מה המהירות הורדה מקסימלית בפועל למי שיש 100 מגה ?
היי,
אם לדוגמא יש לכם 100 מגה מחברת HOT , ואתם בודקים מהירות ומקבלים 100Mbit לשניה , אז אתם גם אמורים לקבל במהירות הורדה של קבצים 12.5MBye לשניה. בפועל למי שכן מקבל את בדיקת מהירות לפי האינטרנט שלו , אתם באמת מקבלים הורדה מקסימלית גם MByte Per Sec הכוונה 12.5 או זה הרבה פחות ?
אצלי עבור 100Mbit בשעות היום שאני מקבל את המהירות הזאת אז ההורדה המקסימלית זה 5.5MByte per Sec , למה זה לא 12.5 ?
אם לדוגמא יש לכם 100 מגה מחברת HOT , ואתם בודקים מהירות ומקבלים 100Mbit לשניה , אז אתם גם אמורים לקבל במהירות הורדה של קבצים 12.5MBye לשניה. בפועל למי שכן מקבל את בדיקת מהירות לפי האינטרנט שלו , אתם באמת מקבלים הורדה מקסימלית גם MByte Per Sec הכוונה 12.5 או זה הרבה פחות ?
אצלי עבור 100Mbit בשעות היום שאני מקבל את המהירות הזאת אז ההורדה המקסימלית זה 5.5MByte per Sec , למה זה לא 12.5 ?
מהירות של חיבור בודקים ב speedtest.net לשרת בארץ, אם אתה מקבל 100Mb/s+- אז החיבור תקין.
יש הרבה גורמים שמשפיעים על מהירות הורדת קובץ ממקור יחיד, עומס אצל הספקית, עומס אצל המקור, מספר תחנות בדרך...
לדוגמה אם השרת בארץ (מספר תחנות מאוד קטן) , יש לו מספיק רוחב פס ואין עומסים אצל אחד מהצדדים אז אפשר לקבל מהירות מקסימלית של הקו, לדוגמה:
לדוגמה: - מקבל שם את המקס' של הקו שלי 10.5MB/s.
בהורדת קובץ/קבצים ממספר גדול של מקורות (טורנט לדוגמה) אתה מקבל מכל מקור מהירות קטנה וכשזה קורה בו-זמנית אתה מקבל בסך הכל מהירות לא רעה בכלל.
יש הרבה גורמים שמשפיעים על מהירות הורדת קובץ ממקור יחיד, עומס אצל הספקית, עומס אצל המקור, מספר תחנות בדרך...
לדוגמה אם השרת בארץ (מספר תחנות מאוד קטן) , יש לו מספיק רוחב פס ואין עומסים אצל אחד מהצדדים אז אפשר לקבל מהירות מקסימלית של הקו, לדוגמה:
בהורדת קובץ/קבצים ממספר גדול של מקורות (טורנט לדוגמה) אתה מקבל מכל מקור מהירות קטנה וכשזה קורה בו-זמנית אתה מקבל בסך הכל מהירות לא רעה בכלל.
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
עם מאיץ הורדות דוגמת IDM אני לרוב מקבל מהירות מקסימלית. אני 200 מגה הוט אז זה יוצא בערך מעל 20 מגה הורדה בפועל
·אם כל סוגי הקבצים ומקורות אתה מקבל 20מגה ב-IDM או תלוי אם זה תוכנות כמו UNUNTO או אתרים רישמיים ?1OrenBen-Moshe כתב:עם מאיץ הורדות דוגמת IDM אני לרוב מקבל מהירות מקסימלית. אני 200 מגה הוט אז זה יוצא בערך מעל 20 מגה הורדה בפועל...
- לגבי TORRENT אתה גם מקבל כמו ב-IDM במקסימום ( TORRENT הוא גם מאיץ הורדות ? )
- שאתה מוריד דרך הדפדפן כרום ולא דרך IDM , כמה מהירות אתה מקבל עבור אותו קובץ שהורדת ב24MByte במקסימום של 20 מגה ?
·- אתה מצליח לקבל מקסימום על 10.5 בהורדה דרך הדפדפן גוגל כרום או דרך מאיץ הורדות ?marvje כתב:מהירות של חיבור בודקים ב speedtest.net לשרת בארץ, אם אתה מקבל 100Mb/s+- אז החיבור תקין.
בהורדת קובץ/קבצים ממספר גדול של מקורות (טורנט לדוגמה) אתה מקבל מכל מקור מהירות קטנה וכשזה קורה בו-זמנית אתה מקבל בסך הכל מהירות לא רעה בכלל....
ואם אני מקבל פחות למרות שהמהירות בדיקת אינטרנט מראה מקסימום , איפה יכול להיות הבעיה ?
@Bostiu
·
הוסבר לך בדיוק מדוע אתה מקבל מהירות הורדה איטית יותר למרות שבבדיקת המהירות הכל תקין, ואני מצטט את marvje "יש הרבה גורמים שמשפיעים על מהירות הורדת קובץ ממקור יחיד, עומס אצל הספקית, עומס אצל המקור, מספר תחנות בדרך..." כל זה ועוד הרבה דברים משתנשים שונים גורמים למהירות הורדת איטית יותר למרות שבבדיקת המיהרות המהירות שלך תקינה.
·
הוסבר לך בדיוק מדוע אתה מקבל מהירות הורדה איטית יותר למרות שבבדיקת המהירות הכל תקין, ואני מצטט את marvje "יש הרבה גורמים שמשפיעים על מהירות הורדת קובץ ממקור יחיד, עומס אצל הספקית, עומס אצל המקור, מספר תחנות בדרך..." כל זה ועוד הרבה דברים משתנשים שונים גורמים למהירות הורדת איטית יותר למרות שבבדיקת המיהרות המהירות שלך תקינה.