לפני כמעט שנה התנתקתי מטריפל סי ועכשיו הם חייבו אותי 80 ש"ח על שלט+3 כבלים

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
Jackal29 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,

ב-05/2017 החזרתי ציוד לטריפל סי.
שם הובהר לי ואף קיבלתי קבלה חתומה שחסר שלט 1 ואם לא אחזיר תוך שבועיים אחוייב.
העובד שאליו החזרתי, אמר כי אחוייב ב- 20 ש"ח בערך.

עכשיו, לאחר כמעט שנה!
אני רואה חיוב של 80 ש"ח! לא פחות!
על מה? שלט + שלושה כבלים!! על איזה בדיוק כבלים?!

פניתי במייל לנציב תלונות שלהם בצירוף הקבלה שכתוב כי חסר שלט בלבד, ויום אחרי זה קיבלתי במייל קבלה של זיכוי על שלושת הכבלים בסך 30 ש"ח בלבד!
לא שערורייתי לשלם 50 ש"ח על שלט?? שלט מסכן ומעפן שאפשר למצוא באיביי בכמה שקלים.. אין לו שום דבר מיוחד חוץ מהלוגו שלהם.. (למי שיש תטלוויזיה סמראט יודע על מה אני מדבר)..
ועוד יותר מעצבן, שפאקינג שנה!! שנה לאחר החזרת הציוד הם פתאום "נזכרים".. אני לא רואה זאת כטעות אנוש כלל, אלא כנסיון עקיצה לא פחות! זה לא המחיר זה העיקרון. אם לא הייתי מקבל את החיוב גם למייל, לא היה לי מושג על זה! הייתי בטוח שכבר חייבו אותי שבועיים אחרי החזרת הציוד או משהו רק על השלט.. באיזה כמה שקלים..

אשמח לשמוע דעתכם :)

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #2 

לא נשמע לי בלתי סביר. אבל הכי פשוט, פתח את חוזה ההתקשרות שלך מולם ובדוק מה כתוב לגבי חיוב עבור ציוד שלא הוחזר. אם כתוב 50, אז זה מה יש. אם כתוב 20, בקש החזר.

Jackal29 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

Nemesis כתב:לא נשמע לי בלתי סביר. אבל הכי פשוט, פתח את חוזה ההתקשרות שלך מולם ובדוק מה כתוב לגבי חיוב עבור ציוד שלא הוחזר. אם כתוב 50, אז זה מה יש. אם כתוב 20, בקש החזר.
...
·מצאתי! תודה רבה:))
https://www.ccc.co.il/heb/internet/stor ... age/price/

אכן 50 ש"ח.. טוב, לפחות למדנו לקח - לשים לב האם החיובים מוצדקים, ולא להיות אדישים.. מה גם שבזכות זה קיבלתי לפחות החזר של 30 ש"ח..
ד"א מה לגבי החיוב השגוי? לדעתך זו טעות אנוש?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #4 

קשה לי להאמין שמישהו עשה זאת בזדון, לא רואה מה יש לאיזה עובד זוטר להרוויח. אולי העובד שקיבל ממך חזרה לא היה מודע שמחייבים גם עבור כבלים, כמו שגם לא היה בקיא במחירים של השלטים בזמנו.
לדעתי היו צריכים להוציא תדפיס ממוחשב של חוסרים ומחירים בעת ההחזרה בצורה מסודרת עם ציון של מועד ההחזרה האחרון לפני שהם מחייבים.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”