איסוף ציד הוט והחלפת ממיר בנתב hotbox
-
kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
שלום,
לאחר זמן קצר מאוד עם הוט החלטתי שפשוט אין מה לראות שם ואני כרגע אשאר עם stingtv או שאחזור ליס.
אני מנוי לטריפל של הוט (הוט פייבר 4k), כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ותשתית אינטרנט 200 מגה. ביקשתי היום להתנתק מהטלפון והטלווזיה ולהישאר אך ורק עם האינטרנט ב 200 מגה.
הנציגה העבירה אותי לקשרי לקוחות ושם אמרו לי שיתקשרו אלי לתיאום פגישה עם נציג שיבדוק מה ניתן לעשות בקשר למנוי ובמידת הצורך ינתק אותי.
שאלתי את הנציגה האם הוא יוכל להחליף לי את הממיר (הפייבר) במודם/נתב והיא אמרה לי שכן.
לאחר כמה דק׳ קיבלתי הודעת SMS האומרת שנקבע לי (מבלי שיידעו או קבעו איתי על תאריך זה) נציג שיגיע בתאריך מסוים.
לכן אני קצת חושש שהנציגה סתם חירטטה אותי ושהנציג ינסה להשאיר אותי בטריפל או לנתק אותי לגמרי ולא יוכל לבצע החלפה של הציוד (ואצטרך להזמין שוב טכנאי שיתקין אצלי את המודם/נתב)
מישהו עבר את העניין הזה עם נציג איסוף?
תודה
לאחר זמן קצר מאוד עם הוט החלטתי שפשוט אין מה לראות שם ואני כרגע אשאר עם stingtv או שאחזור ליס.
אני מנוי לטריפל של הוט (הוט פייבר 4k), כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ותשתית אינטרנט 200 מגה. ביקשתי היום להתנתק מהטלפון והטלווזיה ולהישאר אך ורק עם האינטרנט ב 200 מגה.
הנציגה העבירה אותי לקשרי לקוחות ושם אמרו לי שיתקשרו אלי לתיאום פגישה עם נציג שיבדוק מה ניתן לעשות בקשר למנוי ובמידת הצורך ינתק אותי.
שאלתי את הנציגה האם הוא יוכל להחליף לי את הממיר (הפייבר) במודם/נתב והיא אמרה לי שכן.
לאחר כמה דק׳ קיבלתי הודעת SMS האומרת שנקבע לי (מבלי שיידעו או קבעו איתי על תאריך זה) נציג שיגיע בתאריך מסוים.
לכן אני קצת חושש שהנציגה סתם חירטטה אותי ושהנציג ינסה להשאיר אותי בטריפל או לנתק אותי לגמרי ולא יוכל לבצע החלפה של הציוד (ואצטרך להזמין שוב טכנאי שיתקין אצלי את המודם/נתב)
מישהו עבר את העניין הזה עם נציג איסוף?
תודה
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- Paradoxx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
גם אני הזמנתי ניתוק מהוט לפני יומיים, רק ב29 לחודש יגיע נציג לאסוף את הציוד, 3 שבועות...
נראה מה יהיה עם החשבונית (אחת הסיבות לניתוק)
נראה מה יהיה עם החשבונית (אחת הסיבות לניתוק)
- OhadSela
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
כל 3 ימים יתקשרו לבלבל לך את המוח ולהציע לך הטבות והנחות שונות זה מה שעשו לי אמרתי להם שהל מנותק כבר שלא יבלבלו את המוח ויבואו מהר לקחת את הממירים אם לא אני שורף אותם
ומרגע שביקשת ניתוק ואישרו לך את הניתוק החיוב מפסיק אחרי 48 שעות תבדוק את זה ותוודא שהשיחות בניכם מוקלטות
ניתן לדעת את זה שמורידים את האפליקציה שלהם ואחרי כמה ימים היא מתעדכנת שאתה בשלב ניתוק ואי אפשר לעשות כלום במנוי מבלי לפנות לנציג
ומרגע שביקשת ניתוק ואישרו לך את הניתוק החיוב מפסיק אחרי 48 שעות תבדוק את זה ותוודא שהשיחות בניכם מוקלטות
ניתן לדעת את זה שמורידים את האפליקציה שלהם ואחרי כמה ימים היא מתעדכנת שאתה בשלב ניתוק ואי אפשר לעשות כלום במנוי מבלי לפנות לנציג
-
kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, החלטתי להתנתק גם מהאינטרנט שלהם. לא אוהב את ההתנהלות החובבנית והחאפרית שלהם. יש אפשרות להחזיר באופן עצמאי את הממיר?
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
בנקודות "שירות" של הוט מובייל אפשר להחזיר ציוד של הוט אחרי ייבוש בתור.
נקודה כזאת יש למשל בפתח תקווה.
נקודה כזאת יש למשל בפתח תקווה.
-
kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

@גיל37
·אין צורך להביא איתי איזשהו אישור או משהו כזה?
עריכה: כנראה שיש צורך ב״קוד אישור״, נו טוב, נדבר מחר עם השירות של הוט.
https://www.hot.net.il/heb/customerserv ... geremotes/
·אין צורך להביא איתי איזשהו אישור או משהו כזה?
עריכה: כנראה שיש צורך ב״קוד אישור״, נו טוב, נדבר מחר עם השירות של הוט.
https://www.hot.net.il/heb/customerserv ... geremotes/
- גיל37
-
- חבר ותיק

בנקודות שירות יש טלפון ישיר למוקד שירות של הוט, אפשר להתקשר משם (אתה גם ככה ממתין בתור) ומבקש את אישור ההחזרה.
-
kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה גיל
- גיל37
-
- חבר ותיק

kobi_lo כתב:תודה רבה גיל...
בהצלחה להתנתק !
-
kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

בשעה טובה הוחזר הציוד. דווקא לא חיכיתי הרבה זמן כמו שחשבתי.