היי,
אני מנסה לגשת ל shared folders מ MiBox למחשב Windows 10 עם נגנים או file explorer ולא מצליח. לרוב מקבל Timeout error.
כרגע אין לי העדפות לתוכנה: קודי, vlc, es-file explorer וכו
הגדרתי משתמש נוסף במחשב ומצליח לגשת לתיקיות ממחשב לינוקס בעזרת המשתמש הזה ב workgroup.
פתיחת SMB1 לא בא בחשבון.
אשמח לעזרה,
תודה.
לא מצליח לגשת לתיקיות מ MiBox ל Windows10
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@yaronkle
ענית כבר לעצמך - אף-אחת מהתוכנות האלו לא תומכת ב-SMB בגרסה גבוהה מ-1.
יש לך בדיוק 3 אופציות -
1. להפעיל SMB1, שזה ממש לא נורא כמו שמנסים לצייר את זה. הוא בהחלט מאובטח - בהנחה שאתה מתקין את כל עדכוני האבטחה של Windows בזמן.
2. לעשות mount לתיקיה המשותפת על האנדרואיד ברמת מערכת-ההפעלה (כמו ממחשב לינוקס רגיל) ככה שהנגנים השונים יוכלו לגשת לשם כביכול דרך תיקיה מקומית - יכול לעבוד אבל לא בהכרח נתמך ע"י כל ROM ובטוח דורש ROOT.
3. להתקין על ה-Windows 10 שרת קבצים בפרוטוקול כזה או אחר (חוץ מ-SMB) שהנגנים שלך תומכים בו ולהשתשמש בו במקום בתיקיות משותפות (וכמובן לתחזק את תוכנת השרת מבחינת עדכוני אבטחה).
תבחר מה פחות גרוע מבחינתך.
ענית כבר לעצמך - אף-אחת מהתוכנות האלו לא תומכת ב-SMB בגרסה גבוהה מ-1.
יש לך בדיוק 3 אופציות -
1. להפעיל SMB1, שזה ממש לא נורא כמו שמנסים לצייר את זה. הוא בהחלט מאובטח - בהנחה שאתה מתקין את כל עדכוני האבטחה של Windows בזמן.
2. לעשות mount לתיקיה המשותפת על האנדרואיד ברמת מערכת-ההפעלה (כמו ממחשב לינוקס רגיל) ככה שהנגנים השונים יוכלו לגשת לשם כביכול דרך תיקיה מקומית - יכול לעבוד אבל לא בהכרח נתמך ע"י כל ROM ובטוח דורש ROOT.
3. להתקין על ה-Windows 10 שרת קבצים בפרוטוקול כזה או אחר (חוץ מ-SMB) שהנגנים שלך תומכים בו ולהשתשמש בו במקום בתיקיות משותפות (וכמובן לתחזק את תוכנת השרת מבחינת עדכוני אבטחה).
תבחר מה פחות גרוע מבחינתך.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא ממש, אני לא משתמש ב-NFS על Windows, ולדעתי באופן כללי (3) היא האפשרות הכי פחות טובה ממה שרשמתי.yaronkle כתב:@NegativeIQ
·
תודה.
אתה יכול להמליץ על אופציות טובות ל 3
תוכנת NFS מומלצת?...