחשב? האם הוא מאפשר שליטה על הסמן של העבר במחשב?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

כן, ה harmony יאפשר שליטה במחשב אבל רק בתנאי שמה שרץ על המחשב מאפשר שליטה גם עם שלט.

תקשורת ה IR של השלט לא מאפשרת לשלוט בתנועה חופשית של הסמן על המסך. כל מה שהיא מאפשרת זה מיפוי של כפתורים פשוטים וחצי התנועה. אם אי פעם ניסית לשלוט על מחשב רק עם חצי התנועה אתה תבין לבד עד כמה זה בלתי אפשרי ומתסכל. לכן השלט נועד בעיקר לשלוט על תוכנות הרצות על המחשב ושבנויות לקבלת קלט משלט. תוכנות כמו JRiver Media Center למשל במצב של Theater View.

הפתרון שלי, שייתכן ולא יתאים לך, הוא הוספת לוח מקשים אלחוטי קטן עם משטח touchpad. אני משתמש בו בעיקר כדי לבצע עבודות תחזוקה ב HTPC וכדי לאתחל תוכנות מסוימות. מרגע שאני במדיה סנטר אני משתמש רק בשלט. אותו שלט גם שולט לי על יתר הדברים, כמו המגבר, מזרים המדיה, המסך וכדומה, המחשב הוא גם HTPC ייעודי שמעלה את המדיה סנטר במיידית עם כל אתחול כך שהשימוש בלוח המקשים הוא נדיר ובעיקר משמש אותי להחלפת התקני שמע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #3 

@ehadad37
·
ההרמוני מתחבר ל NUC ב BT לצורך סימולציה של מקלדת עכבר, בממשק בטלפון אפשר להזיז את הסמן באמצעות נגיעה במסך ויש גם מקלדת.
בנוסף יש גם שליטה בIR בעיקר לתוכנות מדיה

ehadad37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

חשוב לי האפשרות לשלוט על הזמן של העכבר. אני מריץ וידיאו על גבי הכרום וכמו כן רואה סרטים שנמצאים על גבי המחשב.
למה הכוונה בממשק בטלפון? האם אתה מדבר על אפליקציה יעודית שקיימת בטלפון שמאפשרת ממשק של עכבר ללא קשר לשלט של ההרמוני?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 519 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #5 

@ehadad37
כל שלטי הרמוני הכוללים את רכיב ה hub מאפשרים שליטה מלאה על ה devices וה activities דרך אפליקציה לנייד או לטבלט. למעשה יש לך שלט נוסף במקביל לשלט הפיזי שמגיע עם חלק מהערכות.
אם אתה ממש מינימליסטי אז 5םשא לרכוש רק את ה hub ואז השליטה במערך כולו תהיה דרך האפליקציה בלבד …!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”