האם יש בארץ אולם קולנוע טוב יותר מ yes IMAX שבראשון?
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
בינתיים לא מצאתי אחד כזה...
פתחתי דיון בנושא לפני שבוע, לצערי אין מידע טכני לגבי איזה רוזלציות\מקרנים\מערכות סאונד נמצאים בכל קולנוע.
המקסימום שנקבל זה לדעת אם זה atoms או לא.
כן יש לציין שמקריאה ברשת הבנתי ש Imax דיגיטלי הוא נחות לעומת הפילים, אך אני לא בטוח בנוגע לזה.
המקסימום שנקבל זה לדעת אם זה atoms או לא.
כן יש לציין שמקריאה ברשת הבנתי ש Imax דיגיטלי הוא נחות לעומת הפילים, אך אני לא בטוח בנוגע לזה.
-
quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
ראיתי תודה.
אפשר למחוק את השרשור הזה...
אפשר למחוק את השרשור הזה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מבחינת וידאו, חד משמעית. לא ראיתי אולם טוב יותר מה-IMAX של יס מקס רשל"צ. גם שם זה לא מושלם (יש מעט אור שחוזר מהשלטים של היציאות חרום (מתי לכל הרוחות יפתרו את הדבר המחליא הזה, זה נראה כמו הפיתרון הכי פשוט ביקום.
מבחינת אודיו, אין שם אטמוס (WTF?!), שזה נקודה רעה אחת לקולנוע הזה. עדיין, זה המקום שאני הולך כשאני רוצה לראות סרט.
מבחינת אודיו, אין שם אטמוס (WTF?!), שזה נקודה רעה אחת לקולנוע הזה. עדיין, זה המקום שאני הולך כשאני רוצה לראות סרט.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אולם 18 בגלובוס מקס - אושילנד (כפר סבא), החל מהשנה האחרונה (מאז נפתח), הוא אולם הבית שלי ,לסרטים הדורשים מסך גדול.
מדובר באולם ענק יחסית למקובל בתחום, והמסך בהתאם.
מעבר לזה, האולם מחזיק מערכת דולבי אטמוס, מה שבהחלט משדרג את הרמה הכללית בכמה נקודות.
בקיצור ממליץ על האולם הזה בחום.
נ.ב, ויש את ה IMAX הגדול בעולם בסידני (תמונת הפרופיל שלי), עם סאונד ותמונה פנטסטיים, אבל נראה לי שזה קצת יקר לנסוע לשם
מדובר באולם ענק יחסית למקובל בתחום, והמסך בהתאם.
מעבר לזה, האולם מחזיק מערכת דולבי אטמוס, מה שבהחלט משדרג את הרמה הכללית בכמה נקודות.
בקיצור ממליץ על האולם הזה בחום.
נ.ב, ויש את ה IMAX הגדול בעולם בסידני (תמונת הפרופיל שלי), עם סאונד ותמונה פנטסטיים, אבל נראה לי שזה קצת יקר לנסוע לשם
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
גם אני חושב שאולם 18 בגלובוס כפר סבא לא נופל מהאיימקס בראשל"צ.
אם אני זוכר נכון המקרן שם הוא של חברת NEC.
למי שזוכר את הסינמקס זצ"ל בסינמה סיטי גלילות, כשהיו מקרינים עליו סרטי איימקס בפילם 70 מ"מ, זו הייתה חוויה מדהימה.
זכיתי לראות שם את מלך האריות לפני עשור וזה היה מדהים.
http://www.seret.co.il/critics/moviereviews.asp?id=243
מוזר שלא הצליחו למצוא תחליף דיגיטלי בגודל דומה והאיימקסים הדיגטליים הם עם מסך הרבה יותר קטן.
אם אני זוכר נכון המקרן שם הוא של חברת NEC.
למי שזוכר את הסינמקס זצ"ל בסינמה סיטי גלילות, כשהיו מקרינים עליו סרטי איימקס בפילם 70 מ"מ, זו הייתה חוויה מדהימה.
זכיתי לראות שם את מלך האריות לפני עשור וזה היה מדהים.
http://www.seret.co.il/critics/moviereviews.asp?id=243
מוזר שלא הצליחו למצוא תחליף דיגיטלי בגודל דומה והאיימקסים הדיגטליים הם עם מסך הרבה יותר קטן.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
למה סינמקס זצ"ל? האולם סגור?
אולם גלובוסמקס רחובות - תמונה טובה (אולם קטן ומסך יחסית קטן) וכמובן דולבי אטמוס.
תמונה יותר חדה ומדויקת לדעתי מה-IMAX , גם הסאונד טוב יותר (סוף סוף אולם ששומעים בו קצת באס) ..
גם ב- LG IMAX יש סאונד טוב אבל משום מה נראה כאילו חסר להם המון באס וראיתי שם לא מעט סרטים .
בזמן האחרון - אני הולך רק לגלובוס מקס (אלא אם ב- 4DX יש סרט פגז..)
תמונה יותר חדה ומדויקת לדעתי מה-IMAX , גם הסאונד טוב יותר (סוף סוף אולם ששומעים בו קצת באס) ..
גם ב- LG IMAX יש סאונד טוב אבל משום מה נראה כאילו חסר להם המון באס וראיתי שם לא מעט סרטים .
בזמן האחרון - אני הולך רק לגלובוס מקס (אלא אם ב- 4DX יש סרט פגז..)