חיבור רמקולים לhdmi
חברים שלום, יש לי טלוויזיה חכמה ללא יציאת aux. אני מעוניין להתחבר לטלויזיה עם רמקולים אקטיביים (מוניטורים) ולאחר אינספור נסיונות ובדיקות, הדרך היחידה שתיתן לי פתרון מתאים היא להתחבר לחיבור hdmi של הטלויזיה.
השאלה שלי הינה האם אתם מכירים ממיר מhdmi לחיבור אודיו כלשהו סגנון rca, אך שיהיה מיועד לאודיו ולא לוידאו, בכדי שחיבור הhdmi יזהה את הרמקולים כאודיו (אחרת החיבור לא יזהה כלל את הרמקולים).
תודה רבה על העזרה
השאלה שלי הינה האם אתם מכירים ממיר מhdmi לחיבור אודיו כלשהו סגנון rca, אך שיהיה מיועד לאודיו ולא לוידאו, בכדי שחיבור הhdmi יזהה את הרמקולים כאודיו (אחרת החיבור לא יזהה כלל את הרמקולים).
תודה רבה על העזרה
חיבורי הHDMI של הטלוויזה הם כניסות ולא יציאות, ולכן לא תקבל מהם שמע.
תבדוק אם אחת היציאות מוגדרת כARC ואז תוכל להשתמש בכזה
https://www.connectivitycenter.com/hdmi ... o-rca.html
כמובן יש כאלה זולים יותר, זה רק הראשון שמצאתי.
תבדוק אם אחת היציאות מוגדרת כARC ואז תוכל להשתמש בכזה
https://www.connectivitycenter.com/hdmi ... o-rca.html
כמובן יש כאלה זולים יותר, זה רק הראשון שמצאתי.
..
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
נדמה לי שלמה שאתה צריך קוראים - רסיבר
ולא ברור לי למה לא לבחון שימוש ביציאות אופטיות או קואקסליות שכנראה אולי יש לך בטלוויזיה
ולא ברור לי למה לא לבחון שימוש ביציאות אופטיות או קואקסליות שכנראה אולי יש לך בטלוויזיה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
נראה לי שאתה לא מבין את המנואל ואת הציור - יש לך כניסת hdmi arc אליה התייחס המגיב הראשון
היא לא נועדה לחיבור לרמקולים אלא לחיבור למגבר/רסיבר שמאפשר העברת סאונד דיגיטאלי בחזרה לרסיבר מהטלוויזיה - כלומר כניסת dmi שמשמשת לתקשורת דו כיוונית.
היא לא נועדה לחיבור ישיר לרמקולים ואני לא מכיר אפשרות של חיבור ישיר לרמקולים דרך hdmi אלא אם מדובר במגבר/רסיבר שמובנה לתוך הרמקול וכזה אין לך להבנתי
המגיב הראשון הציע לך פיתרון בסיטואציה הזו
אין לי מה להוסיף על מה שאמר.
היא לא נועדה לחיבור לרמקולים אלא לחיבור למגבר/רסיבר שמאפשר העברת סאונד דיגיטאלי בחזרה לרסיבר מהטלוויזיה - כלומר כניסת dmi שמשמשת לתקשורת דו כיוונית.
היא לא נועדה לחיבור ישיר לרמקולים ואני לא מכיר אפשרות של חיבור ישיר לרמקולים דרך hdmi אלא אם מדובר במגבר/רסיבר שמובנה לתוך הרמקול וכזה אין לך להבנתי
המגיב הראשון הציע לך פיתרון בסיטואציה הזו
אין לי מה להוסיף על מה שאמר.