חיבור GALAXY S6 לקיה פיקנטו באמצעות כבל AUX
היי חבר'ה,
רכשתי כבל AUX הכי זול שמצאתי ע"מ לחברו לרכב בכדי שאוכל לשמוע מוסיקה מהנייד בנסיעה. הרכב הינו קיה פיקנטו , הנייד הינו GALAXY S6.
שאלתי היא כזו, הסאונד שנשמע הוא פשוט נוראי ונחות. יחד עם זאת, אני מגביר את הווליום למקסימום האפשרי גם ברכב וגם בנייד ועדיין בקושי שומעים משהו, האם ניתן לשפר מצב זה ולמה זה כך, אשמת הכבל, הרכב או הנייד?
תודה מראש.
רכשתי כבל AUX הכי זול שמצאתי ע"מ לחברו לרכב בכדי שאוכל לשמוע מוסיקה מהנייד בנסיעה. הרכב הינו קיה פיקנטו , הנייד הינו GALAXY S6.
שאלתי היא כזו, הסאונד שנשמע הוא פשוט נוראי ונחות. יחד עם זאת, אני מגביר את הווליום למקסימום האפשרי גם ברכב וגם בנייד ועדיין בקושי שומעים משהו, האם ניתן לשפר מצב זה ולמה זה כך, אשמת הכבל, הרכב או הנייד?
תודה מראש.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
בכל ה-SAMSUNGים שהיו לי הבעיה הייתה שעוצמת השמע שלהם ביציאת האוזניות וגם דרך ה-BT הייתה יחסית חלשה בהשוואה ל-IPHONEים ול-LG שהיו לי.
נסה לחבר מכשיר אחר שלא של SAMSUNG ובדוק האם עוצמת השמע עדיין נמוכה.
אם אכן זו הבעיה תוכל לחבר USB DAC קטן וזול בין ה-SAMSUNG למערכת ברכב.
אם אכן זו הבעיה תוכל לחבר USB DAC קטן וזול בין ה-SAMSUNG למערכת ברכב.
You pay peanuts, you get monkeys
תודה, אנסה זאת. יש סיבה לכך שבנוסף לא שומעים בס בשום צורה ? זה כאילו שהסאונד מהרדיו והסאונד בעת חיבור הנייד, לא מגיעים מאותו המקום...freerider כתב:בכל ה-SAMSUNGים שהיו לי הבעיה הייתה שעוצמת השמע שלהם ביציאת האוזניות וגם דרך ה-BT הייתה יחסית חלשה בהשוואה ל-IPHONEים ול-LG שהיו לי.
אם אכן זו הבעיה תוכל לחבר USB DAC קטן וזול בין ה-SAMSUNG למערכת ברכב....
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·היתכן וזאת המערכת? משהו לא מכוון נכון או שפשוט זה מה שי...Doli כתב:חברים עדכון קצר, הצלחתי לשמוע מוסיקה דרך הבולטות' של הרכב, הסאונד זהה לסאונד שנשמע עם כבל ה- AUX, חלש וגרוע. כמו כן, נוסה גם מכשיר מייזו, הבעיה נשארת והסאונד בדיוק אותו דבר....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·תגיד לי אתה איך אנחנו יכולים לדעת על מה מדבור בהתכתבות, בלי תמונה אחת בלי דגם של המערכת, בלי מפרט בלי לדעת אילו הגדרות יש...Doli כתב:אז איך ניתן לדעת?.........
האם המצב כזה גם ברדיו?
ניסית פשוט CD?
מה המקור שלך בפלפון?
לפחות את הפלפון פסלנו כמקור לבעיה.
צודק. טעות שלי. מצ"ב תמונות.BUGY כתב:
·תגיד לי אתה איך אנחנו יכולים לדעת על מה מדבור בהתכתבות, בלי תמונה אחת בלי דגם של המערכת, בלי מפרט בלי לדעת אילו הגדרות יש.........
האם המצב כזה גם ברדיו?
ניסית פשוט CD?
מה המקור שלך בפלפון?
לפחות את הפלפון פסלנו כמקור לבעיה....
1+2- לא. כפי שרשמתי, המצב הזה הוא רק בחיבור של הניידים, בדיסקים וברדיו אין בעיה.
3-אם הבנתי את שאלתך- יוטיוב.
מצ"ב תמונות של המערכת, מדובר במערכת פשוטה שהגיעה עם הרכב ברכישתו מהיבואן לפני כ-שנתיים.
לא נגעתי אף פעם בהגדרות של המערכת כך שאיו לי מושג לאילו הגדרות היא מכוונת.
- BUGY
- חבר מכור קשה

קודם כל, תעבור על ההגדרות במכשיר, אחרי שתתחבר עם הפלפון בBT. תראה שאין EQ לא תקין, שאין איזו שליטה אוטומטית ל הווליאום. כי בעיקרון, אתה אמור לקבל איכות טובה יותר מBT מאשר ברדיו.
