האם הרפורמה שבזק כה חששה ממנה תצא לפועל?
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
-
uh99
- חבר מביא חבר

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא הבנתי איך הם יעשו את זה אם שנים הם מתעכבים עם 100M.
הלוואי וזה יקרה.
הלוואי וזה יקרה.
-
uh99
- חבר מביא חבר

·גם אניoferlaor כתב:לא הבנתי איך הם יעשו את זה אם שנים הם מתעכבים עם 100M.
הלוואי וזה יקרה....
אך זה לא הפתיע אותי בכלל
לאור כל הבלאגן שלהם
יחד עם זאת איין שום הכרזה של בזק לכן הכותרת הזו צריך לקחת בע"מ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני ראיתי שהם טיפה מטפטפים GFAST בכמה החודשים האחרונים, אבל יתכן שעם הטכנולוגיה הזו הם יכולים להוציא יותר מהרשת הקיימת בהשקעה נמוכה יותר. להערכתי זה הדרך שלהם למנוע השקעה דרמטית פי כמה שנדרשת בכדי לעבור לסיבים.
אגב סיבים, הבניין שלי מחובר לסיבים (מודיעין) מאז הקמתו ב-1997. בזק חווטה את כל השכונה עם סיב אופטי אך מעולם לא השמישה אותו ובסופו של דבר חיבור האינטרנט שלי מגיע אלי הביתה דרך נחושת ולא דרך הסיב. האירוניה היא שכאשר יש הפסקת חשמל של יותר מכמה שעות זה גורם לכך שאין לנו קו טלפון בגלל שהחיבור מבוסס עדיין על סיב...
אגב סיבים, הבניין שלי מחובר לסיבים (מודיעין) מאז הקמתו ב-1997. בזק חווטה את כל השכונה עם סיב אופטי אך מעולם לא השמישה אותו ובסופו של דבר חיבור האינטרנט שלי מגיע אלי הביתה דרך נחושת ולא דרך הסיב. האירוניה היא שכאשר יש הפסקת חשמל של יותר מכמה שעות זה גורם לכך שאין לנו קו טלפון בגלל שהחיבור מבוסס עדיין על סיב...
-
uh99
- חבר מביא חבר

הבעיה בחברה זו שהם משקעים מליונים בפרסומות אך בנושא התשתית הם מאוד ילדותיים וזה עקב אכילס(W)oferlaor כתב:אני ראיתי שהם טיפה מטפטפים GFAST בכמה החודשים האחרונים, אבל יתכן שעם הטכנולוגיה הזו הם יכולים להוציא יותר מהרשת הקיימת בהשקעה נמוכה יותר. להערכתי זה הדרך שלהם למנוע השקעה דרמטית פי כמה שנדרשת בכדי לעבור לסיבים.
אגב סיבים, הבניין שלי מחובר לסיבים (מודיעין) מאז הקמתו ב-1997. בזק חווטה את כל השכונה עם סיב אופטי אך מעולם לא השמישה אותו ובסופו של דבר חיבור האינטרנט שלי מגיע אלי הביתה דרך נחושת ולא דרך הסיב. האירוניה היא שכאשר יש הפסקת חשמל של יותר מכמה שעות זה גורם לכך שאין לנו קו טלפון בגלל שהחיבור מבוסס עדיין על סיב......
בנוסף לכך שאיין מי שבאמת מפקח עליהם במשרד התקשורת כי דואגים לפנסייה שלהם
-
uh99
- חבר מביא חבר

9 שעותuh99 כתב:הבעיה בחברה זו שהם משקעים מליונים בפרסומות אך בנושא התשתית הם מאוד ילדותיים וזה עקב אכילס(W)......
בנוסף לכך שאיין מי שבאמת מפקח עליהם במשרד התקשורת כי דואגים לפנסייה שלהם...
7 מרץ 17:23אנו עובדים על שדרוג התשתיות וכרגע בשלבי פריסה של סיבים אופטיים בשביל לספק מהירות מעל 100 מגה. ברגע שיהיה ניתן להתחבר אנו נעדכן.
יום טוב, אלאמר...
כרגע אנחנו בשלבי פריסה של הסיבים האופטיים, בוצע כבר ניסוי מוצל בעיר פתח תקווה. בהמשך נחיל לחבר לקוחות לרשת הסיבים האופטיים ונוכל לספק מהירויות גבוהות מעל 100 מגה.
ברגע שיתאפשר החיבור נעדכן,
יום טוב,
אלאמר...
-
uh99
- חבר מביא חבר

uh99 כתב:.........
.דודי שירות לקוחות
• 15/5 13:34