מוכר PS4 רגיל , כמה לבקש?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני מכרתי את שלי, לבן, עם כונן 1TB וכמה משחקים פיזיים ב 1000 שקלים. (המכשיר שלי והשלט היו במצב כחדש יש לציין)
אני מניח שזה יכול לעזור לך.
קח בחשבון שמי שנגיש לחו"ל, יכול להביא מכשיר חדש עם שלט סביב ה 1300 שקלים.
קח בחשבון שמי שנגיש לחו"ל, יכול להביא מכשיר חדש עם שלט סביב ה 1300 שקלים.
חדש עולה היום ככה SLIM ולא רגיל מנובמבר 2013...gal-cohen כתב:אני מכרתי את שלי, לבן, עם כונן 1TB וכמה משחקים פיזיים ב 1000 שקלים. (המכשיר שלי והשלט היו במצב כחדש יש לציין)
קח בחשבון שמי שנגיש לחו"ל, יכול להביא מכשיר חדש עם שלט סביב ה 1300 שקלים....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לפני כמה כשנה וחצי מכרתי את שלי כשקניתי את ה- Pro (במצב סבבה, כולל שלט אחד ומשחק COD. אך לא חדש ולא דגם הסלים העדכני)
אם זכור לי נכון, מכרתי באיזה 900 ש"ח, וגם זה לא היה ממש "שגר ושכח" - לקח כמה שבועות לסנן כל מיני בלבלני שכל בטלפונים וואצאפ עד שאיזה ילד נחמד בא עם אבא שלו לקחת (וגם אז, אחרי שסגרנו כבר מחיר בטלפון, הוא הוציא פחות מהכיס והתחיל להתמקח בקטנה. הסתדרנו וכולם יצאו מרוצים.)
קיצר, 1000 ש"ח נראה לי מעט יומרני כיום. לא עולה כסף לנסות, אבל אני סקפטי. ותמיד אפשרי ליפול על כאלה שפחות מתמצאים בהזמנות מאמזון וכו'.
אם זכור לי נכון, מכרתי באיזה 900 ש"ח, וגם זה לא היה ממש "שגר ושכח" - לקח כמה שבועות לסנן כל מיני בלבלני שכל בטלפונים וואצאפ עד שאיזה ילד נחמד בא עם אבא שלו לקחת (וגם אז, אחרי שסגרנו כבר מחיר בטלפון, הוא הוציא פחות מהכיס והתחיל להתמקח בקטנה. הסתדרנו וכולם יצאו מרוצים.)
קיצר, 1000 ש"ח נראה לי מעט יומרני כיום. לא עולה כסף לנסות, אבל אני סקפטי. ותמיד אפשרי ליפול על כאלה שפחות מתמצאים בהזמנות מאמזון וכו'.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·ציינתי כמה עולה חדש, וציינתי בכמה אני מכרתי.alcd כתב:חדש עולה היום ככה SLIM ולא רגיל מנובמבר 2013...292160 כתב:.........
שלי היה שווה לרוכש 1000 שקלים, כי הוא קיבל כונן גדול יותר מהרגיל וכי הוא קיבל כמה וכמה משחקים פיזיים במצב חדש, שגם להם שווי לא מבוטל לרוכש החדש.