מאיפה אתה מביא את השירים לפלפון, זה יוטיוב, זה שירים פיזיים, האם יש איזו תוכנה שאיתה אתה מנגם? האם הווליאום הטלפון עד הסוף בשורה של הBT ושל המדיה? האם אתה מפעיל EQ או כל שיפור אודיו בטלפון?
מה שאני אומר, שזה לא הפלפון וזה לא הרמקולים וזאת לא בעיה במכשיר. מה שאומר או מקור לא טוב או הגדרות לא טובות או בפלפון או בנגן.
מאיפה אתה מביא את השירים לפלפון, זה יוטיוב, זה שירים פיזיים, האם יש איזו תוכנה שאיתה אתה מנגם? האם הווליאום הטלפון עד הסוף בשורה של הBT ושל המדיה? האם אתה מפעיל EQ או כל שיפור אודיו בטלפון?
מה שאני אומר, שזה לא הפלפון וזה לא הרמקולים וזאת לא בעיה במכשיר. מה שאומר או מקור לא טוב או הגדרות לא טובות או בפלפון או בנגן.
קודם כל תודה רבה על המענה.BUGY כתב:קודם כל, תעבור על ההגדרות במכשיר, אחרי שתתחבר עם הפלפון בBT. תראה שאין EQ לא תקין, שאין איזו שליטה אוטומטית ל הווליאום. כי בעיקרון, אתה אמור לקבל איכות טובה יותר מBT מאשר ברדיו.
מה שאני אומר, שזה לא הפלפון וזה לא הרמקולים וזאת לא בעיה במכשיר. מה שאומר או מקור לא טוב או הגדרות לא טובות או בפלפון או בנגן....
השירים הם מיוטיוב, הוויליום תמיד הועלה עד הסוף גם בנייד וגם ברכב.
אני לא כ"כ מבין בזה, לא מפעיל שום תוכנה כשאני שומע מוסיקה בנייד, אצרף תמונה של ההגדרות אצלי בנייד.
- BUGY
- חבר מכור קשה

מעולה, התמונות אשר חיפשתי. אבל אתה לא מחובר לרכב אז חלק מהאפשרויות לא פעילות עכשיו . תתחבר ותוודה שהכל כבוי. כמו כן, תראה שהווליאום של הBT, אשר יופיע רק כשתתחבר איתו, על מקסימום.
וכמובן תנסה שירים פיזיים בטלפון לא משהו אשר משדרים. קובץ איכותי אשר פיזית יושב על הפלפון. אם כל זה לא עזר, אז הבעיה ברכב, בנגן. בהגדרות.
וכמובן תנסה שירים פיזיים בטלפון לא משהו אשר משדרים. קובץ איכותי אשר פיזית יושב על הפלפון. אם כל זה לא עזר, אז הבעיה ברכב, בנגן. בהגדרות.
טוב, ירדתי לרכב וביצעתי את הניסוי, שוב הסאונד לא טוב והגברתי עד הסוף. שמעתי שיר ישירות מהנייד ולא משום תוכנה.BUGY כתב:מעולה, התמונות אשר חיפשתי. אבל אתה לא מחובר לרכב אז חלק מהאפשרויות לא פעילות עכשיו . תתחבר ותוודה שהכל כבוי. כמו כן, תראה שהווליאום של הBT, אשר יופיע רק כשתתחבר איתו, על מקסימום.
וכמובן תנסה שירים פיזיים בטלפון לא משהו אשר משדרים. קובץ איכותי אשר פיזית יושב על הפלפון. אם כל זה לא עזר, אז הבעיה ברכב, בנגן. בהגדרות....
נכנסתי להגדרות השמע והן לא השתנו ממהגדרות שצילמתי קודם לכן.
מצ"ב עוד תמונה של ההודעות שאני מקבל בעת חיבור הנייד, לא יודע אם יכול לעזור.
לא הופיעה לי הגדרת הוויליום של הבלוטות' בעת החיבור כפי שאמרת.
תודה. אבל זה לא מתחבר עם כך שברדיו ובדיסקים שומעים בסדר (כמובן שלא מושלם). מה גם שיש לי חבר בעל אותה קיה, רק עם מערכת מולטימידיה , שאינני יודע אם משפיעה על איכות השמע, אך טוען ששומע מעולה מהבלוטות'..רותם-א כתב:מחזיקים במשפחה פיקנטו 2014, איכות השמע במערכת שלה גרועה למדי.
בהתחלה חשבתי שזה הדונגל בלוטוס USB TO AUX אז ניסיתי חיבור קווי ישירות לטלפון, האיכות אותו דבר, גרועה.
לא נוהג בה בד"כ לכן רק שעברתי אליה מרכב אחר שמתי לב....