שאלה של מתחילים...
במידה ויש לי טלויזיה תומכת 4K ו-HDR ואני מחבר אותה לממיר של יס ומקביל מחבר אותה ישירות לשקע תקשורת בקיר מה שיאפשר לי לצפות בנטפליקס, יוטיוב וכד' ישירות בטלויזיה, האם יש סיבה כלשהי לחבר את הרסיבר בין הטלויזיה לממיר (כלומר דרכו תעבור גם תמונה וגם קול) או שאין בכך צורך ועדיף לחבר את הרסיבר ישירות לטלויזיה על מנת שאוכל לשמוע את התכנים דרך הרמקולים ? במילים פשוטות, האם יש צורך בכלל שדרך הרסיבר תעבור תמונה ואם כן למה?
תודה רבה,
שאלה של מתחילים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- הצטרף: ספטמבר 2008
- מיקום: קרית אונו
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
היתרון להעביר הכל דרך הרסיבר נעוץ בזה שבלחיצת כפתור אחת אתה מחליף מקור באופן מלא - גם סאונד וגם וידאו. בנוסף,למי שמשתמש בשתי יציאות HDMI מהרסיבר (למקרן למשל) זה עוד יותר נוח.
אתה גם יכול כמובן לחבר הכל לטלוויזיה ומשם עם הARC לרסיבר ולשלוט דרכה אבל אז לא תוכל רק להקשיב (למשל למוזיקה או רדיו) ותהיה תמיד חייב להדליק אותה.
אתה גם יכול כמובן לחבר הכל לטלוויזיה ומשם עם הARC לרסיבר ולשלוט דרכה אבל אז לא תוכל רק להקשיב (למשל למוזיקה או רדיו) ותהיה תמיד חייב להדליק אותה.
