https://www.zdnet.com/article/lg-oled-b ... ntroversy/
מה אומרים
​LG OLED burn-in at Incheon Airport reignites controversy
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ש-Burn in קיים ואפשרי בכל OLED, או לעצמם העניין מסכי ה-POLED ו-AMOLED בסמארטפונים.. מספיק להסתכל על תצוגות של סמארטפונים של סמסונג עם מסכי AMOLED ולראות שבמקרים קיצוניים בהחלט יכול להיות Burn in. אבל בשימשו סביר, זה לא אמור לבוא לידי ביטוי מעבר ל-'צבירות זמניות'.
לעצמם העניין הזה. קצת קשה להאשים את המסך, ואני ממש לא חושב שזה משהו שצריך לגרום לאנשים לוותר על הרכישה שלו, אפשר להגיד שאידיוט מי שהחליט לתלות מסך OLED של אלפי דולרים בשביל להציג תמונה נייחת בעיקר של מסך מידע.. במיוחד שאני מניח שסוג התוכן הזה דיי גורם למנגנון שאמור למנוע Burn in להיות חסר תועלת..
לעצמם העניין הזה. קצת קשה להאשים את המסך, ואני ממש לא חושב שזה משהו שצריך לגרום לאנשים לוותר על הרכישה שלו, אפשר להגיד שאידיוט מי שהחליט לתלות מסך OLED של אלפי דולרים בשביל להציג תמונה נייחת בעיקר של מסך מידע.. במיוחד שאני מניח שסוג התוכן הזה דיי גורם למנגנון שאמור למנוע Burn in להיות חסר תועלת..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בשימוש סביר ובחדר יחסית חשוך הסבירות ל-burn in נמוך משמעותית. הבנתי גם מהביקורות של ה-C8 שהמסך עמיד עוד יותר בפני צריבות ביחס לגרסה הקודמת. יש לא מעט בעלי מסכים בארץ שלא חוו בעיות מסוג זה גם לאחר שימוש של מעל לשנה (C6, B6).