שלום,
קניתי LINKSYS3200 כראוטר ראשי בבית והכל טוב איתו פרט לפריסה קצרה יחסית בבית. לכן חבירתי את הראוטר הישן בתקן N בחלק השני של הבית כדי לאפשר קליטה לחדרים האחרונים. עברתי על ההוראות של חיבור ראוטר נוסף ונראה שהכל עובד.
הבעיה היא שעכשיו משום מה רוב המכשירים מחליטים להתחבר לראוטר הישן!! ואז אני שוב מקבל מהירות נמוכה יותר ופחות יציבה.
1. האם יש דרך לגרום להם להתחבר לראוטר החדש כאשר קרובים אליו יותר?
2. אני מבין שאני צריך לקנות עוד ראוטר טוב בתקן AC כדי שגם אם המכשירים יתחברו לראוטר הרחוק יותר אני אקבל מהירות טובה יותר?
3. אפשר להמליץ לי על מכשירים אחרים שיעשו את העבודה, אולי זה?
https://www.geektime.co.il/edimax-n300- ... i-extender
4. מה אתם אומרים על זה?
https://www.mizeusgroup.com/
תודה.
בעיות בחיבור ראוטר נוסף בבית
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כעיקרון זאת החלטה של ה-Client לאיזו רשת הוא מתחבר. כעיקרון הם אמורים להתחבר לנקודה הכי חזקה שנקלטת אבל כמובן שאמור זה שם של דג.
דבר אחד שיכול לגרום לזה הוא שמכשירים מסויימים יעדיפו להתחבר ל-2.4GHz ולא ל-5 כי 2.4 תמיד נקלט חזק יותר.
בגדול אפשרות אחת זה פשוט להפריד את הרשתות לשמות נפרדים ואז תוכל לבחור ידנית לאיזה רשת אתה מתחבר. אם אתה לא עושה את זה ואתה "חייב" AC אז כן, זה לקנות ראוטר חדש. אי-אפשר להוסיף AC לראוטר שאין לו כי זאת חומרה שונה.
מה שכן לפני שאתה מוציא כסף הייתי בודק אם אתה בכלל מגיע למהירויות של AC גם בראוטר הקיים, כי הרבה פעמים המהירויות האלה הן רק בתאוריה ובפועל לא מגיעים אפילו ל-300 של N. לא הייתי מוציא כסף על משהו שלא עוזר לי פרקטית.
דבר אחד שיכול לגרום לזה הוא שמכשירים מסויימים יעדיפו להתחבר ל-2.4GHz ולא ל-5 כי 2.4 תמיד נקלט חזק יותר.
בגדול אפשרות אחת זה פשוט להפריד את הרשתות לשמות נפרדים ואז תוכל לבחור ידנית לאיזה רשת אתה מתחבר. אם אתה לא עושה את זה ואתה "חייב" AC אז כן, זה לקנות ראוטר חדש. אי-אפשר להוסיף AC לראוטר שאין לו כי זאת חומרה שונה.
מה שכן לפני שאתה מוציא כסף הייתי בודק אם אתה בכלל מגיע למהירויות של AC גם בראוטר הקיים, כי הרבה פעמים המהירויות האלה הן רק בתאוריה ובפועל לא מגיעים אפילו ל-300 של N. לא הייתי מוציא כסף על משהו שלא עוזר לי פרקטית.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הראוטר הנוסף הוגדר כנקודת גישה (Access Point) ?
תתקין על מכשירי האנדרואיד שלך אפליקצייה קטנטונת שנקראת SWIFI. תריץ אותה ותברך אותי.
אל תקנה שום Extender, רק יאיט אותך.
תתקין על מכשירי האנדרואיד שלך אפליקצייה קטנטונת שנקראת SWIFI. תריץ אותה ותברך אותי.
אל תקנה שום Extender, רק יאיט אותך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!